nedelja, 26. avgust 2018

Povleci sanje

Tokrat je en tak vikend, ko se raje držimo med zidovi doma in radi pobegnemo v sanjarjanje. Se pravi je to hkrati tudi pravi čas za voščilnico, ki spodbuja prav k temu, da povlečemo sanje. Jih malo pocukamo za rokav ter spodbudimo, da se morda en lep sončen dan prelevijo celo v resničnost.



Peresa, "pomočena" v malo drugačni embossing prah in "privezana" za vrvico, da "potegnemo" zanjo. Ko se bodo premaknila, bodo zbudila sanje. ampak to je vse simbolično. V resnici se nič ne povleče, le prejemnico ali prejemnika voščilnice spodbuja, da prebudi svoje sanje.



Lep preostanek nedelje in naj bo skok v ponedeljek čimbolj mehak!

10 komentarjev:

Helena pravi ...

A ne, kako paše kdaj takšen vikend? :) Privoščila sem si veliko branja, barvanja motivov, vkuhavanja marmelade ...
Čudovita in zanimiva voščilnica. Če razumem prav, postane interaktivna, ko potegneš za vrvico?
Zanima me, katero zlato barvo uporabljaš, da je res lep zlat videz? Sama jih imam nekaj, pa vse vlečejo bolj na rjavo.

Vladuška pravi ...

Helena, tokrat voščilnica ni interaktivna. Ta "povleci" je tokrat simboličen in v resnici se nič ne povleče ampak samo spodbuja prejemnico/ka, da malo pobrska po svojih sanjah :)

Verjetno te zanima ta zlata barva, ki je vedno znova rada poškropim po voščilnicah, kajne? Res je taka prava zlata. To je en sprej, ki ga imam že kar nekaj časa in sem ga enkrat kupila pri Mavelu, ampak ga nima več. Sem iskala že zadnjič, da bi dodala link katere druge trgovine, pa ga nisem našla. Drugače pa skoči kaj v Art trgovino, kjer imajo nove spreje in med drugim tudi zlatega. Pa lahko na licu mesta vidiš kakšen odtenek je in če bi ti ustrezal: https://www.bead.si/scrapbooking-sprej-carrotcake-55ml-metallic-chemical-gold

helena pravi ...

Mene je včeraj vleklo pod kouter, ampak se nisem dala (beri: ni bilo časa za poležavanje). Voščilnica je sila zanimiva, tako od postavitve do embosiranja. Z eno besedo: fantastična.

oldpunca pravi ...

Krasno si nas "zavedla" s tem napisom. Sem kar čakala, kaj se bo premaknilo. :-)) Super ideja, krasna postavitev in brezčasna eleganca. (Bom kar prepisala Helenin zadnji stavek.) Z eno besedo: fantastična.
Včerajšnji dan je tudi mene potegnil v ustvarjanje. Prav pasalo je. :-)

Ne-Ja pravi ...

Res si nas dobro zavedal s tem potegni... ampak voščilnica je res WAW OH in SPLOH fenomanlna :)

Helena pravi ...

Vladka, hvala, ker si potešila mojo radovednost :) Lp!

Tina pravi ...

Vladka, kako čudovito sestavljeno voščilo...in voščilnica. Navdušena sem!!!

Helena pravi ...

Evo, včeraj sem bila v Artu in poiskala med spreji takšnega, ki je res zlato zlat :) - True Gold - https://www.bead.si/scrapbooking-sprej-carrotcake-55ml-metallic-true-gold

moi pravi ...

Imaginarno interaktivna. In res spodbudi domišljijo.

Hali pravi ...

Preprosta, lepa, sanjava...