nedelja, 3. januar 2016

Ko me inspirira #44 - postavitev

Dobrodošli v moji prvi objavi v letu 2016. Če ste mislili, da ste prispeli na napačen blog, se motite. Dobil je namreč novo podobo. Že nekaj časa sem si namreč želela bolj moderen izgled in predvsem bolj preprost. Osrednje mesto zavzemajo namreč izdelki, vsaj tako bi moralo biti na ustvarjalnem blogu in že drobni listki ob strani so se mi zdeli odveč. Zanimivo res, včasih sem imela rada čim bolj pisano, danes pa v stanovanju in na blogu želim veliko bele kombinirane z barvami. Poleg novega videza sem si želela, da bo tudi moj logo nastal povsem izpod mojih rok in tako sem si ga tudi ustvarila. Namenoma sem povsem zamenjala tudi barve, saj se mi zdi, da je čas, da stopim iz svojih klasičnih okvirjev. Toliko o mojem začetku leta, zdaj pa bo čas, da se posvetimo današnjemu izdelku, ki po barvah kar paše k novemu videzu bloga :)
Objave v novem letu začenjam s Ko me inspirira izzivom, 44 po vrsti, kjer je Tina za inspiracijo izbrala zimske voščilnice od Vanči v meni ljubi belo-eko kombinaciji:
Ne spet novoletne, boste rekle :). Ne, brez skrbi, čas je da začnemo izdelovati kakšne drugačne, zato bodo voščilnice od Vanči odličen izziv, da iz prazničnih ustvarimo kakšne drugačne. Pri tem nam bo pomagal tudi postavitev in zato je Tina izdelala tudi skico, ki naj vam služi kot pomoč. Tukaj je:
Sama sem ostala pri belem šeleshamerju in modrem smooshingu, ki pa sem mu zimski izgled odvzela z metuljem in napisom hvala. Postavitev sem malo obrnila oz. obdržala vodoravno obliko kot Vanči. 
Kot ponavadi, vam tudi tokrat Tina prijazno podarja nagrado in sicer šablono napisa Vse najboljše:
Toliko za danes. Hvala vam vsem za lepa vošćila in želje in prav tako prisrčna hvala vsem, ki ste mi poslale voščilnico. Z veseljem jih bom hranila v moji zbirki. Preden pa skočimo na Tinin blog pogledat kaj nam je lepega pripravila, pa vam zaželim še mehak skok v prvi letošnji delovni dan in naj vam čimprej mine!

36 komentarjev:

Klaudija Rajković pravi ...

jednostavno a opet jako lijepo
lp

Tina Z. pravi ...

Krasna zasnova bloga, moderna, lepa in elegantna. Res čisto v skladu s tvojim ustvarjanjem.
Pri voščilnici pa.zopet krasna postavitev, popolna je.
Želim ti vse dobro v novem letu.

Kajcyika pravi ...

Nov izgled je super in moram reči, da je tudi tvoj logo odličen :)
Čestitka pa seveda, tako kot ponavadi - prekrasna! Všeč mi je, da si iz bele barve naredila nekaj več. :)

Kaja

Hali pravi ...

Čudovit izgled in logo in čisto tvoja čestitka za izziv. Juhej, gremo jutri novim zmagam naproti...jaz se že veselim mojega jutranjega čaja v svoji ustvarjalnici :-)

moi pravi ...

Novo podobo in logotip sem že občudovala na FB, krasno si naredila, lahko si ponosna nase.
Tvoj smooshing je vedno popoln in tudi ta čestitka je čudovita.

Tamara pravi ...

Novi look je super. Meni je tudi všeč, da ni vse načičkano, čeprav moje voščilnhice niso enostavne.
Skico si zadela v nulo, barvni madeži modre barve so super.
Srečno v 2016!
Lp, t.

Keti's Projects pravi ...

Čudovita voščilnica in tudi lep, čist izgled bloga. Se mi pa zdi, da je še vedno tvoj stil, čeprav morda res malo izven okvirjev. Srečno in ustvarjalno 2016!

Tina pravi ...

Ooo, Vladka...kako zelo lep je tvoj blog....se ga kar ne morem nagledati. Vse moje pohvale zanj! Voščilnica pa mi je tudi krasna...preprosta, elegantna in s pridihom `svobode` v podobi modre barve-pa še nad fotko se navdušujem kot mali otrok :-))). Aaah...lepo se je začelo tole leto :-)!

Dusi pravi ...

Ooooo.... nova podoba
Zelo mi je všeč.
In tale elegantna bela voščilnica še kako ustreza k novi podobi.
Hvala za obisk pri meni in za tvoje tople besede <3
Srečno, zdravo in ustvarjalno!

Valerija pravi ...

Zelo lep nov videz bloga, tako svež in zračen.
Tudi voščilnica mi je zelo všeč.
Hvala da se ustaviš na mojem blogu in mi pustiš prijazen komentar.
Vse dobro!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Vladka hvala za lepe želje, tudi tiste, ki so prišle k meni v čudoviti papirnati oblekci :)) Zdi se mi, da nama kar pogosto podobne misli švigajo po glavi :) Namreč, že nekaj časa razmišljam, kako bi preoblekla svoj blog, sem se prav naveličala tiste zelene :))) Pa ne zberem poguma. Tebi je tako lepo uspelo, mi je všeč zelooo. Zahvalnica tudi, čudovita belina.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

res sem najprej pomislila, da sem na napačnem blogu. tvoja prejšnja podoba mi je bila zelo všeč, ker je bila naravna in topla, tale je pa res malček bolj moderna, a tudi bolj hladno elegantna.
lepa voščilnica, še vedno v tvojem stilu.
tudi tebi hvala za lepa voščila & vso tvojo pozornost tako tu kot na mojem blogu & želim ti vse dobro...pa naj bo to eno nepozabno ustvarjalno leto

Goga pravi ...

Najprej naj pohvalim nov izgled tvojega bloga. Lep in minimalističen, a jaz seb bolj za kiči-miči saj veš ;). Seveda pa občudujem vse, ki se v minimalističnem svetu znajdete in najdete, meni kljub poiskusom to ne uspe najbolje. Se vam pa zagotovo pridružim v izzivu, zato ker me izdelovanje po skicah zabava in ker res rada naredim kaj enostavnega četudi mi ne uspe najbolje.

oldpunca pravi ...

Draga Vladka, zelo lepo si preuredila izgled svojega bloga. Meni je bil že prej všeč, ampak v novi preobleki zgleda svetovno. :-)
Super inspiracijo sta našli s Tino za prvi letošnji izziv, tvoja zahvalnica pa je popolna. :-)

Barbi pravi ...

Super novi izgled bloga. Ne super, fantastičen je! In logo. Uaaaau. Res lepo.

Sonja pravi ...

Lepa prenova bloga, deluje čisto, elegantno. Lepo gresta skupaj z logotipom.
Srečno in veliko veselja v ustvarjanju.

Barbara GR pravi ...

Krasna!!!! Enostavna, elegantna, nežna,... Vedno znova občudujem tvoje umetnije!
V novem letu ti želim veliko lepih in nepozabnih trenutkov! pa ne pozabimo na ustvarjalnost!

LP, Barbara GR

Helena pravi ...

Vladka, če se boš kdaj odločila za kakšen dodaten zaslužek z urejanjem blogov, računaj, da sem prva v vrsti! :) Ta prenova je zadetek v polno. Deluje sveže, čisto, elegantno ... Logo je perfekten. Všeč mi je, ker je vse, kar je modrega v enakem odtenku.
No, zdaj pa k voščilnici. Nežen smooshing, krhek metulj, diskretna pisava za metuljem ter izstopajoče srce - enkratno in samo občudujem ...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tule se pa strinjam s teboj....na blogih je važna predvsem vsebina objave in ne vse krice krace okol in okol....mene najbolj motijo slikice, ki so pripete na miško in potem z njo plavajo povsod in jih moraš res nacentrirat, da lahko klikneš...vsaka ima pač svoj okus in to je potrebno spoštovat. Čista belina je res samo za tiste, ki ne puščajo nobenih pack....idealna si za to:-))..."naša" bo ostala kar pri rjavi...tam se madeži ne poznajo in lahko malo zblefiram:-)).
"Pa ne spet novoletne voščilnice!!!!"..to je bil moj prvi izbruh, ko sem videla skico pri Tini...uh, potem mi je postalo pa kar malo lažje...skica...zanimivo, enostavno (to je sicer samo na prvi pogled)....ampak ja...bo šlo, kot vedno.
Ooo na tej voščilnici si si pa privoščila kar "veliko" dodatkov....sploh ni prostora za še kaj več!!!! Kdor zna ZNA....minimalizem obvladaš, res lahko vse skupaj samo občudujem. čao

Jasmina pravi ...

Čestitam za novo celostno podobo bloga. Všeč mi je, saj deluje tako iskreno, sveže in čisto. Beline, kombinacije svetlih tonov z belo so meni zelo všeč. Zahvalna voščilnica, ki je v istih barvnih tonih kot nova podoba, pa zmaga za prvo objavo. Fotografije izdelkov pa profesionalne. Uspešno in srečno leto želim.

Cvetoči travnik pravi ...

Pozdravček Vladka v tem prvem komentarju letošnjega leta:). Tvoj blog je sedaj popolna svežina, vse počiščeno in prezračeno, kot se "spodobi" ob novem začetku. Tudi sama imam rada minimalizem, ampak tudi tega je potrebno uporabiti tako, da je izgled popoln in ti to znaš:) Vesela sem, da smo ponovno skupaj in upam, da bom uspela narediti nekaj, kar želi vajin izziv. Lep pozdrav in veliko ustvarjalnega nemira:) na tvojem novem blogu ti želim, Andreja V.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna preobrazba bloga,
zelo lepa voščilnica
lp Tamara

Danica pravi ...

Wau Vladka, tole pa je preobrazba...zelo mi je všeč nova podoba tvojega
bloga. Kar se tiče glede tvojega loga...kapo dol, svetovno si ga oblikovala. Super si štartala v novo leto.
Voščilnica za zahvalo mi je zelo všeč,izraža polno iskernosti in elegance.

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je tvoja preobrazba bloga, celo v današnji sneženi dan paše. Končno sneži, zato me je Vančina voščilnica še bolj navdihnila. Tvoja pa je seveda enkratna kot vedno. Srečno 2016.

helena pravi ...

Res nisem navajena pri tebi takšne beline, ampak ko bolje pogledam, ta belina in čistost ter jasnost linij, dajo večjo sporočilno vrednost. Ravno to, kar si želiš. Zelo po "moderno" in dizajnersko si zastavila - super, sem navdušena, da si stopila malce izven dosedanjih okvirjev kot praviš. Tudi sama že nekaj časa razmišljam o posodobitvi svojega bloga, ampak sem zelo uboga na tem, tako, da se sploh ne lotim. Mogoče pa obstaja kje na svetu kakšna dobra duša, ki bi malce priskočila na pomoč..... :):)
Izziv je čudovit, voščilnica tudi - popoln začetek in upam, da naredim kaj pametnega.

NinaS pravi ...

Krasna preobleka bloga in loga. Tko sveže, čisto. In prfekt voščilnica za otvoritev nove podobe.
Vse dobro tudi tebi v tem letu.

Maja pravi ...

Tudi sama sem nekoč oboževala žive barve povsod, še celo vse stene sem pobarvala, danes pa uživam v belini sten, pohištva, celo oblačil ... Prav je, da v ospredje stopijo tvoje čudovite fotografije izdelkov, blog sedaj res diha, je eleganten in lahkoten. Meni zelo, zelo všeč. Želim ti čudovito ustvarjalno leto 2016.

Zvonka pravi ...

Čestitke za novo podobo bloga, zdaj deluje tako, kot da si z novim letom naredila generalno, vse je čisto in sveže, elegantna belina.
Voščilnica je krasna. Lp

Maja pravi ...

Super nova podoba bloga, s katerim si ga stilsko uskladila s tvojim slogom ustvarjanja v zadnjem obdobju.
Čudovita voščilnica!
Srečno v letu 2016!

leycika pravi ...

Ja res ta izgled prav paše k temu blogu :) ter seveda čudovita voščilnica

Tanja E. pravi ...

Vladka, čestitke k izjemni preobrazbi bloga tudi z moje strani. Z belino res znaš, tvoj minimalizem je popoln. Odlično ti je pristajal tudi prejšnji, lepo se je povezoval z imenom ustvarjalne skrinje in tako kot smo razvili simpatijo do prejšnjega, se je v trenutku rodila simpatija do tega sedaj. Zato, ker si za vsem tem ti Vladka, ki izjemno bogatiš ta svet ustvarjalnih dušic. S to prvo objavo si res zelo ujela samo sebe v smislu nove podobe bloga in loga, odlična voščilnica.
Vse dobro ti želim v novem letu, naj bo zares lepo, srečno, zdravo in ustvarjalno. Topel pozdrav, Tanja.

N-Eva pravi ...

Lepa ,enostavna in zelo elegantnega videza.

Sapfina (Barbara) pravi ...

O, kakšen skok v novo leto! S čisto novo podobo in tudi ta ti zelooo pristoji! Voščilnica je kot vedno čudovita in jaz za nobeno voščilnico več ne rečem, da je preprosta, ker doseči tako popolno belino z ravno pravo mero vsega dodanega je meni zelooo zahtevno in prav nič preprosto ;)

Andreja pravi ...

ooo skica, sigurno se pridružim tokratnemu izzivu, saj jih imam zelo rada :-)) Tvoja voščilnica je čudovita in lepo si jo "postavila".
Nova podoba bloga pa je osvežujoča in res deluje zelo sveže.

Hiška iz papirja pravi ...

Draga Vladka, super si prenovila blog, izredno mi je všeč! Zanimivo, koliko lahko podoba bloga pove o nas, kajne ... Mi se spreminjamo in naši blogi z nami, fino je spremljati te preobrazbe. In tudi prvo voščilnico si pripravila takšno, da se lepo vklopi v novo podobo. Tvoj smooshing je vedno perfekten!
Ker že zelo dolgo nisem nič komentirala, se ti iz srca zahvalim za vse tvoje prijazne komentarje, ne veš, kako sem jih vesela ♥ Tebi in tvojim pa želim čim bolj prijazno leto, v katerega smo zdaj že krepko zakorakali. Maja

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tvoj blog je dobil res lepo, novo podobo.