nedelja, 03. april 2016

Ko me inspirira #47 - Zelena pomlad

Lepa sončna nedelja odpira novi Ko me inspirira izziv in toplo vreme je lep spremljevalec tokratne teme, ki se glasi ZELENA POMLAD. Jaz sem jo intepretirala po otroško in se z avtom in s šopom balonov odpeljala po zeleni cesti. Soncu delajo družbo beli oblački in za še več zabave, so okna avtomobila narejena kot tresočka. Voščilnica pa bo v prihajajočem tednu romala k velikemu fantu, ki bo praznoval svoj 4 rojstni dan - nečaku Boru. Ampak, pssst. Nič mu ne povedat, saj bo voščilnica presenečenje:


Preden pa namenim še kaj besed moji voščilnici, naj vam še razkrijem, kje sem tokrat našla inspiracijo. Pri Nataši in njeni velikonočni voščilnici z zelenim ozadjem in pri tem zabavnem pikastem avtomobilu, ki bo kmalu dostavil transport v obliki jajce velikonočnemu zajcu:


Kar dolgo časa sem se obirala pri izdelovanju te voščilnice. Želela sem namreč, da izpade veselo in zabavno in predvsem otroško ter razposajeno. Za boljši učinek sem dodala nekaj dimenzije, ki sem jo dosegla z moss gumo. Podložila sem jo med modrim kvadratom, izrezanim z največjo šablono iz seta Kvadrati s šivi in pa okvirjem, izrezanim najprej s to isto šablono in nato se z največjo iz seta Romantični kvadrati. Enak okvir sem izrezala tudi iz bele moss gume. Prav tako sem peno dodala tudi pod avto, saj sem le-tega izrezala tako iz rdečega šeleshamerja kot tudi iz rjave moss gume. 


Tokrat vas gumb za prijavo čaka pod mojo objavo in vabljene ste vse do 17.4.2016, da se pridružite pri zeleni pomladi. Nagrado v obliki dobropisa za nakup izdelkov Najlepšega para, bo eni izmed vas tudi tokrat zelo prijazno podarila Tina. In skrajni čas je že, da pogledamo kaj lepega je ona pripravila za tokratni izziv.


Uživajte, ustvarjajte in imejte se skrajno lepo!

26 komentarjev:

 1. Ta lušna Natašina voščilnica je tudi meni padla v oči.
  Krasno igrivo zeleno in pomladno voščilnico si naredila.
  Všeč mi je globina, ki si jo dobila z mos gumo, pa okna, ki so tresočka.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo vesela voščilnica za fejst fanta :-)
  Ideja s gumo je pa zelo uporabna....hvala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau, noro dobra voščilnica. Všeč mi je, kako avtomobilska okna služijo za tresočko. Genialno!

  OdgovoriIzbriši
 4. Fanstasično voščilnico si ustvarila. Zelena ji zelo paše :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Luštna, igriva in predvsem živahno barvita voščilnica za malega junaka. In pa super izziv (kot vedno).

  OdgovoriIzbriši
 6. Super izziv in že kravžljam možgančke :)
  Vesela, igriva in otroško nagajiva voščilnica. Všeč mi je, ker je v živih in pisanih barvah. Pa še tresočka je - fantastično.

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasno voščilnico si naredila in najbolj se mi dopade avtko kot mini tresočka :-)) Lepo si jo sestavila.

  OdgovoriIzbriši
 8. O kako čudovita zelena pomlad in prelepi voščilnici,
  sploh ta za Bora je top
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 9. O kako cotkana voščilnica je tole in enkraten izziv, saj veš, da me je ta zelena takoj poklicala:))) LP, T.

  OdgovoriIzbriši
 10. Wauuu! Krasna in živahna, super 3D efekt.

  OdgovoriIzbriši
 11. o, kakšna dobra ideja za tresočko, res je takih lepih in živahnih barv - vedno občudujem tvoje barve, pa kateri koli barvni spekter uporabiš. natašina inspiracija pa je tudi posebna s tem jajčkom.

  OdgovoriIzbriši
 12. Super ideja za fantiča in všeč mi je, da si uporabila takšne močne barve. Živahno, da je kaj. Sem mislila, da sem zaključila z zelenimi, pa zgleda, da ni še čas :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Jej, Vladka...kako bo vesel!!! Ga kar vidim, kako hiti tresti avtek :-))). Nekaj čudovitega si pričarala...

  OdgovoriIzbriši
 14. Super luštna je Natašina voščilnica. Pri tvoji pa me je navdušilo kako natančno si uporabila moss gumo, pa seveda tudi vse ostalo na tvoji prelepi otroški voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 15. Pri Nataši sta izbrali dober izziv, saj se pomladi vsi veselimo in zelena nam jo bo pričarala še hitreje. Tvoja voščilnica je za 4 -letnika tista prava, igriva in živahna. Naj lepo praznuje:) Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 16. Kako lepo pisana in vesela voščilnica. Čudovita je. In toliko super ustvarjalnih namigov na njej. Krasen izziv.

  OdgovoriIzbriši
 17. Tako, kot jaz ne bom Boru povedala, kakšno čudovito voščilnico je teta izdelala zanj, tudi ti ne povej nikomur, kako zelo se veselim vajinih izzivov. :-) Jupiii! Tokrat bo zeleno! :-)) Super inspiracijo si našla v Natašini voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 18. Kako lep izziv in krasna inspiracija! Tvoja interpretacija pa je neverjetna! Koliko veselja je zajetega v to voščilnico! Čudovito darilo za nečaka!

  OdgovoriIzbriši
 19. Super voščilnica, tako kot vedno! Verjamem, da je bo Bor zelo vesel.

  OdgovoriIzbriši
 20. Vesela, zabavna in definitivno otroško razposajena s čudovitimi pomladnimi, živahnimi barvami, balončki, okvirčkom ... In avto, pika na i za vsakega fanta. Res je lahko srečen tvoj nečak, ko bo dobil takooo lepo voščilnico. Pa lepo praznujte.

  OdgovoriIzbriši
 21. Čudovito narejena, igriva in z motivom, ki je fantom najljubši. Lp

  OdgovoriIzbriši
 22. Čudovite barve in postavitev. Navdušena :-)

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasen izziv in namig. Všeč mi je tvoja živahna fantovska voščilnica. Po mmoje je že pri Boru in brez dvoma je bil navdušen.To da nisem ravno ljubiteljica zelene je najbrž jasno, a se zadnje čase tudi pri meni znajde na izdelkih. Tokrat se bo zaradi tebe in Tine in seveda Nataše.

  OdgovoriIzbriši
 24. joj je lepa, bi se šla kar peljat. Tudi druge ustvarjalke so naredile lepo mavrico krasnih izdelkov :)
  happy times :)

  OdgovoriIzbriši