sreda, 23. junij 2010

CRAFTalnica v rožicah


Manuela se je tokrat odločila, da odišavi in polepša izziv z rožicami :), pa naj bodo te kot osrednji motiv ali dodatek. Sama sem se odločila za okvir iz zelenja in majhnih marjetic, katere sem uporabila že velikokrat, ampak enostavno se jih ne morem naveličat.

Najprej sem si odtisnila s štampiljko vejico, tako mi je bilo lažje pri rezanju obdržati obliko. Na vejice sem nato lepila posamične naštancane listke:

Vejice sem nato dopolnila z naštancanimi marjeticami in dodala napis:

Ozadje je iz sivega šeleshamerja, ki sem ga poštempljala s Papertrey Ink štampiljko. Da spodnji del ne bi bil preveč prazen sem dodala še beli trak in čestitka je bila gotova. No, pa ni bila ravno tako hitro kot se sliši, ker sem lističe lepila kar nekaj časa :)))

Na ogled vam postavljam še nekaj fotografij, ker se enostavno nisem mogla odločiti katero naj objavim, pa bom kar vse :).

Pokukajte še v CRAFTalnico, kjer je tokrat z nami tudi ustvarjalna gostja Janja in pa seveda ne pozabite na BojoMojo, ki je tudi tokrat pripravila čudovit izdelek.


11 komentarjev:

moi pravi ...

O, to ti pa verjamem, da si nekaj časa lepila te lističe, sam super pride, se je splačalo potrudit!

mimoza pravi ...

Popolna izvedba, kot vedno pri tebi! Z lističi je kar nekaj dela, je pa na koncu izdelek čudovit!

Manuela pravi ...

Veliko dela (ponavadi) prinese tudi čudovit rezultat in pri tebi ga zagotovo je. :) Ko človek tako opisuje postopek izdelave se včasih res zdi, kot da je bilo vse končano v petih minutah. Ampak, ko se enkrat sam spraviš nekaj podobnega početi pa vidiš da ne gre ravno tako hitro. :)

Lepo se imej!

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Vladka, ti pa znaš! Iz mini lističev in mini rožic narediš tako prikupno čestitko :)

HRANDICA pravi ...

Lepo si te mini rožice in mini lističe sestavila v celoto.

Alenka pravi ...

Res si morala kar nekaj časa lepiti!!Ampak se je izplačalo!Čudovita čestitka!

MarikaGabez pravi ...

Hudo Vladka!
Koliko enega štancanja, lepljenja....
Dobra si. Mislim da bi jaz tam ekje na tretjini izgubila živce.

Jana pravi ...

Ogromno dela, ampak rezultat je čudovit. :)

Suzana pravi ...

Tele drobne rožice in lističi so tudi meni zelo všeč. Jih vsakič občudujem, ko jih uporabiš. Res se zdi čestitka enostavna, a se zavedam, koliko dela je bilo v lepljenju! Tudi osenčila si jih zelo lepo, postavitev napisa oz, vejice v napisu so zelo dobra ideja!

Andreja pravi ...

Tvoja čestitka je zopet čudovita in te marjetice so mi zelo zelo všeč (že nekaj časa oprezam za to štanco, a je pri nas še nisem našla). Verjamem, da je bilo ogromno lepljenja, a se je splačalo :-))

Jana pravi ...

Zelo sveža in čista, a topla! Prekrasna je!