četrtek, 10. maj 2012

Barčica po morju plava

Spet sem nekje tam, ko se mi besede zataknejo in ostanejo izgubljene nekje v mojih možganih. Nočejo in nočejo do ust ali do prstov, da bi jih vsaj s pomočjo tipkovnice spravila na svet. Sicer pa, včasih je bolje brez besed :)) Še vedno pri ustvarjanju za otroke in vedno bolj z mislimi na morje in poležavanje na plaži. To ne pomeni, da kmalu tja tudi grem, samo misli mi že počasi odhajajo na oddih.
Tudi tokrat sem se malo spogledovala z idejami drugih. BojaMoja obvlade tovrstne ladjice. Jaz pa sem jo malo preuredila po svoje in ji dodala še valove.
Ker pa je končno velikost čisto izven vseh mer, sem naredila še kuverto in mi je na koncu bila skoraj bolj všeč kot ladjica sama :)))
Me je sicer imelo, da vam pokažem še eno eksplozivno škatlico in to v malo drugačni obliki, ampak prav je, da jo najprej dobi naročnica, pol pa jo naj občudujejo še drugi. Ampak obljubim, da z naslednjo objavo ne bom čakala tako dolgo. Uživajte na sončku. Vikend bo baje bolj kisel. Jaz bom vsaj en dan preživela tukaj. Komaj čakam, da znova pofotkam nekaj lepotic.

33 komentarjev:

Andreja pravi ...

Čudovito. Tudi moje misli letijo na oddih k morju.. ampak joj kje je še to..

moi pravi ...

Jaz sem pa mislila, da sama sebe kopiraš ;) A nisi ti tudi nardila že podobne jadrničike? Ma, full je luškana in kuverta je špica. Ja, da o fotkanju ne govorim ;)

Tanja E. pravi ...

Ja, pa smo si res podobni, ne le po ljubezni do papirčkanja in podobno, pač pa tudi z mislimi na morje. Ane, človek se kar razširi...
Čudovito čestitko si naredila in pripadajočo kuverto. Izbrala si tako lep svetlo moder odtenek in ga enkratno ujela tudi v objektiv. LP:)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

hja, meni se tudi zdi, da je to tvoja barka, da samo sebe kopiraš kot pravi moi.mi je pa noro všeč tisti knofek na kuverti :)da o fotkanju ne izgubljam besed
morje ni moja stvar tako,da vaše želje po morju razumem le napol.se pa lahko identificiram skupaj z vami, da se res "človek razširi" na morju, kot pravi Tanja... to mi pa je poznano ;)

čarovnička pravi ...

noooooooroooooo

Helena pravi ...

Moje morje pa je že kar blizu - že v prihodnjem mesecu jo mahnema proti jugu :)
S tole voščilnico - jadrnico si mi naredila prave lušte :) Čudovita je. Kakor tudi kuverta kot si že sama napisala.
Lep kisel vikend :) Bo pa več časa za ustvarjanje, a ne?

Andreja pravi ...

aaa leto je na okoli in zopet boš občudovala bonsaje - lepo!
Tudi čestitka je zelo lepa in verjamem, da so ti misli begale na morje. Mislim, da bo prav kmalu prišel čas tudi za to, kajne :-))

Anja pravi ...

Zelo zelo všeč...

Renata pravi ...

Ob tejle slikoviti fotografiji je prav zadišalo po morju. Blazno všeč!

McCrafty /Klavdija pravi ...

ah ja mrje...saj bo kmalu mesec naokoli :)...zelo se mi dopade, da si dodala valove, tako lahko ladjica stoji pokončno in v tvojem krasne stilu.

namo pravi ...

Kjut:):)
Sem pa bla zdej namrju,pa čez 14 dni spet grem:):):)

HRANDICA pravi ...

Čisto tvoja, malo postarana jadrnica, pripravljena, da zapluje v visoke valove. Lepo si jo poslikala. Ovojnica pa je tudi cart s čipko in gumbom.

Gourmet forever pravi ...

Pri tvojih izdelkih vedno ostanem brez besed. Ne najdem pravih, ki bi opisale tole tvoje delo. Mojstrica, ki ji ni para!

VSE DOBRO pravi ...

Čudovita dvojina sta barčica in kuverta z ljubkim gumbkom - in tako čudovito čisto tvoja :o)))

Vse dobro ...

Kirena pravi ...

Čudovita ladjica in kuverta. Pa fotografije te kar ponesejo nekam na obalo.

Vladuška pravi ...

Hoj Andreja, verjemeš ali ne, 2 leti sta naokoli. Ta zadevica je namreč na 2 leti. Tolko o tem, koliko čas beži :))

MarikaGabez pravi ...

Kar zaplula bi .. pa je tudi še daleč do dopusta.
Tudi meni si naredila lušte s tole simpatično ladjico.

Maja pravi ...

Čudovita barčica. Upam, da bo kmalu tudi priložnost za kak skok na morje.

Ana K. pravi ...

Skomine, skomine... morje, poletje,... Čudovita barvna kombinacija!

Janja pravi ...

Zelo lep kompletek, ki kar vabi na morje :). Lp

Simona pravi ...

Res je lepa. Po morju pa tudi sama že zelo hrepenim.

Alenka pravi ...

Barčica je čudovita in res ti misli takoj pobegnejo na morje.Rahlo valovanje, vonj borovcev, vroči pesek pod nogami,.....mmmmmmm bi blo fajn:):):)

Andreja pravi ...

Ni kaj drugega reči kot "the best" :-) Carska ladjica :-)

Creatissimo pravi ...

Všeč mi je tale izbrana barvna kombinacija - ravno prav poživi in razburka misli na morje. In pametno, da se ne daš omejevati s standardi kuvert, temveč si jih narediš kar sama, če 'prestopiš okvirje'. Foto scena je pa tudi (kot vedno) izvirna in igriva.
A sploh ostane kaj, kar ni za prehvalit??
Lep ustvarjalni vikend ti želim. Vedno je užitek pogledati v tvojo ustvarjalno skrinjo :).

Marina pravi ...

O Vladka... Pa saj to je čudovito... No pa saj kaj drugačnega od tebe niti ne moremo pričakovati... Čudoviti izdelki in enkratne fotografije... Ustvarjanje za otroke je pa nekaj čisto posebnega... Ne vem meni se zdi tako čarobno, da bi kar vseskozi delala samo za njih=) Morda nekoč ko bom imela svoje, da bom lahko kam z izdelki=)

Lep vikend ti želim in komaj čakam naslednjo objavo s škatlico=) JUPI=)pappa

Karmen pravi ...

Prekrasno narejeno!!!

Mojca pravi ...

Uau tole je pa res prava mojstrovina, ... kuverta je pa res zelo posebna. Tudi tebi en prelep vikend med bonsajčki ;) LP

Nena pravi ...

čudovita je!!

Nena pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Hali pravi ...

Tudi jaz težko čakam morje, valove, počitek. Prekrasna je!

Klara pravi ...

Lepa barčica, lepe barve, lepo narejeno in krasna voščilnica. Zelo mi je všeč tudi kako si vse aranžirala in poslikala. :)

Tina pravi ...

Kako lep set z ovojnico. Všeč mi je kako se zapira, pa tisti valovit papir pri barčici deluje kot vrv. Res si neverjetna.

Kefa pravi ...

Zelo je lepa...drugače pa imam tudi sama zadnje dni zelo težke prste. Lepi dnevi so in sem raje na sprehodu po sončku kot pa v hiši.