sobota, 3. avgust 2013

Ko me inspirira 16

Julij se je kar stopil v vročini in spolzel skozi špranjo časa. Kar precej je bilo narejenega in dokončanega, veliko pa je bilo tudi uživanja v senci in prebiranja knjig. Se mi zdi, da to leto prav kliče po spremembah, prečiščevanju in novih energijah. Kakor da je treba odstraniti vso staro navlako in pošteno vse prevetriti, pa naj si bo to dobesedno ali v prenesenem smislu. Vsaj meni se to dogaja, letos še posebej. In z vsako prevetritvijo in odvozom stare navlake, se počutim veliko bolje in sveže. Morda se bosta tako počutila tudi mladoporočenca, ko bosta stopila na novo pot življenja, kdo ve :) Ampak v prvi vrsti je tale objava namenjena izzivu Ko me inspirira 16, kamor vas s tudi tokrat vabiva s Tino. Izziv sem našla v Klarini krasni zložljivi čestitki. Klara vsa čast za toliko strani in žepkov. Jaz sem si drznila zadevo malo skrajšati :) 

Nastala je torej ne ravno tipična poročna čestitka. Sprednja stran je poštempljana s pisavo, da deluje kot časopis, ki prinaša novico. Z njo pa tudi letalo, ki vleče napis "Čestitke" in se nadaljuje v notranjost. Tukaj se najprej nahaja žep za darilo v obliki denarja. Temu sledita dve strani z zastavicami, ki naznanjata dobro zabavo in imata dovolj prostora za kakšno lepo misel in podpise vseh tistih, ki darilo podarjajo. In nato še zadnja stran, kjer je okrasno dodan žepek in tag. Vse skupaj dopolnjujejo misli in napisi. Tokrat sem se odločila kar za angleške. 
Fino se je bilo poigravati z netipično čestitko in skozi strani narediti zgodbo. Idealno, če zelite komu z izdelkom povedati več. Ali pa vse skupaj združite kar v darilo, kot je to naredila Klara s semeni. Zdaj pa brž k Tini. Le kakšno zgodbo nam je pripravila tokrat?
Se že veselim vaših krasnih izdelko, ki jih lahko prijavite pod to objavo. Kot vedno tudi tokrat izžrebanka prejme manjše darilce. Uživajte v vikendu!

21 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Super izziv in super inspiracija. Zelo lepa (netipična) poročna voščilnica.

Pozdravček, Keti

oldpunca pravi ...

Zares so zanimive te netipične voščilnice. Kaj vse je mogoče ustvariti! Tvoja poročna voščilnica je spet nekaj posebnega. Zelo mi je všeč. Super inspiracijo sta spet pripravili :-)

Helena pravi ...

Za tokratni izziv si izbrala krasno in res zanimivo Klarino "zloženko" in jo predelala v svojem stilu. Všeč mi je prva stran s polovico letala, ki ponese čestitke še v notranjost. Pa zanimiv sistem zapiranja čestitke. Če ne bo prevroče, se pridružim :)

vilinke pravi ...

Čudovita čestitka! Če bo čas dopuščal bom prvič sodelovala v vajinem izzivu.
LP, Vilinke

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Super voščilnica! Vladuška, užitek je pogledati tvoje izdelke, biser so.

Simko pravi ...

Lepo si tole naredila, Vladka! Drugačna in zanimiva poročna voščilnica... Zelo kreativno!
Pozdravček,
Simona

Nella pravi ...

Krasna voščilnica in super inspiracija.

Andreja pravi ...

Krasno inspiracijo si si vzela in tvoja varianta je čudovita kot vedno :-)) Lepi detajli!

Karmen pravi ...

Zelo lepa voščilnica in seveda nekaj zelo posebnega.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ta zmagovalna voščilnica je tudi mene pritegnila in tvoja izvedba visoko med oblaki me je očarala.
Čudovita je Vladuška
lepo nedeljo ti želim in hvala za vse tvoje spodbudno lepe komentarje na mojem blogu-mi veliko pomeni, da si vzameš čas tudi zame.

VSE DOBRO pravi ...

Prelepo VV :o))) in ti ljubki žepki s semeni ... sem kar brez besed ...

Objem ...

Mojca pravi ...

Kako krasna voščilnica. Tale avijonček mi je še posebej všeč in krasno da je malce drugačna poročna, saj je takih tipičnih preveč. lp

NinaS pravi ...

Super izziv in inspiracija. Všeč mi je avijonček z napisom :)

Klara pravi ...

Kakšno krasno presenečenje. Po dvodnevnem, kratkem počitkovanju si me s tole objavo res prijetno presenetila. Zelo sem vesela, da so tudi moji izdelki lahko komu v navdih in počaščena, da si tokrat izbrala prav mene.
Tvoja "zgibanka" mi je nadvse všeč...že kot ideja za poročno čestitko. Zelo lepo si jo okrasila in sestavila in blazno mi je všeč ta, nekakšen "retro" izgled.
Me prav zanima, kašne krasne zložljive čestitke bodo nastale v tem izzivu... ;)))

Janja pravi ...

Še ena čudovita, domiselna in lepo izdelana voščilnica. Lp

Kristina pravi ...

Čisto posebna in izvirna poročna voščilnica. Res ti tudi v poletni vročini ne zmanjka idej!

Martina pravi ...

Krasna poročna voščilnica. Čisto nekaj posebnega. Pravi navdih. In kot si lepo napisala o čiščenju navlake - naj bo tale izziv tudi moje čiščenje ustvarjalnega odlašanja. Čas je, da zaviham rokave :)

Simona pravi ...

Spt domiselna ideja in krasna izvedba. Zelo, zelo mi je všeč.

moi pravi ...

Krasno sporočilo mladoporočencema. Všeč so mi take netipične čestitke. In Klarina je res pravi izziv s tolikomi žepki.

Alenka pravi ...

Res je posebna in zelo lepa!!!

Tina pravi ...

Vladka, tvoja interpretacija mi je izjemno všeč. Sploh, ker si naredila tako veselo in razigrano poročno voščilnico. Zgodba se čudovito razplete!