nedelja, 28. september 2014

Božično okno/Christmas Window

Glede na to, da je najin dopust vsako leto v septembru, je zame to nekakšna prelomnica, malo novo leto, ko se poslovim od poletja, razmislim o preteklem obdobju in zajadram v jesen, z ustvarjalnimi mislimi pa praktično že k Božicu. Znova se vrne tisto prijetno vznemirjenje, ki ga vsako leto znova čutim ob izdelovanju božično-novoletnih voščilnic. Te res ustvarjam najraje in ideje v mojih možganih se v tem času najbolj iskrijo. Okrašeno okno, toplota, ki prihaja od sveče delujejo domače, umirjeno – prav tako kot prazniki.

Vse te manjše šablone iz petites izdaje CottageCutz šablon so res praktične in jih je mogoče tako ali drugače kombinirati in uporabiti za različne namene. Jaz sem iz te izdaje vzela okno. Zraven pa uporabila še svečo, vzeto Birthday Party Bear šabloni in dodala še vejice, izrezane s Harvest Fall Corner šablono. Napis in malo obdelan eko karton in voščilnica je tu. Znova v mojem stilu, takšnem kot ga imam najraje. :)
I am back from my vacation and because we are used to go in September, is this like a turning point for me. I say goodbye to summer and my thoughts are already at Christmas cards. I get this special feeling every year when I start to create such cards and these kind of cards are my favorite.  I took cute little die from Petites release: Window and I also took Birthday Party Bear and Harvest Fall Corner dies to get a little candle and some greenery. This is how I get this quiet, warm scene which it is perfect for Christmas. Sentiment and some work with background and the finished look is here. For coloring I used Distress Inks and white tempera.
Tako, otvoritev novoletnih voščilnic je tukaj in z veliko ustvarjalne vneme gremo naprej. Seveda pa pride vmes tudi kakšna jesenska, saj botra jesen s svojimi barvami vedno inspirira.

So, the opening is done and we go further with Christmas cards, but of course there will be some fall cards also, because there is so much color inspirations outside every year. I wish you all great Fall.

27 komentarjev:

Andreja pravi ...

Kaka cartika :-))
Vladka, čudovita je! Res nas vedno znova presenečaš ...

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako lepo božično okno,
kar pri srčku je topleje
lp Tamara

Nella pravi ...

Lepa, topla... krasno kombiniraš vse te šablone, super :)

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa, kot bi resnično pokukal v praznično hišo:) LP

Danica pravi ...

Vladka, čudovita voščilnica. Res super kombiniraš šablone.
Napis mi je zelo všeč.
Lp Danica

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Že res, da so šablone zelo praktične, vendar jih je potrebno znat umestit v voščilnico. Tebi je spet tako lepo uspelo, da je škoda vsake debate. Čudovito okno, pa ozadje, ki je res čudovito. čao

*Urška* pravi ...

Sem kar pogrešala objave v tvojem stilu.Super znaš kombinirati šablone.Čudovito ozadje in okno,ki kar vabi,da pokukaš noter.
LP,Urška

Maja pravi ...

Zelo lepo! Občudujem tvojo sposobnost kombiniranja različnih šablon.

oldpunca pravi ...

Tudi jaz imam rada tvoj stil. :-) Tvoja domišljija dela 100 na uro ob sestavljanju vseh teh izrezov. Res krasno jih znaš kombinirati. Vedno znova pa me navdušijo tvoja ozadja. Komaj čakam, da vidim, kaj vse boš še pripravila za praznični čas. :-))

Helena pravi ...

Tako majhna svečka, pa tako otopli prikupno voščilnico. Vladka, si me že kar popeljala v hladnejše dneve, ko pridejo v poštev sveče, kamin ...

Kirena pravi ...

Čisto v tvojem stilu. Vsega ravno prav. Čudovita je.

Simona pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Simona pravi ...

Res, tvoja čisto prava mojstrovina.

Tanja E. pravi ...

Se kar podpišem pod zgornje komentarje, čudovita je, čisto tvoja, LP:)

Mojca pravi ...

Nežno, toplo... malce mistično. Misli res kar poletijo tja, malce naprej.

Goga pravi ...

Kako lepo in praznično, že kliče po toplem domu, hladnih licih in okusu po kuhanem vinu. Lepa in s tem ozadjem tako tvoja :-).
Pozdravček L.

Mojca pravi ...

Waaaaw tale je res krasna Vladka! kako lepo izpostaviš detjale. lp

iris-irena pravi ...

vladka, prečudovito božično okno. res si mojstrica čestitkanja. vse je do potankosti narejeno, da ima človek občutek, da je kar resnično.
lp

Tamara pravi ...

Fantastična je!

Adrijana Knez pravi ...

Spet si krasno skombinirala različne šablonice, ampak misel je ČUDOVITA.
Zadnji trenutek delam novoletne voščilnice, ker enostavno še nisem v tistem "duhu". Ja in potem je norija ;))))
Lep teden ti zelim, Jana

Metuljčica pravi ...

Jaz kar preklapljam; iz božičnih na jesenske objave in obratno. No, vsaj barve sem uskladila tako, da je malce lažje.
V mislih pa sem preko tvojega čudovitega božičnega okna že začela kovati načrte za našo praznično večerjo z mladimi....Ni prehitro, glede na zamišljeno dekoracijo....., tvoja objava mi je dala "polet".

Hali pravi ...

Jaz sem zavohala cimet in medenjake in božični čaj , pa božični jogurt :-) Krasna je!

Ne-Ja pravi ...

Se vidi da si iz dopusta :). Tako dodelana ideja rabi čas da dozori in šele potem lahko nastane tak izdelek z WAW efektnom. Fenomenalno!

Zvonka pravi ...

Res lepo in dodelano v nulo. Lp

Ustvarjalne sanje pravi ...

čudovita,resnično me popelje nekam v december in čas praznovanja,ter priprav na božič,lp

Janja pravi ...

Vse šablone in ostali pripomočki nič ne zaležejo, če ni še nekaj več. Ti to imaš. Občutek za barve, sestavljanje in pravo mero za vse podrobnosti, da je na koncu izdelek videti popolno. Čudovita je. Lp

HRANDICA pravi ...

Vladka's shabby izvedba. Fenomenalna.