sreda, 3. september 2014

Ko me inspirira #29

Šolarji so že zakorakali v šolo, jesen že trka na vrata (no, to se dogaja že celo poletje) in ker je september prevzel prestol avgustu, je tu že čas za Ko me inspirira #29. Tina je tokrat naša gostiteljica in inspiracijo je našla v bogati, krasni Sabinini ogrlici (zadnja fotografija v objavi). Sama sem sliko s pomočjo aplikacije Chip it! predelala tako, da vam bo lahko služila tudi kot barvna inspiracija. Ni pa nujno, saj vas lahko k ustvarjanju pritegne tudi oblika, krogi, pentlja…

Jaz sem se odločila za barve in zame je bil to pošten izziv, saj se ponavadi držim standardnih barvnih kombinacij in le redko stopim iz tega svojega začaranega barvnega kroga. Pa sem tuhtala kako in kaj in ker sem že večkrat videla takole zložene metulje, sem se odločila na ta način uporabiti barve.
Všeč mi je, kako je metulj dobil dimenzijo in čeprav je na voščilnici zelo malo, izrezi naredijo vse skupaj dovolj polno. Toliko z moje strani. Še več super inspiracije pa boste našle pri Tini, kjer se tokrat tudi prijavite s svojimi izdelki.
Seveda to še ni vse, kajti Tina bo eno izmed vas razveselila s svojimi šablonami, ki jih do sedaj že dobro poznamo in rade z njimi ustvarjamo.
Jaz se za danes poslavljam in ko tole berete kočno čofotam v morju in uživam na (zasluženem) dopustu, kar pa ne pomeni, da vas bom pustila na miru tukaj na blogu, saj imam nastavljenih kar nekaj objav za vas :)! Se vam pa že v naprej opravičujem, da v tem času ne bom komentirala vaših objav, ker se v času dopusta odklopim tudi od računalnika, televizije in podobnih motečih faktorjev :). Bom nadoknadila, ko se vrnem, v drugi polovici septembra. En lep slani pozdrav vsem!

23 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna je,
kot vedno me očaraš z izvedbo
lp Tamara

oldpunca pravi ...

Obožujem tvoje "klasične" voščilnice, ko pa vidim, kako pogumno stopiš iz svojega kroga, pa sem vedno znova navdušena. :-) Tale metuljček je prava paša za oči.
Pa veselo čofotaj! :-))

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

voščim ti veselo čofotanje in prijeten oddih.

Klara pravi ...

Zanimiva in barvno zelo usklajena. Krasna je. Pa lep dopust ti želim. : )

Ne-Ja pravi ...

Zanimivo je videti ko ustarjalka stopi iz svojih ljubih meja in potem tako fasicnira kot si me ti s to objavo :)!

Fenomenalno si zložila barve v metuljčka in dopolnica celoto s tekstom.

Veselo čofotanje in čim več sončka :)!

Goga pravi ...

Lepa je, mogoče mi pa tokrat uspe,pridružit se vama.
Pozdravček L.

Helena pravi ...

Na prav zanimiv način te je usmerjala Sabinina ogrlica. Od nanizanih kroglic do večplastnih metuljev. Nekaj prav posebnega je.
Pa fotke tudi!
Uživaj na morju in krasno se imejta!

Martina pravi ...

Predivna je.
Uživaj na moru.
Lp, Martina

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Če ustvarjaš v svojih okvirjih nas vedno presenetiš, ko pa stopiš iz njega se mi zdi, da nas pa še bolj. Krasna inspiracija.
Pozdravi mi morje (sem že 10 dni doma in ga že pogrešam - tako je to po dveh mesecih (le kdo bi me razumel???)uživaj na zasluženem dopustu. čao

moi pravi ...

Ti kar uživaj svoj dopust in se naužij morja. Medtem pa bomo me občudovale tvoje mojstrovine. Krasno si dodala barve, malo je več in tako minimalistično naredi bogato.

Tanja E. pravi ...

Čudovita voščilnica je in tile zloženi metulji delujejo kot ljubka knjiga.
Uživajta na morju! LP:)

Kirena pravi ...

Lepo si tole sestavila. Uživaj na morju.

helena pravi ...

Superca! Všeč mi je večplastnost in barvitost. Še bolj mi je všeč, ker si metulja z lepo zaokroženimi krilci dodala v krog, ki voščilnico naredi še bolj mehko in okroglo. Vauuu....

iris-irena pravi ...

izvedba, fotografirnaje, dokoracija - vse je na mestu!
res prava paša za oči!
lp

Tamara pravi ...

Čudovita je!
Pa to božansko ozadje. Moram sama tudi nekaj takega najt. ;)
Lp, t.

*Urška* pravi ...

Pri tebi še najbolj preprosta stvar izgleda fenomenalno...prav takšna je tale voščilnica.
Uživaj na dopustu in naberi si novih moči.
LP,Urška

Hali pravi ...

uauuu kakšna mavrica...prelepa je in ti uživajjj na dopustu, spočij se in naberi novih moči!

Metuljčica pravi ...

Prav všeč mi je, da je tokratna inspiracija izpeljana iz ogrlice, da se nadaljuje z metuljčkom, pravi užitek je občudovati čudovito barvno kombinacijo. Občudovanja vredna inspiracija s tvoje strani, zdaj pa pokukam še k Tini.

Mojca pravi ...

kako je sipatična, pa krasno paše tol malo kolo zravne - čudovita slika! lp

Anonimni pravi ...

Čudovito voščilnico si znova ustvarila, inspiracija pa je super krasna!

Pozdravček, B.

Ana K. pravi ...

Voščilnica je itak čudovita!Ti pa le uživaj na zasluženem dopustu...upam, da imate lepo vreme!

Tanja pravi ...

Ta izziv je tudi na moji "to do listi", amapak mislim, da ne morem niti doseči tvoje čestitke. Krasna je. Če želiš se lahko udeležiš povezovalega partija na http://www.tanyashandmade.si/2014/09/cas-1.html. Dobrodošla!

Adrijana Knez pravi ...

Vladka, zelo lepo, barvno te je navdihnila Sabinina ogrlica. In kot je Tanja napisala, res deluje kot knjigica. Uživaj na dopustu!
Lp, Jana