torek, 17. februar 2015

Živalsko domovanje - prvi del/Animal abode - first part

Papirnate živali mi še kar sledijo in ko se ozrem, se skrijejo za kakšno drevo ali deblo. Na videz deluje vse popolnoma vsakdanje. Vendar, če se skloniš in pogledaš od blizu, kaj kmalu zagledaš drobec svetlobe, ki pronica skozi okno in majhna vrata, ki se ob nežnem trkanju odprejo v znak dobrodošlice.
Tako pravljično sem se počutila, ko sem z distress inki barvala vse te drobne dele in jih lepila skupaj. Critter izdaja šablon je res tako prisrčna z vsemi temi drevesnimi domovanji in živalmi. Tako sem padla v zadevo, da sem ustvarila kar štiri voščilnice. Dve vam pokažem danes, dve pa jutri. In obe objavi boste našle tudi na CottageCutz blogu.
Danes vam predstavljam zajca in medveda. Ker so živali v osnovi prevelike glede na brloge in drevesna domovanja, sem jih uporabila samo deloma oz. sem jih postavila tako, kakor da kukajo iz ozadja. Zajec vabi prijatelja na klepet, medved pa želi dobrodošlico domov. Pri tem sem uporabila naslednje šablone: Critterville Log HouseCritterville Bait ShackBear Cub in Rabbit.
Hi, all! I was in love with Critter release in the moment I saw it. All this cute little burrows and tree houses and little animals. I could'n wait to get them and this is also the reason why I created four cards at once. But, I will show you just two of them today and another two tomorrow. :) Here are the first two, where I used following dies: Critterville Log HouseCritterville Bait ShackBear Cub and RabbitEvery piece is colored with distress inks and I used just part of animals, becuase I thought it would be cute if I put them behind the scene. So, now they are peeking from behind. Rabbit invites best friend to come over and bear wishes welcome home.
Lepo bodite in se javim znova jutri, ko vam pokažem tudi vse štiri voščilnice na kupu.
This is for today, I hope you will stop by again tomorrow.

21 komentarjev:

Nella pravi ...

Wauuu, super ti gre tole kombiniranje šablon in seveda barvanje. Obe voščilnici sta čudoviti :)

Kefa pravi ...

Kok so pa te luštne <3...pri tebi izgledajo itak še bolj.
prečudovito kot vedno.

Danica pravi ...

Čudovita domovanja si naredila za gozdne prijatelje. Tudi ozadje mi je zelo všeč. Čudoviti voščilnici.
Lp Danica

Klara pravi ...

Oooo, kako so cart. Lepo si ustvarila domovanje gozdnim živalicam. Krasne voščilnice... :)

Andreja pravi ...

iiijoj kako kjut so nove šablonce in ti si jih fantastično uporabila in prikazala na voščilnicah. Res si prava mojstrica CC šablon :-))

Janja pravi ...

Kako so luštne ♥.
Krasno si jih sestavila. Lp

Tanja E. pravi ...

O kako so lepe:)), čudovito si jih naredila... bi se kar prišla "igrat" k tebi:))), lepo bodi, Tanja.

Helena pravi ...

Vladka, rolam gor in dol, povečujem ... Toliko krasnih in ljubkih detajlov je na tvojih voščilnicah. Oba domeka sta topla in vabita v svoje zavetje gozdne živali.
Všeč mi je tudi rahlo embosirano ozadje.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako domiselni sta
in obe tako lepo narejeni
superca
lep dan
Tamara

Cvetoči travnik pravi ...

Obe voščilnice sta čudoviti. Pobarvano je tako, da ne morem verjet, da se to da narediti "na roke". Pa tako simpatično kukata, vsak iz svojega prijetnega domovanja. LP Andreja V.

mihaela pravi ...

Čudoviti obe! Vedno za nekaj trenutkov obsedim pred tvojo objavo in potem si rečem: in kaj naj ji napišem!? Lahko bi eno izjavo "čudenja" kopirala in ti jo prilepila pod vsako objavo! :)

Unknown pravi ...

Iiiii, kako so luštne voščilnice, šablonice pa tudi :) Si jih moram nujno nabavit ;)
Lp, Larisa

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ko bodo druge živali videle, kakšne lepe domove delaš, boš kot dr. Dolittle. Lahko kar pustiš svojo dosedanjo službo in začneš privat Vladka s.p.-sanjski domovi...samo za živali.
Sedaj pa resno...ti si uživala, mi pa še bolj, ko se pasemo po teh voščilnicah...res so sanjske. čao

vilinke pravi ...

Prečudoviti voščilnici sta nastali in ozadje je zelo zanimivo. Ti imaš tudi čisto svoj stil,ki ga obožujem,katerega bi prepoznal med sto drugimi.
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

O, kako lepo znaš sestaviti pravo malo pravljico iz teh prikupnih šablonic. :-) Pravi užitek je gledati obe lepotički in se čuditi vsem drobnim detajlom.

Metuljčica pravi ...

Ja, tudi meni si polepšala jutro, ob gledanju tvojih čudovitih živalskih voščilnic je kavica še slajša.

Hali pravi ...

Prava pravljična deželica. Perefektno narejeno....

MA-MI pravi ...

Kako so lepe. Papir za ozadje pa je nekaj posebnega. Lp, Maja

Ne-Ja pravi ...

Luštne, domiselne, izvirne... skratka WAW, OH in SPLOH čudovite voščilnice :). Všečm mi je ko se poigraš s šablonami in ustvariš fantastično zogdbico poleg svojih voščilnic :)!

祖迪 pravi ...

So cute, I love your style, so beautiful. Could you share with me how to make the script embossing background? Which brand's product?

Many thanks.

VSE DOBRO pravi ...

Jaz se kar topim ob tvojih živalskih pravljicah ... zame so več kot čestitke ...

Vse dobro ...