petek, 24. april 2015

6 let mojega ustvarjanja in bonbončki za vas

Marca, leta 2009 se je začela moja blogovska pot. Veliko dogodkov, sprememb, izkušenj se je nabralo v teh 6 letih. Tako tistih življenjskih, kot ustvarjalnih. In ker za številom let stoji tudi veliko število izdelkov, sem se odločila, da naredim nekakšen pregled in za vsako leto izbrala nekaj izdelkov. Izbor kaže na to, kakšen je bil moj napredek, kako se je spreminjal stil in še kaj. Pa začnimo z letom 2009. Povsem na začetku nisem premogla kaj več kot škarje, tudi tiste cik cak, lepila in kakšno štanco. Temu pa je sledil prvi distress ink in nekaj embosing šablon, takrat še niso bile takšne kot danes :) V glavnem, bilo je veliko rezanja na roke. To so res tisti prvi izdelki in tisto leto sem izdelala tudi prvo shaker card:
In tukaj že malo naprednješe :)
Leto 2010 je bilo zaznamovano z mojo obsesijo na vintage in na okvirje :) Veliko različnih izdelkov v okvirjih je nastalo, tudi takih, ki so bile voščilnice, če si jih vzel ven iz okvirja. Svoje inspiracije sem iskala v raznih revijah in na fotografijah. 
Moram priznati, da sem še vedno ponosna na nekaj teh izdelkov, tako tudi na vodnjak-svečnik, pa tole voščilnico z vodnjakom od spredaj in z svojo preobleko knjige Prevzetnost in pristranost. Če me vprašate, je bilo to leto zagotovo najbolj inovativno z moje strani.
Leto 2011 sem premogla že veliko več materiala in delo je postajalo vse lažje. Še vedno je prevladoval vintage stil.
V letu 2012 sem se preizkusila z škatlicami presenečenja in albumi in voščilnice so vse bolj dobivale stil, ki ga imam še danes. 
Prešla sem v bolj preproste stvari, ampak tako mi ustreza. Mogoče je res, da se človek s šablonami malo poleni, ampak po drugi strani so mi vse bolj izziv preproste voščilnice, ki pa mi omogočajo tudi to, da preizkusim različne tehnike.
Leto 2013 je bilo zagotovo zelo zaznamovano z SC izdelki:
In preizkusila sem se prvič tudi v media mix tehniki:
In že je tu leto 2014, ki nadaljuje mojo obsesijo z SC šablonami na eni strani...
... in rojeva novo obsesijo z akvarelnimi tehnikami na drugi:
Tako, pa smo priromali do letošnjega leta. Če se le spomnim, kako malo blogov je bilo takrat na začetku in kako vse drugače je bilo ustvarjat takrat. Ampak je imelo en poseben šarm. Danes je naša blogovska ustvarjalna družba res velika, sploh za tako malo deželo kot je Slovenija in zelo sem vesela, da na tako malem prostoru živi toliko ustvarjalnih duš. In zdi se mi prav, da ob tej priložnosti podarim tudi kakšen bonbonček. Pravzaprav sem se odločila razdeliti nekaj malenkosti med 3 ustvarjalke in zato sem material razdelila v tri bonbončke. Tukaj je prvi in v njem se nahaja: moji dve štampiljki z napisoma "hitro okrevaj" in "Mislim nate!", dve mini SC šabloni, Papertrey ink štampiljka drevesa in prav tako od njih 2 mini bkazinici - rjava in zelena.
In drugi prav tako z dvema mini SC šablonama, Papertrey ink štampiljkami sončnic in njihovi dve mini blazinici (rdeča in modra) ter moji dve štampiljki z napisoma "hitro okrevaj" in "Mislim nate!"
In tretji z eno mini SC šablono in moji dve štampiljki z napisoma "hitro okrevaj" in "Mislim nate!" ter set štampiljk "moj najboljši/moja najboljša"
Časa za prijavo imate do 2.5.2015 do opolnoči, naslednji dan pa bom izžrebala tri od vas, ki boste prejele nagrade in nagrejenke objavila skupaj z majskim izzivom Ko me inspirira. Vse kar morate narediti pa je, da pustite komentar pod to objavo. Če imate voljo in veselje, pa seveda lahko objavite to tudi na svojem blogu ali na Facebook strani, ni pa to pogoj.

Hvala za ta sprehod skozi mojih 6 let in hvala za vse, kar ste oz. smo v tem času delili skupaj in za vse pohvale, komentarje in še kaj!

50 komentarjev:

nonšalans pravi ...

Lepo pozdravljena Vladka, vesela sem zate, saj je šest let res veliko, sploh ker je vsaka tvoja objava unikatna in res domiselno in natančno izvedena...Uživam v vsakem izdelku posebej in ko mi zmanjka idej, je na prvem mestu povezava do tvojega bloga in ob pregledu tvojih domislic, se mi vedno napolnijo baterije...še naprej ti želim obilo ustvarjalnega zagona in vsaj eno objavo na dan, hahaha...

Valerija pravi ...

Draga Vladka, z velikim veseljem sem se sprehodila skozi tvojih 6 let ustvarjanja v sliki in besedi. Res je prav zanimivo videti, kako se je tvoje ustvarjanje v teh letih spremenilo, a v vseh obdobjih so tvoji izdelki čudoviti.
Sama sem še bolj na začetku ustvarjalne poti in tvoj blog z velikim veseljem spremljam, saj pri tebi najdem veliko uporabnih idej in nasvetov. Še posebej vesela sem video vodičev, s katerimi si nas presenetila v zadnjem času.
Z velikim veseljem se tudi postavim v vrsto za bonbonček, saj mi vsak nov ustvarjalni pripomoček pride zelo prav. Hvala za to priložnost.
Ostani takšna kot si.
Lp, Valerija

mateja pravi ...

Čestitke za zelo ustvarjalnih 6 let! Lepo je viden napredek in samo čakamo lahko, kaj čudovitega bo čas še prinesel izpod vaših prstov.
Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej!

Ne-Ja pravi ...

Vladka 6 let je pa res kar lepa doba in morje izdelkov :). Super si prikazala tvojo kreativno rast, pa tudi tisto držjo plat nabave novih pripomočkov... Tvoji izdelki so zelo inovativni, narejeni z ljubeznijo do ustvarjanja in z zvrhano mero neverjetnih idej :). Me veseli, da sem že kmalu na mojem začetku našla tovj blog in da lahko spremljam tovje krativne podvige. Čestitke in kar tako naprej! Z veseljem pa delim vest o tvojem bonbončku tudi pri meni.

Dusi pravi ...

Čestitke za 6. obletnico. V veselje mi je pokukati tu in tam na tvoj blog in občudovati tvoje mojstrovine. Hvaležna sem ti iz srca za vse besede, ki jih pustiš pod skoraj vsako mojo objavo.
Z veseljem pogledam kdaj pa kdaj tudi kakšen filmček, ki si ga posnela, kljub temu, da se sama ne ukvarjam s papirčkanjem. Hvala ti za ves navdih, ki nam ga daješ. Skratka, hvala ti, ker si

*Urška* pravi ...

Draga Vladka!
Za začetek naj ti čestitam za 6.prekrasnih ustvarjalnih let.Toliko prelepih izdelkov se je nabralo,da se jih človek sploh ne more nagledati.
Vesela sem,da sem našla tvoj blog,ki je prava paša za oči.
V veliko čast si štejem vsak komentar in ogled na mojem blogu....HVALA!!!
Želim ti,da te ustvarjalni duh še dolgo spremlja in še naprej ustvarjaj s srcem!!!
LP,Urška

Helena pravi ...

Uh, šest let že ima tvoja ustvarjalna skrinjica. Polna je bogastva, ki se v njej nabira preko tvoje domišljije in ustvarjalnosti.
Zanimivo je bilo potovati od tvojih začetkov in vse do danes. Čeprav se je vse skupaj spreminjalo in razvijalo, si ostala zvesta sama sebi svojemu prepoznavnemu stilu. Naj bo tako še naprej!
Tvoji trije bonbončki pa so tako lepi in uporabni, da bi prišli prav vsaki čestitkarici.
Hvala za tvoj blog in bonbonček!

Zvonka pravi ...

Vladka, čestitke za 6 ustvarjalnih let, krasno si je ogledati pregled tvojih izdelkov skozi ta leta. Rada prihajam na tvoj blog in se slinim nad tvojimi izdelki. Hvala za vse kar nam daješ, še naprej ti želim veliko lepega ustvarjanja. Seveda pa tudi na svojem blogu širim vest o bonbončku, ki bi ga bila tudi sama zelo vesela. Lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Draga Vladuška, spremljam te že od prej, preden sem sploh pomislila, da bi tudi sama papirčkala. Tvoji izdelki so me začarali in meni si v navdih in veselje. Kadar napišeš komentar pod mojo objavo, ga vedno preberem s čisto posebnim občutkom, ker to je pa Vladka napisala...in mi veliko pomeni. Tvoj blog sem že večkrat prebrskala čisto od prve objave naprej in poznam tvoj stil na začetku, sem se večkrat čudila, kako zelo zelo si napredovala. Naj bo življenje prijazno s teboj, hvala, ker si in hvala, ker podarjaš, pa ne samo bonbonček, predvsem svoje znanje in lepe misli. Objem.

Tanja E. pravi ...

Draga Vladka, čestitke za 6 let tvojega čudovitega ustvarjanja, ki je v velik navdih vsem nam, ki te spremljamo. Teh 6 let se meni zdi pravzaprav več, morda zato, ker si v njih uspela ustvarjalno res zacveteti, da je v veselje priti na tvoj vrt. Velike večine tvojih voščilnic ter izrezanih podrobnosti na njih se spomnim še iz časov, ko si bila še del teama Crfatalnice, skupaj s Simono in Manuelo in bilo mi je zelo žal, ko si iz te ekipe izstopila. Zelo se mi je vtisnil tvoj izziv po knjigi Prevzetnost in pristranost:))
Akvarelna tehnika ti zelo pristaja, ene tvoje lepotičke na to temo sem bila deležna. Hvala!
Sprva sem, ko si začela bolj in bolj množično uporabljati CC šablonice kar malo pogrešala to tvoje izvirno rezljanje z dušo, a kaj kmalu sem videla, da dušo tem izrezkom ne zna vdahniti vsakdo tako kot ti. Prave pravljice delaš iz njih in svoje znanje ter izkušnje deliš nesebično med nas. Hvala tudi za to in topel pozdrav v tvoj domek:)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Draga, predraga Vladka, najprej prisrčna hvala, da z nami že celih 6 let in deliš svoje izvirne in prekrasne ideje, trike in razkošja domišljije na voščilnicah, albumčkih, svečnikih in še kaj bi se našlo. S tvojim načinom fotografiranja pa je še toliko lepše. Še posebej bi se ti rada zahvalila za vsak tvoj komentar na mojih obeh blogih. Tako si dosledna, nikoli ne izpustiš nobene objave, in ne le do mene, da se znova in znova sprašujem - kako ti to uspe??? toliko blogov prebrati in vsem komentirati?!?!Res si nam v zgled, ponos, uteho, srečo, veselje, radost in prepričana sem, da vse komaj čakamo tvoje objave (in tvoje komentarje). Želim ti še veliko veselja do ustvarjanja in druženja z nami. vse dobro <3

oldpunca pravi ...

O, kako lepo se je bilo sprehoditi skozi tvojih prvih 6 let bloganja! :-) Ko občudujem tvoje mojstrovine, kar ne morem verjeti, da si začela s škarjami in štancami. :-)) Se pravi, da tudi zame še obstaja upanje... :-)) Z veseljem se postavljam v vrsto za sladkarije in delim novičko na svojem blogu. Želim ti še veliko veselja pri ustvarjanju in čakam, v katero stran te bo poneslo v naslednjih letih.

Martina pravi ...

Predivno je bilo proc kroz godine tvoga stvaranja. Sjecam se nekad davno kad sam ja napravila svoj prvi blog, tvoj blog sam pocela pratit medju prvim blogovima.Vec onda mi se svidjalo sto radis i tvoj stil. Divila sam ti se.I onda me neko vrijeme nije bilo u blogosferi ali sam se vratila i opet naisla na tvoj blog i danas rado svratim i citam tvoje novosti i divim se tvojim radovima. Samo tako dalje nastavi.
Lp, Martina

Kristina pravi ...

Vladka!

Najprej čestitke za 6 let aktivnega ustvarjalna, bloganja. Tole je pa že kar lepa doba in vidi se, kako je tvoje ustvarjanje napredovalo od začetka, do danes. Izdeluješ čudovite stvari, uporabljaš čudovito kombinacijo barv, tvoje stvari imajo neko mehkobo in domačnost in so zelo zelo estetske. Občudujem te in ti želim vse vse vse najlepše še vsaj nadaljnih 6 let :)

Goga pravi ...

Draga Vladka vseh 6. let sem tvoja spremljevalka in občudovalka. Tudi sama sem začela na isti način, z škarjami, kakšno štanco in veliko ljubezni, do ustvarjanja.
Hvala, ti, da si mi tudi ti dala možnost, da delam Craft-alnico. Vesela sem vsake tvoje čudovite objave, vsakega tvojega komentarja na mojem blogu, nasvetov ki jih nesebično deliš z nami. V teh letih imam občutek, da sva postali pravi prijateljici, ko odprem tvojo stran, je kakor obisk pri tebi doma, v tvojem ustvarjalnem svetu.
Čestitke za čudovitih 6 let ustvarjanja.
Pozdravček Lili

Keti's Projects pravi ...

Čestitke za 6. rojstni dan bloga. Res je lepo pogledat za nazaj in videti, kako je šlo. Izkušnje prinesejo zahtevnejše izdelke, ustvarjalni pripomočki pa nam samo pomagajo izraziti kreativnost. Hvala, ker nas razveseljuješ s svojimi izdelki in idejami. Tudi tvoji filmčki, ki so letošnja novost, so super. In moram priznati, da si tudi mene navdušila za akvarelno tehniko. Še na mnoga leta ;-)

Danica pravi ...

Draga Vladka, lepo se je bilo sprehoditi skozi šest let tvojega ustvarjanja. Tvoji izdelki so res nekaj posebnega. Lepo si nam prikazala kako je tvoja umetniška duša rasla iz leta v leto. Več mi je tvoj stil ustvarjanja.
Želim ti še mnogo mnogo ustvarjalnih let.
Vedno sem zelo vesela tvojega komentarja, ki ga pustiš na mojem blogu. Zdaj pa hitim v vrsto za bonbonček :))
Lp Danica

Andreja pravi ...

Draga Vladka, moja ustvarjalna pot se je začela istega leta, a na jesen in ves ta čas te z veseljem spremljam. Res si hitro in bogato rasla! Najbolj pa mi je všeč, ker si razvila svoj prepoznaven in zelo šik stil. Verjamem, da so ti k temu pripomogle CC šablone, a tako kot z njimi znaš ti, bi lahko rekla, da je ni. Res so ti pisane na kožo.
Želim ti še veliko ustvarjalne kilometrine in da bi nas še tako naprej presenečala z raznimi presežki in nam bila navdih.
Hvala, ker si :-))

Nella pravi ...

Čestitke za šest krasnih, ustvarjalnih let, lepo si nas popeljala skozi svojo rast v ustvarjanju... kot ostale, tudi jaz vedno z veseljem pokukam k tebi in napasem očke na fotkah, ki jih poleg izdelka vedno dopolniš z dodatki, ki tvorijo čudovito celoto. Obilo kreativnosti še naprej!

SaraS pravi ...

Vladka, čestitke za šest let ustvarjanja. Sploh ni malo, ampak sem vedno mislila, da ustvarjaš še dlje časa... tvoje voščilnice so tako dih jemajoče, da dajejo vtis, da imaš več ustvarjalnih let za seboj. Sedaj sem samo še bolj navdušena nad tabo in tvojimi izdelki.
V slovenskem ustvarjalnem svetu si zame sigurno ena od tistih nekaj, ki ste mi največji vzor in navdih. Hvala ti za vse objave, za vse, kar deliš z nami, predvsem pa se ti zahvaljujem za vse komentarje, ki jih pustiš na mojem blogu. Pomenijo mi res veliko in vedno jih preberem z veliko mero pričakovanja.
Mi je bilo pa v največje veselje pogledati tvoje začetke... prej se nikoli nisem vračala v zgodovino tvojega bloga, tako da so bile objavljene fotografije voščilnic iz prvega leta tvojega ustvarjanja zame največje presenečenje in novost. Lepo si izoblikovala svoj stil in svoje ustvarjanje si res pripeljala do največje mere prepoznavnosti. Čudovite izdelke imaš, ki me vedno znova navdušujejo!
Želim t še veliko ustvarjalnih let in novih šablonic SC. :D

Martina pravi ...

Ciao Vladka,
najprej čestitke za tvojo 6.obletnico! Meni je najbolj zanimivo to, da si v vseh letih nekako "pilila" svoj slog, ki je prepoznaven že iz leta 2009. Meni so tvoje voščilnice enostavno čudovite. Obožujem tiste preproste detajle, ki naredijo voščilnico Vladkino...Hvala ker deliš svoje znanje in izdelke z nami!

Kirena pravi ...

Draga Vladka, iskrene čestitke za 6 let ustvarjanja in bloganja. Se mi zdi, da nisem zamudila nobene tvoje objave, pa vendar sem v tvojem povzetku še našla kaj, kar nisem videla. Ampak od vseh mi je najbolj ostala v spominu tista malo večja čestitka z vrtnicami. Pa navdušenje, ki me je prevzelo, ko si prva oblikovala štampiljke s slovenskimi napisi. Nekaj jih še vedno uporabljam, tiste za novo leto.
Želim ti še veliko ustvarjalnih polnih let.

Klara pravi ...

Ne morem verjeti...že šest let. Spomnim se, ko sem sama začela in ti si bila ena tistih, ki me je navdihnila s svojimi umetninami.Že takrat si izstopala s svojim krasnimi izdelki in prepoznavnim stilom. Bila si navdih in še vedno si. Ko sem se prijavila na tvojo delavnico, ki si jo imela takrat v Kopru, sem bila presrečna. Spoznala sem, ne samo kreativno umetnico ampak krasno osebo...prisrčno, prijazno, veselo, sončno Vladko.
Lepo te je spremljati in v čast mi je prejeti vsak tvoj komentar, ki ga pustiš na mojem blogu.
Draga Vladka, želim ti še veliko kreativnih, navdihujočih trenutkov
in HVALA, ker jih nesebično deliš z nami.

Hali pravi ...

Vladka, čestitke iz srca. Se spomnim prve tvoje objave in potem vsake znova in znova. Prekrasni izdelki, fotografije, besede... Hvala ti za to predstavitev in spomine...in jupi se veselim novih in novih krasnih objav! Vse lepo!

Cvetoči travnik pravi ...

Lep pozdrav Vladka:), pri sprehudo skozi čas sem uživala ob tvojih lepih izdelkih in resnično tudi napredku. Res je, da nam nekaj dajo tudi pripomočki, ampak če človek nima smisla, ti tudi to ne pomaga.
Sem vesela, da nas spodbujaš in učiš in hvala za vse:)), lep pozdrav, Andreja V.

Damjana pravi ...

Iskrene čestitke za 6. čudovitih ustvarjalnih let. Iz leta v leto si boljša in vsi izdelki so dih jemajoči. Od prvega do zadnjega. Še naprej ti želim čudovitega ustvarjanja, da bomo še naprej lahko občudovale tvoje res prečudovite izdelke. Lep pozdrav. D.

NinaS pravi ...

Čestitke za 6. obletnico ustvarjanja. Zanimivo je videti, kako se je tvoj slog oblikoval skozi čas. Se že veselim tvojih prihodnjih objav, s katerimi me vsakič znova navdušuješ.

Klara pravi ...

Vladka, čestitam ob 6. obletnici ustvarjanja! In želim še mnogo navdiha ob ustvarjanju, da bomo še naprej lahko občudovali krasne izdelke! :)

Katarinčica pravi ...

Vladka, iskrene čestitke ob 6. obletnici ustvarjanja ter da z nami deliš svoje umetnine. Vedno se razveselim tvojih objav, vodičev za ustvarjanje ter seveda krasnih izdelkov, ki jih vedno prikažeš s čudovitimi fotografijami. Tvoja dela so navdih pri mojem ustvarjanju in upam, da tako kot ti, razvijem svoj stil. Želim ti še naprej obilo ustvarjalnih let in komaj čakam, kaj nam boš novega pokazala ter nas naučila. Lp, Katarina

McCrafty /Klavdija pravi ...

O tole pa ni kar tako! Lep pregled tvojih krasnih izdelkov. Vedno občudujem tvoje izdelke in sem vesela, da jih deliš z nami.Le tako naprej.

Marija pravi ...

Draga Vladka.

najprej iskrene, iskrene čestitke za 6. rojstni dan tvojega bloga. Tvoji začetki so krasni in krasota tvojih izdelkov se nadaljuje. Hvala ker svoje talente deliš z nami, tako s predstavitvijo izdelkov, kot z video vodiči katerih se vsakič razveselim. Všeč mi je tvoj stil izdelave, vedno tako lepo fotografiraš. Vse je tako popolno, brezhibno... Všeč mi je ta tvoj old stil - ne vem če sem se ravno prav izrazila, toda rjava, zelena, rdeča in predvsem bela je krasna kombinacija. Čudovito znaš uporabiti ljubke cottage šablonice in velikokrat me prav tvoji izdelki inspirirajo za moje ustvarjanje. Še enkrat čestitam in še veliko ustvarjalnih objav ti želim.

Daša pravi ...

Vladka čestitke za obletnico! Spremljam te že od začetka in si mi v navdih. Obožujem tvoje kartice in barve, ki jih uporabljaš :) You're the best :))))

Držim pesti za bonbonček :))) Hvala*

Janja pravi ...

Vladka, čestitke za 6 svečk.
V teh letih si ustvarija res zavidanja lepo zbirko, na katero si lahko ponosna. Veliko tvojih izdelkov in tehnik, me je tako navdušilo, da sem se jih lotila tudi sama. Hvala, za vse.
Lep pozdrav, Janja

Metuljčica pravi ...

Draga Vladka! Prelepo te je spremljati in občudovati tvoje mojstrovine. Čestitke za 6 let tvojega bloganja, ki si ga čudovito prikazala preko svojih izdelkov. Hvala ti, za vse ideje, slike, video posnetke..., ki jih deliš z nami. Želim ti še veliko ustvarjalnih užitkov v tvojem čudovitem stilu ustvarjanja.

Narobe hiša - Nataša P. pravi ...

Vladka čestitam za 6 let... prelepo pot si prehodila in zelo vesela sem, da svoje izkušnje in izdelke deliš z nami...krasno je takole pogledati kako se posamezen ustvarjalec razvija skozi čas, kako napreduje in zori. Želim ti, da te tvoja ustvarjalna pot še naprej bogati in izpolnjuje.

Mojca pravi ...

uau 6 let ni kar tako in moram priznati, da mene vedno znova presenetiš. stil si lepo izoblikovala in meni so tvoji izdelki vedno paša za oči! še tako naprej ;) LP

Trenutki kreativnosti pravi ...

Draga Vladka, iskrene čestitke za 6. svečko. Tudi jaz sem tvoja oboževalka že od vsega začetka.
Všeč mi je tvoj stil, ki me vsakodnevno navdihuje. Želim ti še veliko ustvarjalnih uric. Pozdravček

Sonja pravi ...

Vladka, čestitke za šesto obletnico ustvarjanja. Že od začetka občudujem tvoj prepoznaven slog, ki ga le še gradiš in izboljšuješ. Pa ne le izdelava, tudi fotografiranje je pri tebi vrhunsko. Spremni opisi in razmišljanja pa so tudi vredni branja. Tvoje objave redno spremljam, berem, se jih veselim.. le pri komentiranju nisem več tako pridna kot včasih.
Želim ti, da bi tudi v bodoče tako rada ustvarjala in z objavami lepšala dni vsem, ki te spremljamo. Uživaj še naprej.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Draga Vladka, v 6 letih si ustvarila toliko lepega, da zmanjkuje besed! Krasno si nam prikazala napredovanje oz. izoblikovanje svojega tako prepoznavnega "Vladkinega stila". Tvoji izdelki so večna (nedosegljiva) inspiracija, hkrati pa si naš "duhovni vodja" k lepemu, drugačnemu in vedno novemu. Hvaležna sem, da z nami deliš svoje ideje in postopke, nas usmerjaš in obiskuješ bloge ter pridno spremljaš, kaj se dogaja na ustvarjalni blogovski sceni!Vladka, super si in naj bo tako še nadaljnjih 6 in nato še več in več let!

Tina Z. pravi ...

čestitke za šesto obletnico ustvarjanja!
tale predstavitev je lahko deležna le superlativov, občudovanja, jemanja diha ... popolna v vseh ozirih, tako idej, izdelave kot fotografij.
hvala tudi za vse tutoriale, ker se tudi ostali lahko naučimo mnogo, mnogo ...
želim veliko navdiha in objav tudi v bodoče.

Maja pravi ...

Čestitke za čudovitih 6 let ustvarjanja. iz slikovnega pregleda teh let je vidno, kako se je tvoj slog izoblikoval in tehnike pa izpopolnjevale. Marsikateri izmed nas si v veliko inspiracijo in ogromno stvari smo se od tebe naučile. Tako, da hvala za vse tvoje objave in tudi komentarje, ki jih puščaš na naših blogih. Želim ti še veliko ustvarjalnega užitka, idej pa tako ali tako ne bo nikoli zmanjkalo.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojoj Vladka...6 let...najinih skupnih pa že 2,5 let. Tale leta so odbrzela kot bi jih pihnil. Mi je pa všeč, kako si opisala svoje plodno ustvarjanje v šestih letih. Vsako leto taka nadgradnja, da se lahko samo vprašam DO KAM boš šla??? Všeč mi je, da to znanje deliš z nami, sem kot spužva, ki vse to posrka vase. Hvala, da se lahko družim s tabo in želje za naprej....naj te volja do ustvarjanja nikdar ne zapusti. čao

Marna pravi ...

Vladka, iskrene čestitke za toliko let prezentacije tvojega izjemnega dela. Moram povedat, da si tvoje izdelke zmeraj rada pogledam. In tudi to, da se od taprvih v njih vidi izjemno hiter napredek.
Rada te bom spremljala še naprej!
Uspešno in predvsem, da boš tudi naprej to delala z veseljem!

vilinke pravi ...

Draga Vladka čestitke za 6 let ustvarjanja in na veliko prečudovitih izdelkov ;) Ne vem če sem ti že kdaj povedala a ti si prva katere blog sva začeli spremljat še preden sva pričeli z bloganjem ;) fenomenalno je videt tvoj napredek v vseh teh letih ;) želim-a ti še veliko, veliko dobrih idej in fenomenalnih izdelkov ;)

AndrejaM pravi ...

Čestitke za toliko čudovitih izdelkov in predvsem hvala za vse nasvete, zaradi katerih rastemo s teboj!

Danii pravi ...

Najprej iskrene čestitke za 6. let ustvarjanja :-)
Tvoje čestitke so res čudovite, nekaj posebnega in prav veselje mi jih je pogledati :-) Si spočijem učke na njih :-)
Le tako naprej :-)
Lp Danii

Nijina dežela pravi ...

Vladka, nekateri v 80-ih letih življenja ne spravijo iz sebe toliko domišljije, kot si jo ti v teh 6-ih letih pokazala na tem blogu :)...Ne spremljam te od začetka, se pa še kako dobro spomnim, ko sem se prvič znašla na tvojem blogu. V trenutku me je potegnil vase in brez predaha sem prebrala vse objave, ki so se bohotile tu :). Priznam, zavidam ti vsako SC šablono, hkrati pa vem, da bi le redko kje tako zasijale v svoji lepoti kot pri tebi. V objavi o shranjevanju šablonic, si omenila, da je ustvarjalna sobica tvoj najljubši prostor, meni pa se dozdeva, da je ta tvoj ustvarjalni kotiček najljubše mesto na svetu tudi za SC šablonice :) Skratka, HVALA za vso znanje, ki ga deliš z nami, hvala za neumorno energijo, ki je daješ na blog in hvala za navdih. Želim ti še ogromno izzivov, s katerimi boš rasla tako na ustvarjalnem kot na življenjskem področju in naj te energija, ki jo razdajaš nikoli ne pusti na cedilu! Vse najboljše za 6. ustvarjalni rojstni dan! Naj jih bo še mnogo :)...

Unknown pravi ...

Vladka vse čestitke za obletnico in kronologijo, želim še veliko prispevkov in obletnic.


Lp, Tadeja

Unknown pravi ...

Vladka, lepo si nam prikazala tvoj napredek in razvoj ustvarjanja! Ko pomislim na svoje začetke,.... :D :D :D...
Res občudujem tvoje izdelke in si nam lahko za velik zgled-kapo dol! komaj čakam tvoje nove objave, ko bomo lahko zopet cedili sline ;) vse dobro in še mnogo ustvarjalnih let ti želim!! :)

Unknown pravi ...

Vladka, zelo sem uživala skozi pregled tvojih izdelkov.
Prvič sem se srečala s tabo, ko si imela (oziroma jih ravno nisi več imela) slovenskih štampiljk.

Tvoje delo me inspirira, navdušuje in umirja.
Čestitke za 6 let.