petek, 3. julij 2015

Ko me inspirira #38 - POLETJE

Muhasti junij je prepustil svoje mesto juliju, ki se je odločil začeti poletno in vroče in glede na to, je Tinina izbira tokratne tema za izziv kot naročena. Tema je namreč POLETJE in ob tem je izbrala Dianchikino čestitko, ki jo ti žarki naredijo res sončno in veselo:
Pa sem si rekla, zakaj pa ne bi žarke ustvarila s pomočjo plastične šablone Topli žarki tudi sama. Še več, pravzaprav vse, razen mini pravokotnika z napisom, je izrezano oz. izdelano s Tinimi pripomočki. Za valove sem tako uporabila eno izmed šablon iz seta Čarobni prazniki, ki so namenjeni za izrez zasneženega hriba, sam osrednji krog in jadrnica ter jadra pa so izdelani s šablonami krogov s šivi.Vsekakor zelo priporočjivo za vse tiste, ki ste si pred kratkim ali si imate namen nabaviti kakšno rezalno napravo, kot na primer Sizzix, da si na začetku kupite osnovne oblike šablon: kroge, pravokotnike, ovale, kvadrate... Iz njih je namreč možno narediti marsikaj in to so zagotovo moje najbolj uporabljene šablone. Res so nekoliko dražje, ampak jih je kar nekaj v kompletu in kar se mene tiče, mi za nobene ni žal, da jih imam v svoji zbirki.
Za jadrnico sem izrezala krog iz eko kartona in nato z večjim krogom že izrezanemu krogu odrezala en del, da sem dobila obliko čolna. V bistvu je najprej zgledalo bolj kot luna, ampak če odrežete dno oz. ga skrijete med valove, dobi obliko čolna. Jadra sem izdelala iz dveh velikosti belo izrezanih krogov in jima pristrigla repe, da sta dobili pravo obliko. Na koncu sem dodala sem še oblake in pa napis, vzet setu štampiljk Sreča čaka nate.
Zdaj pa že z veliko mero radovednosti hitim k Tini, kjer boste našle tudi gumb za prijavo. In seveda vas tudi tokrat čaka nagrada, ki je prav ta plastična šablona, s katero boste lahko ustvarile čudovite sončne žarke, ali pa bo vaša ustvarjalna domišljija našla še mnogo drugih načinov, da jo uporabite:
Naj vam po poletje v inspiracijo!

19 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka, če ne bi napisala, kako si naredila osrednji motiv, bi si mislila, da si uporabila kakšno šablono jadrnice in valov :) Fantastično in ideja, ki širi ustvarjalnega duha.
Lep poletni dan!

Tina pravi ...

Vladka...pa ti si to ja nora :-)))) Kako je lepa in prebrisana. Zdaj pa z veseljem pričakujva, kaj lepega bodo pripravile naše punce!

oldpunca pravi ...

OH! Noro lepa je. Samo še vonj po soli in borovcih manjka. :-)) Hvala za nasvete o začetnih nakupih rezalnih šablon. Prav v to smer razmišljam tudi sama. :-)

Keti's Projects pravi ...

Super je izpadlo. Tudi meni so se osnovne oblike pokazale kot dober nakup, ker se res lahko uporabijo na več načinov. Tvoja barčica pa me je popeljala kar na morje v tej današnji vročini ;-)

Tanja E. pravi ...

Ma si super skombinirala tole s šablonami,res razširjaš ustvarjalnega duha s svojo iznajdljivostjo,krasna vočilnica, lepo bodi:)

NinaS pravi ...

Zanimivo kaj vse lahko ustvariš samo z osnovnimi šablonami. Zelo lepo.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni voščilnici
prav po poletju diši
lp Tamara

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kakšna ljubka ladjica in vse tako spretno in iznajdljivo narejeno! Zelo zelo lepo!

Janja pravi ...

Super voščilnica. Zelo lepo si vse naredila. Lp

vilinke pravi ...

Tole si pa res super naredila.
LP Vilinke

Martina pravi ...

Uau, Tinine šablonice so res zakon in tako vsestransko uporabne. To vedno znova ugotavljam, ampak kaj pa tebi uspe narediti iz njih je nekaj neverjetnega. Čudovita je.

Zvonka pravi ...

Kako krasno si uporabila šablone in voščilnica je noro dobra. Lp

Metuljčica pravi ...

Pravo poletje si nam pripravila s svojim čudovitim valovanjem. Resnično si ustvarjalna in polna noro dobrih idej.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

zelo mi je všeč, kako si izdelala malo simpatično jadrnico. Takoj sem opazila, da si uporabila Tinine šablone in štampiljke. zelo lepa poletna voščilnica.

Tina Z. pravi ...

čudovita iznajdljivost, celota je popolna in res krasna. taki lepi odtenki modre ... in pa seveda srček v jadrih, tako cart.

Vesna pravi ...

Te žive barve kar kličejo na morje. Krasna ideja za ljubitelje morskih stvari.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Oh čudovita je... in barve... Super si jo sestavila. Hvala za inspiracijo. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa, sončna, morska in prijetno osvežujoča:)
Vladka, sedaj pa ti moram povedati, da sem včeraj zvečer delala voščilnico iz že pred časom pripravljene osnove (žarki).Dodala sem bele marjete in ne boš verjela napis, ki je isti kot pri tebi. Tako sem skoraj združila dve tvoji objavi (marjetice v srcu in to morsko).
Jo bom objavila, čeprav bo sedaj izgledala kot plagiat:))
En lep pozdrav, Andreja V.

Ne-Ja pravi ...

tole pa kar kliče po soli, vodi, pinjah in dooooolgih sprehodih ob obali ... Si mi naredila orngi skomine po dopustu s tole voščilnico - ki je mimogrede res noro dobra ;)!. Res imaš ideje in fantastično znaš kombinirati šablone.