torek, 8. september 2015

Venček za rojstni dan/Happy Birthday Wreath

Venčkov takšnih in drugačnih se nikoli ne naveličam izdelovati in tokrat sem skombinirala starejše in novejše šablone med seboj in ustvarila tole rojstnodnevno voščilnico.
Venec sem vzela svoji najljubši šabloni Build-A-Grapevine Wreath, zelenje sem dobila z Flourish Vine izrezi, drobne rože pa mi je posodila sova, tako imenovana Hula Owl. Vse dele sem pobarvala z Distress Inki, s katerimi pa lahko vidite na tej fotografiji:

Hi, all! Wreaths are one of my favorite motives and so, Build-A-Grapevine Wreath is one of my favorite die. I used it together with Flourish Vine and Hula Owl die. With the last one I cut out just little flowers. All pieces were cut out from kraft paper and colored with Distress Ink, with which you can see on this photo.
Začela sem z barvanjem venca in sicer z Walnut Stain in pri tem uporabila držalo s peno, kar je moj najljubši in najpogostejši način barvanja. Nato sem nadaljevala z Vintage Photo. Enako sem storila tudi z vejicami, ki sem jih pobarvala zeleno in z drobnimi cvetovi, ki sem jih pobarvala rdeče.

First I colored the wreath and started with Walnut Stain and continue with Vintage Photo. For this kind of coloring I'm always using Ink Blending Tool. This is my favorite way of coloring. Flourish vine and little flowers were colored the same way.
Da bi napis prišel bolj do izraza, sem besedi Happy in Birthday izrezala vsakega po 3x iz rdečega šeleshamerja in prilepila drug na drugega, da sem na koncu dobila debelejši napis.

From red cardstock, I cut out word Happy and Birthday, three times each and glue them on top of each other. This way I get thicker and more interesant die cut. For finished touch I also added little bird. Card base is cut out with die and background is made with impression plate.
Na koncu sem dodala še belega goloba, da malo popestri videz in vse skupaj sestavila in zalepila. Se samo meni zdi, ali voščilnica glede na barve že malo diši po božiču? Mogoče pa je to bil samo pred dopustniški trening za start na novoletne voščilnice, ki bodo začele nastajat po dopustu.
Lep morski pozdrav!
This is it for today! Have fun!

19 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ne moreš da ne bi malo pokukala na internetne strani.....a nisi na morju????...Krasen venček in tale trojni napis je za posvojit, ker pride res lepo do izraza. Uživaj.....čao

Sapfina (Barbara) pravi ...

Vladka, čudovit je in ja, res že malce diši po praznikih ;)

Valerija pravi ...

Čudovita voščilnica, všeč mi je venček in vsi dodatki, prav tako pa nežno "potiskano" ozadje.
Ja z zamenjavo napisa bi pa voščilnica lahko bila tudi božična, barve so taprave!
Lp

Tanja E. pravi ...

Vladka, krasna je, venček je vedno odlična izbira, se strinjam s stabo:). Čudovit papir za osnovo imaš. LP:)

Helena pravi ...

Sprva sem res pomislila, da nam predstavljaš že praznično - božično voščilnico :)
Venčki so tudi meni ljubi. Tale je čudovit in res zanimivo si skombinirala zelenje in rožice. Golobček pa lepo paše na vrh napisa.

moi pravi ...

Po moje res že malo pogrešaš Božič in njegove barve, pa sprobavaš, če se ti inki niso posušili ;)
Krasno si skombinirala vse šablone, venček je res tak tapravi, bogat in razcveten. Všeč mi je debelejši napis, ki še bolj pride do izraza.
Zate pa 1, 2, 3 in skok v vodo. Aja, ko boš to brala, boš že nazala :)-

Cvetoči travnik pravi ...

Vse čestitke, da sredi morskega dopusta pripraviš še takšno objavo, ki resnično že zelo diši po božičnih praznikih. Sploh se mi zdi, da ste letos vse zelo pohitele:), očitno bo treba narediti preskok.
Tvoja kombinacija venčkov je odlična, bogata in napis resnično lepo izstopa iz osnove. Lep pozdrav in uživaj še morje:), Andreja V.

Damjana pravi ...

Čudovita rojstnodnevna kreacija. Venček se očitno da lepo skombinirati tudi pri rojstnodnevnih čestitkah. Kombinacija barv deluje super in tako lepo se vse ujema. Kot berem si na morju in želim ti, da se napolniš z energijo in novimi navihi za prihajajočo se jesen in zimo.
Prijeten pozdravček. D.

oldpunca pravi ...

Pa res že malo diši po praznikih. :-) Zelo je lepa in venček je super izbira za rojstnodnevno voščilnico. Sedaj pa še malo čofotaj in nabiraj moči za napad na praznične voščilnice. :-)))

Tina Z. pravi ...

ta ideja mi je pa všeč - venček za rojstni dan, pride zelo lepo. tale je naravnost prekrasen, tako lepo bogat in razcveten, krasnih barv.
in lep dopust še naprej.

Goga pravi ...

He, he, se je malo ohladilo? Te že vleče k praznikom . Krasen venček, sploh se mi dopade kako si povdarila napis, zagotovo tvojo idejo gdaj uporabim.
Bodi fajn Lili

Dusi pravi ...

Luštno še pa še.
Saj res, a nisi ti kao na dopustu?

helena pravi ...

Ni kaj, kdor zna, zna..... Čudovita je! Tudi jaz sem sprva pomislila, da je božična, verjetno zaradi barv.

Keti's Projects pravi ...

Ja, tale je pa res že predbožična. Ampak je čudovita tudi za rojstno-dnevno priliko. Lep dopust in se že veselim novoletnih objav.

Zvonka pravi ...

Tudi jaz sem najprej pomislila, da si že začela z božičnimi, venček, pa barve... Ampak tudi rojstnodnevna v tem stilu je čudovita. In tisti golob se mi zdi da super paše in popestri. Lp

Andreja pravi ...

Krasna voščilnica in venček se mi zelo dopade :-))
Cart!

Metuljčica pravi ...

Prav lepo je pogledati tvoje voščilnice, ki me vedno navdušijo. Tale z venčkom je morda resnično uvertura v kakšno božično. Čudovita je.

Unknown pravi ...

Vladka, ta pa je nesramno dobra.... ideja za debelejše črke - fenomenalno. Najbolj pa se mi dopade beli ptiček. Noro!!!

Ne-Ja pravi ...

Veš da res rahlo diši po Božiču ;)... Zelo mi je všeč efekt, ki ga dobiš z leplejnejem večih izrezkov in sestavljanem šablon.