sreda, 28. oktober 2015

Božiček, zataknjen v dimniku/Santa Stuck in Chimney

Medtem ko me SC šablone vlečejo k novoletnemu ustvarjanju, me izdelovanje voščilnic izven tega vleče v jesen. In tako zadnje čase preskakujem med tema dvema tematikama in mislim, da bo še nekaj časa tako. Tokrat se torej vrnimo nazaj k Božičku, ki se je od zadnje objave dal vendarle prepričat, da si zaslužim še eno priložnost. Ampak ker sta bila poletje in jesen obilna s pridelki se je tako poredil, da se mu je zataknilo v dimniku:
Temna noč in streha so produkt pacanja z distress inki, kot ste ga pri meni vajene že iz preteklosti. Temu sem dodala izreze dobljene s šablono Santa Stuck in Chimney in pa napis, naprintan na paus papir.

Hi, all! Santa ate a little bit too much this year and now he is stuck in chimney. But, reindeers are on the way to save him and to save the Christmas. Night sky was made the same as on some of my previous cards. I used different Distress Inks. I started with Peacock Feather, put it on my craft sheet, added some water and press watercolor paper into the wet ink, to get some splodges. Then I dried it with a heat gun and used another Distress Ink, this time Chipped Sapphire and repeat the whole step. The last Distress Ink which I used was Black Soot. If needed I used the same distress ink several times before I get to another color. After everything was dry I used also white watercolor tube and brush to made some paint splatters which look like stars. The roof is made out of kraft paper, which was colored with orange distress ink and after that stamped on it with roofing tiles stamp. Corners are colored with white watercolor tube. Some dies cuts were cut out of kraft cardstock and colored with distress inks and some were cut out of white cardstock. I used Santa Stuck in Chimney die for this. Text is printed on vellum paper.
Še nekaj časa imate, da sodelujete v SC nagradni igri, kjer lahko dobite bon v vrednosti 15$. Vse kar morate storiti je, da komentirate vse objave na SC blogu od 12.10.-31.10.

And don't forget, you still can join us in our CottageCutz Giveaway for the Month of October. Just leave a Comment on each post from October 12th-October 31st for chances to WIN a Gift Certificate to the Scrapping Cottage Store.
Card Supplies I used:

CottageCutz dies: Santa Stuck in Chimney
Card stock: kraft, white and vellum
Distress InkPeacock Feather, Chipped Sapphire, Black Soot, Weathered Wood, Rusty Hinge
Other: scissors, paper trimmer, scor-buddy, glue tape, plastic acetate, craft sheet

18 komentarjev:

Tamara pravi ...

Samo upam lahko, da se Božiček pri meni ne bo takole zataknil. hihiiii .... super je!
Lp, t.

Metuljčica pravi ...

Me veseli, da smo ravno očistili dimnik, pa tudi dovolj širok je, upam vsaj....... Ozadje je čudovito, prelepo se ujema z motivom božička. Super praznična voščilnica.

Helena pravi ...

No, vidiš, da imaš še eno šanso :)
Božički so tako ali tako malce bolj okrogli in se samo čudim, da večkrat ne obtičijo v dimniku.
Vladka, krasno packanje za nočno nebo. Ljubka voščilnica.

Valerija pravi ...

Tale motiv je tako simpatičen, tvoje nočno nebo pa občudujem že na večih izdelkih. Lp

Dusi pravi ...

Hihi... lušten tale božiček oziroma njegova tazadnja.
Simpatično drugačna novoletna voščilnica.
Izvedba je pa itak perfektna.

Nataša pravi ...

Zelo je simpatičen take božiček. Celotna voščilnica mi je top.

iris-irena pravi ...

ooo, kako lepo. sem lansko leto tudi jaz v tistih izzivih s suzy delala nekaj na to temo, sam jaz sem vse ročno rezljala, narisala, in moje se skrije v najmanjšo mišjo luknjo. Tvoje voščilnice so kot slike.
č u d o v i t o!!!! lp

Damjana pravi ...

Vladka, kot sem komentirala že na Cottage Blogu, tukaj ponavljam, da je to zopet en čudovit izdelek, ki ga lahko samo gledaš in gledaš. Ubogi Božiček pa se je zataknil v dimnik in upajmo, da bo še pravočasno dostavil darila tapridnim :)

oldpunca pravi ...

Uh, ubogi Božiček! Upam, da ga boš pravočasno potegnila iz dimnika, da ne bo zamudil k nam. :-)))Super veselo in nagajivo voščilnico si sestavila. Ozadje pa moram obvezno nagruntati. Zelo mi je všeč.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Motivček je lušten, ampak tvoja noč je pa še lepša kot prava :)) Kako dobiš te lepe barve! Krasno.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Noč je spet občudovanja vredna...božiček pa....če je kakšen fejst, ga lahko pošlješ tudi k meni (psssst....mož ima vsak torek in četrtek pink-ponk rekreacijo....)čao

Janja pravi ...

Jej, jej ... upam, da se vrne v pravo formo do praznikov :). Ozadje voščilnice je fantastično in motiv zelo simpatičen. Lp

Andreja pravi ...

Čudovita je in tale božiček v dimniku je zelo simpatičen. Krasno nebo si naredila :-))

Sapfina (Barbara) pravi ...

Uau, kakšno nebo! Vladka, noro lepa je!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ubožček, se je že zataknil.
Dobro, da se je, da si ga lahko ti
prenesla na voščilnico, ker navadno se dobri možiček hitro skrije.
uvodni del komentarja na stran
čudovita voščilnica
lp Tamara

moi pravi ...

Ah, ta Božiček, se je moral tako najesti, da je obtičal v dimniku? No, upam, da mu uspe pravočasno priti do nas, ker sem mu letos naročila veliiiko daril.
;)

Krasno si naredila ozadje in napis. SC šablone pa so tako zakon na tvojih voščilnicah.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

hihi, luuuuštna voščilnica. je pa božiček letos pohitel, najbrž ima zares veliko dela.

SaraS pravi ...

Navdušena sem nad nočnim nebom... Vladka, čudovito!