petek, 4. december 2015

CottageCutz Christmas Blog Hop

Jaz sem povsem v decembrskem tempu in danes znova veselo poskakujem skupaj z ostalimi ustvarjalkami iz ScrappingCottage tima, saj smo za vas pripravile še en blog hop pred koncem leta in tudi tokrat ne bo manjkalo nagrad v obliki dobropisov za SC trgovino. Ker vemo, da skakanje zahteva nekaj časa, se le udobno namestite, kavo ali čaj v roke (ali pa morda kuhano vino) in veselo z bloga na blog. Tukaj pa še nekaj tehnični navodil, ki so vam sedaj zagotovo že dobro poznane: vaša naloga je, da se sprehodite po vseh blogih ustvarjalk SC tima in tam pustite komentar, vključno s samim Scrapping Cottage blogom. Če ste na moj blog pripotovale od Carol, potem ste na pravi poti. Če ne, potem bo najbolje, da se podate kar na začetek, na CottageCutz blog in svojo pot greste čisto po vrsti, da se ne izgubite. 

Hello everyone and Welcome to Christmas Blog Hop for DecemberWe have lots to share with you today using the Beautiful CottageCutz dies from Christmas release, so be sure to grab your favorite drink, cup of coffee or tea and enjoy the hop. If you arrived from Carol, then you are on the right way. If not, please start at The CottageCutz Blog so you don't get lost along the way.
Na moji današnji voščilnici sem uporabila šablono Svete družine in jo jo položila v leseno srce. Pravzaprav sem eko karton najprej obdelala tako, da sem dobila videz lesa in nato s šablono srca izrezala obliko. Izreze Svete družine sem pobarvala z Distress inki in pa nekaj tudi v kombinaciji s copic markerji. Ozadje je izdelano po moji znani recepturi in dodatno poštemplajno s štampiljko teksta. Dodala sem še napis mir na zemlji in pa nekaj zelenja, ki pa sem ga vzela kar smrekam. Za piko na i, sem Jezusu dodala še drobno srce, ki sicer ni del šablone, se mi pa je zdel lep detajl, ki simbolizira rojeno ljubezen.

Focal point on my card today is the Holy Family, which I put on "wooden" heart, actually wood look is made out of kraft cardstock, Walnut Stain and Vintage Photo Distress Inks, a little bit of White tube watercolor and stamped with wood pattern stamp. The Holy Family die cuts were colored with distress inks and some parts also with copics. Background has also distressed edges and it is stamped with text stamp. I also added Peace on Earth Expression die and for greenery I used Winter Trees die. I also put a little heart to baby Jesus, which is not part of the die, but I thought it will be special touch which symbolizes the born love.
Zdaj pa še nazaj do podrobnejših pravil današnjega Blog Hop-a. Da sodelujete v nagradni igri, morate pustiti komentar na blogu vseh ustvarjalk ustvarjalnega tima in na samem CottageCutz blogu, kjer si lahko tudi pogledate kakšne so nagrade. Pridružite se nam in morda ste lahko ena od treh dobitnic. 

Časa imate do srede, 9.12.2015. Dobitnice bodo objavljene na CottageCutz blogu v sredo, 16.12.2015! Veliko sreče! 

In ne pozabite, vaša pot se od tukaj nadaljuje k Cheryl.

Thanks for joining me and now is time for you to go ahead to Cheryl and be sure to leave comments at all designer´s blog and on the CottageCutz blog to be entered to WIN! There will be 3 randomly picked winners!!! :) 

You have time until Wednesday December 9th, 2015. The Winners will be posted on Wednesday December 16st, 2015. 
So be sure to check CottageCutz blog to see the WINNERS then! Good luck!

P.S Za konec pa vas naj povabim še na izziv Ko me inspirira. Decembrski se je začel včeraj s tematiko zimsko-praznični aranžma in Tina je izdelala čudovit venček iz omel, jaz pa dve voščilnici katerih nastanek si lahko ogledate tudi v videu. Pa lep vikend vsem!

34 komentarjev:

Helena pravi ...

Jej, Vladka, mislim, da je bila pri tebi doma delavnica "izdelajmo si jaslice". Ljubka voščilnica in tisti srček pri Jezusu je zadetek v polno. Tudi oni leseni, za ozadje, lepo paše k božični zgodbi.

Carol Hurlock pravi ...

Vladka your card is just so sweet. I love the wood background for the Holy Family. How clever to use the tree die cut up as greenery. Very creative and beautiful.

helena pravi ...

Veliko čudovite simbolike si pričarala, s srcem pri Jezusu pa sploh. Všeč mi je leseno srce in vse skupaj malo zasneženo ter starikavo. Super je.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Leseno ozadje, srček v postelji in vse skupaj v velikem srcu... krasni detajli. čao

Hali pravi ...

Kkao lepo, kot bi bili pravi...čudovito...tudi sneg za dekoracijo pri fotkanju...noro...

Karen in PA pravi ...

Oh oh oh - Vladka, gorgeous nativity scene. Thankful these are on the way to me. I always love the rustic feel to your cards - you are the master of distressing. Just fantastic!!!!!!!!
Karen

Cvetoči travnik pravi ...

Naredila si čudovito sceno in vse stvari postavila tako, da jih lahko samo občuduješ. Tudi material je tak, da izgleda kot naraven. Srček pri Jezuščku pa prav paše:) Lep in še naprej polno ustvarjalen december ti želim, Andreja V.

leycika pravi ...

Pričarala si ta pravi praznični duh :) Popolna je

Olena pravi ...

Beautiful card, Vladka. Great job!

Dusi pravi ...

Super si.
Na tvojem blogu si vedno očke spočijem.
Pa čisto v praznično vzdušje padem...

oldpunca pravi ...

Zelo lepo in prav čarobno praznično. :-) Všeč mi je srce v videzu lesa in tudi drobni srček, ki si ga dodalal Jezusu.

Tam pravi ...

What a sweet card! Wonderful job on the coloring!

Cheryl Walker pravi ...

Awww Vladka, your card is absolutely Beautiful hun!!! Love it and love the dies you used!!! Beautiful job as always!!
hugs
Cheryl

SaraS pravi ...

Vladka... Č.U.D.O.V.I.T.O! Noro... voščilnica je prelepa! Tole šablono gledam že celo jesen, pa... tako lepo si sestavila, tako lepe barve uporabila in tisti srček... Definitivno voščilnica, ki bi bila v prvi vrsti prejetih voščilnic in bi poličko krasila kar skozi celo leto. Srečen tisti/a, ki jo bo dobila. :)

Valerija pravi ...

Vladka, všeč mi je tvoja voščilnica z jaslicami. V vsem tem skomercializiranem (pred)prazničnem vrvežu mnogokrat sploh pozabimo kaj je bistvo božiča. Tvoja voščilnica nas na to opomni. Napis je pa tisto, kar je v teh časih še kako potrebno...
Vse pohvale!

Jeanne Streiff pravi ...

Such an adorable scene!

Damjana pravi ...

Naravnost čudovita in čisto brava božična. Jaslice so nam že sedaj pričarale čudovit Božič.

Metuljčica pravi ...

Še zobobol je minil ob tvoji čudoviti voščilnici. Resnično lepo,všeč mi je srce za ozadje, pa seveda sveta družina. Prelepo si jo pobarvala in tisti mali srček preprosto paše.....

Tina Z. pravi ...

takšna perfekcija pa res pričara čisto pravi božič!

craftymom205 pravi ...

Love your project.

craftymom205 at yahoo dot com

Heidi pravi ...

These characters are so sweet, beautifully done.

moi pravi ...

Krasne jaslice in čudovito dodelano ozadje. Všeč so mi tudi dodane vejice oz. smrekice. Prava pika na i.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako ti izrezke lepo pobarvaš. pa ta tvoj les je neverjeten! Prekrasna je.

Dianchik pravi ...

What a lovely card with gorgeous colors! Love the design, especially the Holy Family on the wooden heart. It really makes the card special and stand out from all others I've seen. Stunning job as always!

Tatjana pravi ...

Krasna voščilnica! No, pa saj so vse vaše nekaj posebnega. Uživam že, ko jih gledam in se čudim, kako vam to uspe....

Aartje pravi ...

This is an adorable christmas card, with a beautyfull christmas scene. love it.
Hugs Aartje

Unknown pravi ...

Cute card

Unknown pravi ...

Cute card

Papirnate radosti pravi ...

Č <3 U <3 D <3 O <3 V <3 I <3 T <3 O

N-Eva pravi ...

Prekrasne voščilnice izdelane v nulo. Vse so popolne in na njih ni čisto nič odveč....le kako ti to uspe.

Vivian C. pravi ...

Such a precious Nativity scene. I really like the idea of framing it in a heart.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Brez besed
Popolna božična
lp Tamara

Andreja pravi ...

Krasno obarvana družinica :-)) Voščilnica pa prečudovita.

2KutiesGrandma pravi ...

Sweet nativity scene - just adorable.