torek, 31. januar 2017

Preprosta zahvalnica z zelenjem in cvetom

Pretekli vikend me je ustvarjalna muza celo obiskala za kratek čas in pravi, da se bo kmalu vrnila. Pa recimo, da ji verjamem :) Skratka, izkoristila sem njen obisk in naredila 3 voščilnice. Vendar vam ne pokažem vse naenkrat. Prva je najbolj preprosta od vseh treh in je nastala bolj kot stranski produkt, saj mi je ostalo nekaj zelenja in cvet od druge voščilnice in mi je bilo škoda vse skupaj zavreči.


Pa še z barvami sem se malo igrala in ustvarila to veliko rumeno-zeleno packo v ozadju, ki je ponekod silila na rob papirja. Z akvarelnimi barvami sem pobarvala tudi izreze zelenja in osrednji del cveta. 


Da pa je vse skupaj dobilo nek smisel, sem dodala še besedo HVALA, kateri pa sem A nadomestila s cvetom. In za konec uporabila še šablono, ki ustvari te vijuge v imitacije šivov. Se je že pošteno nabral prah na njej, saj je še sploh nisem uporabila in jo imam že lep čas. Vse skupaj pa lepim v galerijo Najlepši par. Sem pa ugotovila, da je muza bila očitno na čaju tudi pri Heleni, saj sva se obe poslužili istega seta šablon in še obe sva postavili motiv v zgornji del voščilnice :).


Pravijo, da bodo prihajajoči dnevi bolj turobni. Se bo treba malo v roke vzet in se ne pustit vremenskim vplivom. Jaz vam želim obilo pozitivne energije, ki vas bo popeljala skozi dneve. Mi pa se beremo znova v petek, ko prihaja že 55 Ko me inspirira izziv.


19 komentarjev:

Renata pravi ...

Zelo lepo si tole skombinirala Vladka.
Ja tem muze so vcasih hecne, vcasih vedno na obisku, vcasih pa se potuhnejo :)

Helena pravi ...

Ja, očitno je bila pri obeh na obisku :)
Packa v ozadju je simpatična podlaga besedi hvala, zelenju in cvetu namesto a-ja. Luštna in vesela zahvalnica.

Klara pravi ...

Lepo, da se muza vrača :)! Vseč mi je, da je veliko beline in pride vse ostalo toliko bolj do izraza. Lepa je!

helena pravi ...

Tale muza te malo heca, ampak verjamem, da ji ne boš podlegla v njeni muhavosti. Voščilnica je ljubka in všeč mi je, ker je na njej toliko beline v ravnotečju z rumeno akvarelno zaplato. Krasna je.

Valerija pravi ...

O kako čudovito! Prekrasne barve in ta majhna rožica jo naredi tako nežno.
Lepo bodi!

Nataša pravi ...

Prekrasna! Od barve, postavitve, vse.

moi pravi ...

Lepo, da si imela obisk ;) Vedno narediš objavo zanimivo in seveda me matra pri kateri voščilnici so ti ostali tile koščki ;)
Lepa zahvalnica in krasna packa za ozadje, ki vse skupaj tako poživi.

Keti's Projects pravi ...

Najprej lepo pozdravljam muzo ;-) Meni se zdi tale stranski produkt čudovit in nestrpno pričakujem glavno stvar. Tele vodne barve imam pa že toliko časa na seznamu želja, da upam, da kmalu pridejo na vrsto.

Maja pravi ...

Če tvoja ustvarjalna muza slučajno sreča mojo, naj ji, prosim, pove, da jo čakam ;) Naj se tvoja čim prej vrne k tebi :) , saj potem vedno nastane kaj čudovitega kot tudi ta današnja voščilnica.

Tina Z. pravi ...

vau, kakšne super živahne barve in tako cart rožica v besedi hvala. zopet perfekcija.

Metuljčica pravi ...

Komaj čakam še ostali dve, ko je pa že ta voščilnica tako lepa, sem prav nestrpna. Čudovita zahvalnica in ta tvoj občutek v kateri kot kaj postaviti je perfekten.

Moje drobtinice23 pravi ...

Krasna zahvalnica.

Hali pravi ...

Juhej za mizo in krasna voščilnica je nastala...

Janja pravi ...

Kako lepa postavitev zahvalnice. Tudi okrasni šivi so čudoviti. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Kakšna svežina na tvoji zahvalnici, kar začutiš pomlad:). Sem pa že nekajkrat opazila te okrasne šive in jim ne dovoli, da se na njih nabira prah, so prav zanimivi. Lep pozdrav, Andreja

oldpunca pravi ...

Prav vesela sem, da se je muza odločila vrniti se. :-) Res sem pogrešala tvoje čudovite objave. :-) Navdušena sem nad veliko packo, izborom barv in rožico namesto črke o. Se že veselim naslednjih objav. :-)

Tina pravi ...

Prekrasna je in barva se je razlila na čudovit način :-)

Majda pravi ...

Očarljiva je Vladka! Tale muza je vsekakor nazaj - če priznaš ali ne!
Hvala za topel sončni žarek v dneve sivine, Majda

Marna pravi ...

Ena smaa nežnost in toplina veje iz te voščilnica. Izjemno mi je všeč!