petek, 24. november 2017

Mala šola prazničnega ustvarjanja - deveta učna ura - šolska tablaDanašnjega Tininega videa se zelo veselim, saj že dolgo nisem delala naslednjega: "Današnja učna ura bo pa najbolj 'šolska' do sedaj. Izdelali bomo namreč šolsko tablo in jo tudi porisali...oz. poštempljali :-) .


Vikend je pred nami in upam, da prinese tudi več časa za ustvarjanje. Čas namreč neusmiljeno hiti in kmalu bo tu že december, jaz pa imam na seznamu še veliko stvari za opravit. Ampak vrnimo se k šolski tabli in poglejmo skupaj, kako jo je Tina izdelala. Video pa seved najdete tudi na Tininem blogu in njenem YouTube kanalu:


Domača naloga se glasi enako kot sam naslov - ŠOLSKA TABLA.

Kot že veste, lahko svoje izdelke prijavite tukaj.


Želim vam čudovit vikend in lep pozdrav do ponedeljka, ko se z videom znova oglasim jaz in vam zadam naslednjo domačo nalogo!

6 komentarjev:

moi pravi ...

O, tega pa že dolgo nisem delala in bo prav zabavno.

oldpunca pravi ...

Res bo zabavno. :-) Tudi jaz že lep čas nisem pisala po tabli. Ampak Tina nam je spet letvico postavila zelo visoko. Voščilnica je krasna.

Moje drobtinice23 pravi ...

Krasna naloga.
Upam, da mi tokrat le uspe narediti tablo, bol bi že čas :D

HRANDICA pravi ...

Še vedno si pridna, zagnana in polna idej, ki jih deliš.

Andreja L. pravi ...

Zelo je lepa tvoja voščilnica in spet zanimiva naloga :-))

VEANA R. pravi ...

Na tablo smo v šoli radi pisali neumnosti in hitro brisali pred učiteljico....Prvič vidim takole domačo izvedbo in prišla bo večkrat prav pri ustvarjanju! Čista petka🔝🔝