četrtek, 3. maj 2018

Ko me inspirira #65 - INTERAKTIVNA VOŠČILNICA

Lepo pozdravljene v 65-tem izzivu in tokrat se bo dogajalo. Tina je namreč na svojem blogu prikazala kar 3 načine, kako ustvariti interaktivno voščilnico (1. del, 2. del in 3. del) in pošteno so me zasrbeli prsti, da tudi sama izdelam eno. Kaj pa vas? 



Naj vam bodo torej tokrat v inspiracijo prav ti videii (1. del2. del in 3. del) in naj se vleče, trga in veselo premika po vaših voščilnicah. 
Časa imate vse do 17.5.2018, da svoje zabavne izdelke prijavite na Tininem blogu.

Sama sem ubrala še malo drugačno varianto kot Tina in svoj trak skrila za vsemi izrezi. Na hrbtno stran pravokotnika sem zalepila 2 kosa moos pene, da sem karton privzdignila in vmes pustila tračnico za svoj trak z napisom. Sem pa leto na eni strani zaprla, da mi napis ne uide preveč nazaj. Spredaj pa sem dodala majhno zaporo in zalepila še en mali košček na sam trak z napisom. Oboje prepreči, da bi se trak z  napisom lahko potegnil povsem ven iz voščilnice.



Na sprednjo stran sem zalepila nekaj jagod, ki sem jih pobarvala s Chameleon markerji. Preizkusila sem namreč, kako se markerji obnesejo, če z njimi pobarvam izreze. Dodala sem še izrezan napis "objem", ki ga dopolni trak z napisom "iz srca".



In kot je v navadi, bo tudi tokrat ena izmed vas sodelujočih prejela bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para.



Zdaj pa skupaj skočimo na blog Najlepšega para in poglejmo kaj zabavnega in premikajočega je tokrat pripravila Tina.

15 komentarjev:

Tina pravi ...

O Vladka, kako prefinjena je tvoja interaktivna voščilnica!!! Navdušena sm nad drobnim skrivnim sporočilom, ki se izvleče izpod sladkih jagod. Komaj čakam tudi vseh idej, ki jih bodo natrosile naše punce...

Valerija pravi ...

Uau, prekrasno si sestavila to voščilnico. Zelo mi je všeč!

Helena pravi ...

Jagode bodo kmalu dozorele tudi po naših vrtovih, zato je ta sadež prava izbira za tvojo interaktivno voščilnico. Lepo si vse skupaj zakrila z izrezi. Krasna je.

AndrejaM pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
AndrejaM pravi ...

Krasno si sestavila slastne jagodke in sporočilce!

Metuljčica pravi ...

O super. Ravno včeraj se je obarvala prva naša jagoda in je čisto takšne barve kot tvoje, ki si jih pobarvala s tebi ljubimi markerji. Super je tvoja interaktivna voščilnica, prav navdušena sem.

Moje drobtinice23 pravi ...

Slastna interaktivna voščilnica ni kaj.
Všeč mi je tvoja voščilnica.

helena pravi ...

Spet malo za možgančke kravžljat in prste zvijat. Bomo videli kaj bo nastalo, če mi čas ne pobegne :) Tvoja je prav ljubka in simpatična.

oldpunca pravi ...

Mene so prsti srbeli že, ko sem gledala Tinine filme, sedaj me pa še toliko bolj, ko gledam tvojo sadno lepotičko. Upam, da mi uspe kaj pravočasno dokončati in pokazati. Takšne premikajoče zadeve me namreč resnično veselijo, saj je potrebno kar premakniti kolesje v glavi, da vse štima. :-)

Ne-Ja pravi ...

Si naredila lušte po jagodah, tako originalno so pobarvane :). Ideja mi je zeloo všeč in upam, da mi uspe narediti voščilnico tako kot sem si zamislila...

Papirnate radosti pravi ...

Sladke jagode, ki so se ravno včeraj valjale po moji mizi. Vleče in vleče že ja, s trganjem imam pa jaz nekaj težav, ker bi me skozi skrbelo da se bo kje kaj strgalo. Ampak:" ni druge" bi rekla Vanja "kaj se čaka,dejmo probat" <3 <3 <3 Fajn izziv sta pripravili s Tino <3 <3 <3

Andreja pravi ...

ooo kako čudovito in sladko voščilnico si naredila :-))
Lepo si jo sestavila!

Marija pravi ...

Mmmmmm te sladke jagode prav dišijo s tvoje voščilnice in za nameček skrivajo še prav posebno sporočilo. Super.

Tina Z. pravi ...

prekrasno, tako barve kot mehanizem, res prefinjena voščilnica!

Majda pravi ...

Čudovito! Hvala za navdih in inspiracijo, spet in spet!
Čudovit teden ti želim, Majda