nedelja, 3. junij 2018

Ko me inspirira #66 - BARVANJE MOTIVA

Lep nedeljski Ko me inspirira pozdrav. Glede na to, da sva s Tino v preteklem mesecu veliko govorili o različnih načinih barvanja, sva se odločili, da s tem nadaljujeva kar v tokratnem izzivu. Tako da medije za barvanje na plano, pa naj bodo to alkoholni, akvarelni markerji ali akvarelne barve ali pa svinčnik barvice, kar je vam najbolj po godu.



Jaz sem za vas pripravila še en video, kjer sem barvala najprej z Chameleon alkoholnimi markerji in poudarke na koncu naredila z barvicami. Barvala sem na Neenah kraft papir, ki v resnici po moje sploh ni kraft papir ampak je samo izdelan tako, da deluje kot bi bil. Njegova posebnost je namreč ta, da je zelo gladek in zato zelo primeren za barvanje z alkoholnimi markerji. Ga vsekakor priporočam, če vas zanima tovrstno barvanje na toniran papir.



V video sem barvala Tinine ljubke piščančke. Sem pa pred tem že preizkusila barvanje na slonu. V videu lahko vidite tudi primerjavo istega motiva pobarvanega samo z barvicami in tistega, pobarvanega z alkoholnimi markerji in nato še z barvicami.



Sedaj pa se vrnimo nazaj k izzivu. Kot rečeno, tema je tokrat BARVANJE MOTIVA. 
Prijavite pa se lahko pod to objavo, vse do 17.6.2018 do polnoči. 

In tudi tokrat se Tina ne bo izneverila svoji krasni navadi, da bo eni izmed vas po koncu izziva podarila bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para.



Jaz hitim na obis k Tini in vam želim lep preostanek nedelje ter dober skok v novi teden.




6 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

oo, tako krasni voščilnici, tako toplih barv deluje tvoje barvanje. in super video!

Ne-Ja pravi ...

Vladka ti si res prava mojstrica barvanje ne gled en auporabljen medij. Piščančki in slonček so res cart 100 na uro. Ideja s "fejk" craft papirjem pa mi je zelo všeč.

oldpunca pravi ...

Jej! Super izziv. Sem bila pridna in sproti delala domače naloge, ampak še nisem uspela objaviti. Ni sicer tako lepo pobarvano, kot pri tebi, ampak se trudim. :-)))

Marija pravi ...

Vladka super izziv sta izbrali. Upam da mi časovno uspe kaj pokazati.
Ponovno pa en velik, velik hvala za nov video. Z velikim veseljem in občudovanjem si pogledam prav vse videe slovenskih ustvarjalk.

Metuljčica pravi ...

Super izziv in krasna barvno obarvana objava.S Tino sta super. Prav vesela in ponosna sem na slovenske ustvarjalke, ki si vzamejo čas in so pripravljene deliti svoje znanje z nami.

AndrejaM pravi ...

Vladka, hvala za vse videe in nasvete, ki jih bedno rada veškrat pogledam! Tema izziva je odlična, tvoje barvanje pa... no, ni besed! VRHUNSKO