torek, 17. julij 2018

Na videz zašita zahvalnica

Tinine rezalne šablone pod imenom "šivanje" so potrpežljivo čakale, da pridejo na vrsto. In potem so dobile svojih pet minut med izdelovanjem druge voščilnice. Spontano, preprosto in iz srca:


Pravokotniku sem izrezala luknjice in na slednjo površino prilepila iz eko kartona izrezani besedi "hvala iz" in šivanko. Iz rdečega foto kartona pa sem izrezala srce in nit. Vse skupaj je bilo potrebno še zalepiti in voščilnica je bila končano v 10 minutah.


Včasih res ni potrebno veliko časa ali besed, da nekomu povemo, da nam veliko pomeni in da zelo cenimo, kar naredi za nas, kajne?


Uživajte v prihajajočih, tokrat baje res poletnih dneh. 

9 komentarjev:

Renata pravi ...

Ne pravijo zastonj, manj je več. Tebi to vedno lepo uspe. Zelo lepa, zahvalnica.

Helena pravi ...

Preprosta, a zelo zgovorna. In prejemniku v veliko veselje.

moi pravi ...

Kako krasno združene šablone in super pašejo skupaj. Včasih res moraš imeti samo "domišlija", da vse skupaj tako lepo "pade" skupaj.

Ne-Ja pravi ...

Setovni minimalizem - res si z malo besed povedala vse :)

oldpunca pravi ...

Malo dela za velik učinek. Takšna ideja te mora najti ob pravem trenutku. :-) Čudovita zahvalnica, ki bo prav gotovo našla posnemovalce. Verjetno bom kar med prvimi. :-))

Zvonka pravi ...

Čudovito ti je uspela, zelo všečno.

Valerija pravi ...

Super zahvalnica. Zelo mi je všeč!

Tina Z. pravi ...

perfektni CAS, vrhunsko skombiniran!

Keti's Projects pravi ...

Krasno si jo uporabila. In pokazala, da se lahko šiva z nitko ali papirjem. Tina je mislila na vse. Jaz imam šablono na wish listi. Kdor čaka dočaka. ;-)