petek, 3. maj 2019

Ko me inspirira #72 - privzdignjen osrednji del


Maj kaže zobe in zato vas morda ta vikend še bolj ponese v vaše ustvarjalne kotičke. Znova vas namreč vabim v Ko me inspirira izziv in tokrat sem se navdušila nad Darjinimi magnolijami. Kot bi gledal od spodaj skozi vejo magnolij proti nebu.



In všeč mi je, kako je ob tem PRIVZDIGNJEN OSREDNJI DEL. Tako, da naj bo to tudi tokratni izziv. Izpod mojih rok je nastalo tole:



Kot vidite, sem tudi sama posegla po setu štampilj Magnolije in jih s sivo blazinico odtisnila na eko karton. Nato sem jih pobarvala z barvicami. Kadar barvam na temnejši papir rada uporabim več bele barvice, saj tako dosežem željeno obliko. Vse skupaj sem privzdignila s pomočjo ene izmed šablon pravokotnika. Slednjega sem uporabila tudi, da sem enako obliko izrezala iz rjave moos gume. Na koncu sem dodala še napis, ki sem ga belo embosirala na črni trak. Vse skupaj sem zalepila na belo osnovo za čestitke.



Tako drage moje, sedaj pa ste ve na vrsti. 
In tudi tokrat bo ena izmed vas na koncu prejela bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para, ki ga podarja Tina.



Na sam izziv se lahko prijavite vse do 17.5.2019 pod to mojo objavo.

Želim vam lep vikend in vas vabim, da si skupaj pogledamo, kaj je ustvarila Tina.



Vabljena na Inlinkz povezavo!
Tukaj se lahko pridružiš izzivu

7 komentarjev:

Cvetoči travnik pravi ...

Tvoja varianta na eko papirju je zelo lepa in barve čudovite. Za izziv sta izbrali lep izdelek. Pozdrav, Andreja

Ne-Ja pravi ...

Čudovita Darjina voščilnica je v tvoji preobrazbi še lepša. Svetoven efekt suhih barvic z dvignjenim ozadjem si naredila :)

Image Manipulation Expert pravi ...

Nice post and I really appreciate your hard work. Nice article you have shared.
image manipulation service

moi pravi ...

Čudovito inspiracijo sta izbrali. Tvoje barvanje je, kot vedno, vrhunsko. Všeč mi je izgled na eko osnovi.

Metuljčica pravi ...

Ne vprašaj kako zelo je šele mene navdušila tvoja voščilnica. Tvoje barvanje je res fantastično. Za dvignjen izgled pa si izbrala izrez, ki je tudi meni zelo pri srcu.

Helena pravi ...

V krasni Darjini voščilnici sta našli zanimiv izziv. Tvoj izpostavljeni del magnolije me je navdušil. Kakor tudi barvanje.

Vladuška pravi ...

Hvala :)