sreda, 23. oktober 2019

Mala šola prazničnega ustvarjanja - kreativna uporaba okvirjev

Veselo sredo vam želim. 


Za vas imam pripravljeno že novo učno uro v Mali šoli prazničnega ustvarjanja, kjer vam pokažem nekaj načinov, kako lahko uporabite različne šablone okvirjev. Možnosti je res ogromno, jaz sem jih ujela samo nekaj.


Da se lepše vidi različna uporoba okvirjev, sem za okrasitev na vseh treh voščilnicah uporabila božično zvezdo in napisa srčno oz. srečno.


Lepo vas vabim k ogledu videa, ki si ga lahko pogledate tukaj ali v malo večjem formatu na mojem YouTube kanalu:



Sem vam pa za konec videa pripravila še eno dodatno idejo, ki pa jo lahko uporabite tudi pri ustvarjanju z otroci. Tako izgleda. Tukaj sem kar 2 okvirja uporabila malo drugače kot sta prvotno mišljena:


S tem se za danes poslavljam od vas. Vendar preden zares grem, vam dam še domačo nalogo, ki naj bo kar takšna kot sam naslov današnje objave: KREATIVNA UPORABA OKVIRJEV. 
Zdaj pa veselo na rezanje :)


Svoje naloge lahko prijavite tukaj in kot veste vas po uspešno zaključenem razredu čakajo nagrade, kar 7 darilnih bonov v vrednosti 20€.



8 komentarjev:

Helena pravi ...

Odkar je ponovno odprla vrata MŠPU komaj čakam ponedeljke, srede in petke. Pa seveda čas po službi, ko lahko opravim domače naloge :)
Vladka, zopet ena luštna ideja s krasnim učinkom. Hvala, ker nam širiš možnosti uporabe šablon.
Krasne so in ta barvna kombinacija me vedno znova navdušuje. Pošpricano z belo tempero pa še dodatno "začini" voščilnice.

moi pravi ...

Res kreativna uporaba okvirjev. 👏🏻

Ne-Ja pravi ...

Fantastična uporaba sicer "preprostih" okvirjev. Kako zanimiv efekt naredi že sama večplastnost, zamik pa popolnoma navduši :). Fantastične ideje in hvala, ker jih deliš z nami :).

oldpunca pravi ...

Kako domiselno! Pa spet ta tvoja (po)polna rdeča barva, ki tako lepo paše k kraft-beli kombinaciji! Čisto sem navdušena. Film si pogledam pozneje, da vidim še dodatne trike. Hvala za Božičkov plašč. :-) Taboljša!

Valerija pravi ...

Uau, spet same prekrasne kreacije... in moram priznati, da je tudi mene navdušil Božičkov plašč. Mislim, da se ga lotimo s puncami kaj kmalu...

Biljana pravi ...

Odlične ideje za uporabo okvirjev!

Moje drobtinice23 pravi ...

Res kreativno uporabljeni okvirji. Prav vse voščilnice so čudovite 👏

Maja pravi ...

Hvala za prikazane ideje😀