ponedeljek, 18. oktober 2021

Mala šola prazničnega ustvarjanja (9) - Lisička in jesensko listje

Tako zelo sem vesela, da sem znova del Male šole prazničnega ustvarjanja in že nestrpno sem čakala na dan, da objavim svojo prvo učno uro. 

Začenjam sicer z jesensko idejo, ker sem želela uporabiti lisičko in pa, ker sem vam želela pokazati še en način, kako si lahko preprosto izdelate pisano ozadje, iz katerega nato izrežete jesensko listje. Poleg tega pa vas čaka v videu še nekaj drugih tehnik in nasvetov in zato vas kar povabim k ogledu videa, ki bo vse razkril. Med drugim tudi to ali se začetek v stilu jeseni zaključi praznično:


Na Youtube najdete video tukaj.

Domača naloga pa se danes glasi: 

EMBOSIRANJE Z REZALNIMI ŠABLONAMI

Vse svoje naloge skozi celotno malo šolo boste lahko oddajale v tej objaviV četrtek, 26.11., pa bo Tina izžrebala kar 9 pridnih učenk in vsaki podarila bon v vrednosti 15€. 

Pravila za sodelovanje pa so naslednja:

  • sodelujete lahko z vašimi javno objavljenimi izdelki, povezavo nanje pa prilepite s pomočjo InLinkz gumba, ki se nahaja na dnu te objave,
  • prijavite lahko izdelke, ki bodo nastali na podlagi katerekoli izmed`učnih ur` in na katerih bo vsaj en izdelek Najlepši par,
  • v objavi omenite, da sodelujete v Najlepši par Mali šoli prazničnega ustvarjanja,
  • prijavljene izdelke lahko prijavite tudi v druge Najlepši par galerije oz. katerekoli ustvarjalne izzive,
  • izdelke lahko prijavljate do 25. 11. do polnoči, 26. 11. pa bo Tina s pomočjo Random.org izžrebala 9 nagrajenk in jih objavila na blogu.
Želim vam lep začetek tedna in se že zelo veselim vaših izdelkov!

7 komentarjev:

moi pravi ...

Krasna jesenska voščilnica in na koncu še presenečenje: zimska varianta. Obe lepi in v tvojem stilu. Packanje z alkoholnimi inki pa tudi vabljivo, jih bo treba spet malo uporabit.

Cvetoči travnik pravi ...

Lepo pozdravljena Vladka, sem vesela, da si tudi letos ena naših učiteljic;). Lepo si nam predstavila izdelavo jesenske in praznične variante s suhim embosiranjem in kot vedno, je tvoj končni izdelek zelo prefinjen. Lep pozdrav in se vidimo:), Andreja

Helena pravi ...

Vladka, krasna navodila, lepo ozadje in obe voščilnici čudoviti. Na tovrstno embosiranje sem že čisto pozabila. Alkoholni inki - uh, sedaj pa si moram kakšnega nabaviti :)
Lep teden!

oldpunca pravi ...

Vladka, hvala za vse super uporabne nasvete in namige. Voščilnici sta čudoviti. Že hitim v brlogec. :-)

Majda pravi ...

Naj se še jaz pofočkam učiteljica Vladka, upam pa, da ne boš imela preveč dela s preštevanjem učencev, kot v pravi šoli, kjer ta veliki včasih štejemo še v sanjah ;-)
Hvala za navdih, namige in še za eno meni neznano tehniko. Najprej sem mislila, da sem nalogo že predčasno nevede naredila a hitro videla, da tokrat dejansko gre za embosiranje z rezalnimi šablonami in ne izdelavo embosirne srajčke z njeno pomočjo. Nič bližnjic ne bo :)))
Tvoji voščilnici pa tako zelo krasni!
Navdušena do neba te prijazno pozdravljam, Majda

Maja pravi ...

Tako jesenska kot zimska različica sta čudoviti.

ArtMBR pravi ...

Veliko si nas naučila. hvalapa tudi, da nisi vseh teh tehnik zahtevala za domačo nalogo. Saj bi šlo, ampk čez komot ga ni.