ponedeljek, 1. november 2021

Mala šola prazničnega ustvarjanja (9) - snežinke na različnih postavitvah

Dobrodošli! Tukaj je moja tretja učna ura Male šole prazničnega ustvarjanja in danes se bomo ukvarjali s postavitvami, glavni akter pa bo snežinka oz. več le-teh.

Če izreze pripravite in sestavite preden začnete z izdelavo voščilnic, jih lahko kasneje izdelate več naenkrat in tako pridobite na času. Med tem ko sta prvi dve voščilnici podobni, saj uporabljata enak potiskan papir...:


pa je druga malenkost drugačna, saj sem namesto potiskanega papirja embosirala večjo snežinko.

Več o tem pa v videu:

Zdaj pa k domači nalogi. Le ta se glasi: 

UPORABI VSAJ EN IZREZ SNEŽINKE

Vse svoje naloge skozi celotno malo šolo boste lahko oddajale v tej objavi. V četrtek, 26.11., pa bo Tina izžrebala kar 9 pridnih učenk in vsaki podarila bon v vrednosti 15€. 

Pravila za sodelovanje pa so naslednja:

  • sodelujete lahko z vašimi javno objavljenimi izdelki, povezavo nanje pa prilepite s pomočjo InLinkz gumba, ki se nahaja na dnu te objave,
  • prijavite lahko izdelke, ki bodo nastali na podlagi katerekoli izmed`učnih ur` in na katerih bo vsaj en izdelek Najlepši par,
  • v objavi omenite, da sodelujete v Najlepši par Mali šoli prazničnega ustvarjanja,
  • prijavljene izdelke lahko prijavite tudi v druge Najlepši par galerije oz. katerekoli ustvarjalne izzive,
  • izdelke lahko prijavljate do 25. 11. do polnoči, 26. 11. pa bo Tina s pomočjo Random.org izžrebala 9 nagrajenk in jih objavila na blogu.

Želim vam lep preostanek praznika in komaj čakam vaših opravljenih nalog!

4 komentarji:

Moje drobtinice23 pravi ...

Vladka, pokazala si nam krasne voščilnice, ki so res primerne za masovno izdelavo. Te snežinke bodo res primerne za večerno sestavljanje. Zanimiva domača naloga.

*Urška* pravi ...

Simpatične voščilnice, ki izgledajo na prvi pogled enostavne pa hkrati tako bogate. Kot je že Danica napisala...primerne za masovno izdelavo.

moi pravi ...

Krasne so in čeprav na njih ni veliko elementov, delujejo polno.

AndrejaM pravi ...

Čudovite so!