ponedeljek, 11. april 2022

Prijatelji pod zvezdnatim nebom

Glede na to, da sega moja zadnja objava na začetek novega leta, bo res že skrajni čas, da objavim kaj druga. Tudi današnji izdelki imajo že dolgi rep, saj so nastali že v začetku februarja, vendar enostavno ni bilo volje, da jih objavim. Pa vendar, končno so tukaj prijatelji pod zvezdnatim nebom.

Vedno znova se rada vrnem k izdelavi nočnega neba in pod prvo sem postavila dobra prijatelja, ki pogledujeta proti zvezdam, razmišljata o prihodnosti in si vmes kaj lepega zaželita, ko zagledata utrinek.

Druga ima zvezdnato nebo samo na zgornjem delu voščilnice in pod njim se na gugalnici zabava zajec, ki je ravnokar dal v kuverto voščilnico z lepimi željami ob rojstnem dnevu.

In ker spada v kategorijo zvezdnato nebo tudi ta voščilnica, naj jo pokažem kar v isti objavi. Iz šablon črk sem izdelala napis in tokrat samo delček papirja prekrila z večernim nebom:

Želim vam lep začetek tedna in imejte se lepo vse do lune in nazaj!

4 komentarji:

Klara pravi ...

Ooo kako lepo zvezdno nebo, mi je pa najboljša zadnja, res super napis:)

Cvetoči travnik pravi ...

Pozdravček Vladka, tukaj še ena, ki hudo malo objavlja:). Sem pa vesela tvoje objave, ki s svojim nočnim nebom pričara romantiko. Prav vse tri so zasanjano lepe in napis na zadnji voščilnico naredi polno in bogato. Lep pozdrav k tebi, Andreja

Janja pravi ...

Čudovito zvezdno nebo in telo lepo sestavljene voščilnice. Tudi sama vem, kako je, ko ni volje, a bomo tudi to zmogle. Vse dobro in lep pozdrav.

Helena pravi ...

Razumem, ko ni prave volje ali pa so druge stvari v ospredju. Voščilnice pa so pravljično lepe.