ponedeljek, 23. oktober 2023

Mala šola prazničnega ustvarjanja (11) - PODALJŠAN TAG

Tako lepo se je znova pridružiti Mali šoli prazničnega ustvarjanja, tokrat že 11 po vrsti in s svoje strani jo začenjam na zelo preprost način. In sicer z dvema hitro izdelanima voščilnicama, na kateri je posebnost podaljšan tag.

Tag se nadaljuje na hrbtno stran vošilnice in je lahko tudi prostor za odtis vaše osebne štampiljke ali na primer napisa "ročno izdelano" ali kaj podobnega.

Oba taga sta okrašena z okraski iz tega seta šablon. Celoten seznam vseh ostalih šablon Najlepšega para, ki sem jih uporabila danes, pa najdete pod objavo.

Video si lahko pogledate kar tukaj ali pa na Youtube kanalu Ustvarjalna skrinja:


Zdaj pa še k tehničnim zadevam :) 

Najprej domača naloga, ki se danes glasi: 

IZDELAJ IN UPORABI PODALJŠAN TAG NA VOŠČILNICI ALI SAMOSTOJNO

Vse svoje naloge skozi celotno malo šolo boste lahko oddajali v tej objavi, kjer najdete tudi vsa pravila o sodelovanju.

V četrtek, 6.12., pa bo Tina izžrebala 4 nagrajenke/nagrajence in jim podarila naslednje nagrade: 

Pravila za sodelovanje pa so naslednja:

  • prijavite lahko izdelke, ki bodo nastali na podlagi ‘domačih nalog’ in na katerih bo izdelek Najlepši par GLAVNI motiv na voščilnici,
  • sodelujete lahko z vašimi javno objavljenimi izdelki, povezavo nanje pa prilepite s pomočjo InLinkz gumba, ki se nahaja na dnu objave te objave,
  • v svoji objavi omenite, da sodelujete v Najlepši par Mali šoli prazničnega ustvarjanja,
  • prijavljene izdelke lahko prijavite tudi v mesečno galerijo Najlepši par oz. druge ustvarjalne izzive,
  • izdelke lahko prijavljate do 6. 12. do polnoči, 7. 12. pa bo Tina s pomočjo Random.org izžrebala štiri nagrajenke in jih objavila na blogu.
Hvala za obisk na blogu in za ogled videa. Se beremo znova prihodnji teden. Do takrat pa že nestrpno čakam vaše izdelke.

Današnji uporabljeni izdelki Najlepši par:

4 komentarji:

Helena pravi ...

Hehe, to tvojo idejo s podaljšanim tagom (voščilnica Pomladni šopek na amerikanki) sem uporabila na nedavno narejeni voščilnici, tako sem domačo nalogo že opravila, le objava je še potrebna. Res je super ideja, kako lahko določene osnovne šablone podaljšamo in jim tako povečamo možnost uporabe. Tvoji praznični voščilnici sta krasni in primerni tudi za masovno proizvodnjo.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

En lep živjo še tebi...po dolgem času!!!...Očitno nas Tinca zvleče iz vseh brlogov...medvedje ta čas spat, me pa v "disko"!!!! Tvoje voščilnice bi že na daleč prepoznala, brez da bi se podpisala.... belina kar sije, eko papir in malenkost barve, da pa tisto pikico na i...Brezhibni sta!!!

oldpunca pravi ...

Krasne voščilnice si izdelala. Primerne za "masovno" proizvodnjo.:-) Tudi podaljševanje taga je super ideja. Lepo, da smo spet skupaj. Se že veselim tvojih naslednjih idej in nasvetov.

Zvonka pravi ...

Kako sta obe luštni. Krasna ideja s podaljšanim tagom. In kot pravi Mojca, tvoje voščilnice prepoznam brez podpisa. Lp