nedelja, 31. januar 2010

Kamin in transparent z zastavicami

Ja, ja saj vem da sem že malo tečna s tem, ampak če pa je tak fajn. Mislim, da sem uradno zasvojena z Just Us Girls izzivi. Mogoče zaradi tega, ker sem bila že drugič posebej imenovana med tistimi, ki so dekletom od JUGs padle v oči :-), predvsem pa zato, ker je raznolik. Nisem še dala skozi celega repertuarja, Sketch week me še čaka in ta bo za mene v bistvu največji izziv, ker postavitve niso za mene in za moj stil čestitk. Saj me poznate :-) Mogoče pa bo toliko bolj zanimivo, ali pa se bom odločila, da se tokrat ne grem zraven :-)
No, ta teden je bil na vrsti wild card, kar pomeni, da je lahko karkoli in Dana si je izbrala te transparente z zastavicami. In ker nimam prostora za velikega oz. ne vem kam bi ga obesila, sem se odločila, da naredim mini varianto in ga postavim nad kamin.

Another weekend and of course, time for another Just Us Girls challenge :-) Dana
is challenging us with the pennant banner this time. I don't have the place for the big one, so I made the smaller one :-). It is hanging above the fireplace. This is one more creation from my 'Home sweet home collections' and this one actually stays at home, jupijej (you can find the previous collections here and here)
Sveče sem dejansko polila z voskom, da delujejo bolj realno :-)
I put some wax on the candles:
Ko sem končala izdelavo, poslikala in končni izdelek postavila na polico, sem mojemu rekla: 'No, končno imava kamin' :-) Pa svečko zraven prižgem in dobi 'ogenj tako lep odsev' :-)

When I finished my creation and put it on the shall, I said to my boyfriend: 'Finally we have a fireplace.' ;-) Whit the candle the fire get this beautiful reflection.

30 komentarjev:

Alenka pravi ...

Kako lep kamin imata!Takega bi tudi jaz imela.Bi mi ogenjček prijetno migljal in me grel v tej hudi zimi. Pa transparent z zastavicami bi mi krasil to lepoto!

Sonja pravi ...

Kar vsedla bi se pred tale kamin in uživala v toploti :)

Ninsi pravi ...

skoraj resničo....res delaš lepe izdelke.

Tiara pravi ...

Ko sem zagledala tole sliko sem mislila , da je kamin pravi. Res prelepa čestitka in sploh se ne čudim, da so na izzivih navdušeni nad njimi.

Nataša pravi ...

O pa dej nooo! Kako fajna je! Super!

moi pravi ...

Krasen kamin in zdi se, da slišim pokanje ognja. Vidiš kako realistične stvari delaš ;)
Zato ni čudno, da te punce opazijo ;)

Ja, preden greš spat, pa le pogasi ogenj, saj veš -> zarad požara ;)-

Maja pravi ...

Ko se je slika najprej odprla, sem mislila, da v kaminu resnično gori!!! Tako živo si zadela barvo in s plamenom svečke deluje živo! Nič čudnega, če kar naprej padaš v oči!!!
Pa hvala za nagrado! Me veseli, da sem lahko inspiracija umetnici kot si ti!

Lisa Kind pravi ...

Oh this is so lovely! Your mini fireplace creation with the banner hanging above it is so beautiful! Thanks for playing our JUGs challenge!

Suzy pravi ...

Fantastična. Ogenj deluje živ. Ostalo pa itak.

Kristina pravi ...

Okence iz prejšnje objave in tale kamin sta noro dobra. Ogenj je kot da bi bil resničen in sveče so iz voska. Res prelepo.

Kathryn B pravi ...

OMG! This is the best banner card I've ever seen! I really really LOVE it!

Marna pravi ...

Vse je precej resnično, ne samo ogenj!!! Bravo, res zadaneš vsako stvar v nulo!

AllyRose pravi ...

Zanimive čestitke ustvarjaš. Zelo 3D vtis da. Luštno.

Dana Gustafson pravi ...

Oh my! THis is wonderful! I would love to cozy up to your sweet little fireplace scene with a good book in hand. The handstitching on your pennants are perfection! Thanks so much for playing with Just Us Girl this week!

Helena pravi ...

Vladka, čudovito! Vedno, ko kliknem na tvoj blog vem, da lahko pričakujem nekaj takega z dušo. Ne samo izdelek, všeč mi je tudi postavitev za fotkanje. Izdelek potem še bolj pade v oči.

Zdaj pa ti bo počasi zmanjkalo whitewash papirja, a ne? :)

Mona Pendleton pravi ...

Vladka, I love visiting your blog! You are so darn creative always thinking outside the box! Cuuute mini pennant banner! Thank you so much for playing along with Just Us Girls Pennant banner challenge! Hope to see you Saturday for a fun sketch challenge!

Hali pravi ...

Ajoj, kako lepo in domiselno...kot vedno...všeč so mi prav vsi detajli!

K pravi ...

Dokler se zaradi tega usresničujejo take mega ideje ... :)

VSE DOBRO pravi ...

Tudi meni je kar toplo ob pogledu nanj ... zelo, zelo všečen je - in topel, kot vse kar prihaja izpod tvojih rok ...

Petra Militarev pravi ...

Kako dober kamin! Ob samem pogledu ti postane toplo, kot da bi ogenj res gorel. Dobro si si zamislila domači kamin:):) Bravo!!

Marjanne pravi ...

this is soooo cute!!

MarikaGabez pravi ...

Prvi pogled mi je rekel kot Maji....ali tole čisto zares gori? Tako živo je. MEni je to ena tanartaboljših tvojih.
In čestitke za ponovno nagradico. S temi svojimi umetninami si zaslužiš še kaj več kot to.

Nelya pravi ...

samo gledam...in gledam....in gledam...tvoj blog je prava skrinja zakladov!

Marija - Marička pravi ...

tale kamin pa zgleda tako realno in domače, da bi se kar "dodala" na voščilnico!

AKiteFlier pravi ...

WONDERFUL - so incredibly creative Vladka - LOVE your little warm and cozy scene you made right down the the wax on the candles - truly inspired! Thanks SO much for playing along again with Just Us Girls. We're glad to have you here.

Renata pravi ...

Tole sem na veliko občudovala že včeraj, samo tale sodobna elektronika me včasih malo heca in me morem komentirat. Zato pa se danes spet vračam pred prijetno topel kamin, da se malo ogrejem in napolnim dušo z domačnostjo. Čudovito!

Tina pravi ...

Krasna celota, z vsewmi detajli, ki pridejo izpod tvojih rok. A vosek na sveči...šment, res si neverjetna umetnica. Si naredila luknjo v strop, ko si bila izbrana med prve z omaro? Jaz bi zagotovo poskočila prav do tja, če bi me doletela ta čast. Čestitam, res si zaslužiš!

Karla Kroese pravi ...

So creative! I love your take on the JUGS challenge. You fireplace scene is so cozy!

Unknown pravi ...

Beautiful mini pennant banner and the scene is SO lovely!!

Meghana pravi ...

How absolutely original!! A real masterpiece!!