ponedeljek, 9. avgust 2010

Marmeladni kozarci na 3 načine

Čeprav si kdo misli ali mi pove na glas, da sem malo vsekana;), da režem take drobne zadeve, pa je meni to taki užitek. A ni lušno pogledati takšne mini kozarce, na primer? Obožujem te nove štampiljke in seveda sem jih najprej uporabila za klasične kartončke za marmelado.

Ta drugi kozarček bi sicer pasal na marelično marmelado, pa na Muti, kjer sem slikala, nisem imela te vrste marmelado. Pa kaj, glavno da je na kozarcu:)
Pa sem razmišljala, le zakaj bi jih še uporabila? Pa sem prišla na idejo, da bi taki kozarček za spremembo dala na zadnjo stran kakšne moje izdelane čestitke, saj je domača marmelada tak sinonim za 'domače' (poleg klobas seveda, ha ha), pa ravno zaradi tega je tudi ročno izdelano. Pa naj bo torej sinonim za Handmade na čestitki.
Kot tretje, pa sem za probo izdelala obesek za telefon, v bolj roza verziji. Sicer se verjetno to ne bi dolgo obrdržalo v lepi obliki, ker bi se potrgalo, ko bi telefon metala v torbico in ga jemala ven, ampak veljalo je probat :) Saj veste, kot obleke modnih kreatorjev, ki so samo za manekenke in modno pisto, niso pa nosljive v vsakdanjem življenju in za navadne ljudi :)
Sem pa tokrat prvič malo bolj uporabila copice. Sem še v fazi učenja, ampak moram priznat, da so res nekaj posebnega in odlični za uporabo.

En domači marmeladni pozdrav ;) in še ena skupinska:
P.S.
Marmelade nisem kuhala sama, je delo mame od mojega J. Pa še nekaj, čeprav so kartončki za ribezovo marmelado, se je na koncu izkazalo, da je grozdna (ne grozna), ha ha. Kaj morem, če pa je zraven ribezove stala, pa še enake barve je izgledala v kleti, he he.

21 komentarjev:

namo pravi ...

Jest te pa čist razumem,sva odvisnici rezanja:):)
Čudoviti kozarčki:)

Andreja pravi ...

Čudovito so tole skombinirala, zraven pa še prav fletno napisala :-))

Alenka pravi ...

Ja res si pacientka!!!Nepoboljšljiva. :):):):)Ampak kozarčki so pa zelo lepo opremljeni. Nič hudega, če je bila mala pomota , saj veš kako pravi Forrest Gump:Live is like a box of chocolade,......Pri tebi pa :Kozarček marmelade je kot življenje, nikoli ne veš kaj boš dobil:):):)

Marna pravi ...

Meni so tudi všeč taki kozarčki s koščki karirastega rdečega blaga. In ti si to krasno napravila. Še celo štampiljke imaš. Čudovito, res!

Teja pravi ...

Super kozarčki, sploh obesek za mobitel je lušten.

Nelya pravi ...

Vsi smo malo usekani, se mi zdi, vsak po svoje...ampak kapo dol, tvoje marmeladke so precej boljše od mojih, čeprav jih jaz kuham sama:-)))))))))))Čudovito!

Ivanjščica pravi ...

Super si opremila kozarce z marmelado :)

Goga pravi ...

Kartončki so čudoviti in ne boš verjela pri meni doma je danes popoldne bila skuhana breskova marmelada, sam tok luštnih kartončkov nima.
Bi jih tudi sama z veseljem takole opremila in poslikala za javnost :-)).

Teta Bina pravi ...

saj jih je škoda odpret in načet ko pa so tako lepi:)

Helena pravi ...

Ideja s kozarčkom marmelade na zadnji strani voščilnic mi je sila simpatična :)
Kozarčki marmelade so "njami" - okusni za pogledati in verjetno tudi za pojesti.

moi pravi ...

Take marmeladke so pravi zaklad. 1. so domače, 2. so še tako lepo okrašene. Res, včasih je kar škoda odpret tako čudovito okrašene kozarce. In kor je nekdo zapisal: "MAMINA DOMAČA MARMELADA JE V KOZARCE SPRAVLJENA LJUBEZEN." (H. M. E.)
I. sem kar kopirala ;)

Krasno si uporabila štampiljke na vse možne načine in zagotovo vem, da boš še kakšnega spogruntala ;)

Hali pravi ...

Prekrasno kot vedno. Carica rezljanja :-)

MarikaGabez pravi ...

Spet in znova s pridihom domačnosti, pa čeprav si danes še posebej spregovorila o njej. Jaz v vsakem tvojem izdelku čutim tisto "toplo domačnost", varnost, topel objem, prave besede nagovora....

Simona pravi ...

Vladka, tile kozarčki marmelade so super lušni. Sama sem prejšnji teden vkuhala borovničevo marmelado (marelična me še čaka) in se tudi poigravam z mislijo da bi letos naredila še posebne nalepke poleg. Upam, da mi uspe še preden moja dva fanta vso marmelado pohrustata.
Mi lahko poveš kje si kupila tole marmeladasto štampiljko oz. bi te lahko poprosila za par odtiskov?

Nataša pravi ...

Luuuškano - in tako slastno izgleda vse skupaj!

Rezanje? Če nas kdaj vse skupaj institucionalizirajo, bova medve pri urah izrezovanja sedeli skupaj :D

McCrafty /Klavdija pravi ...

kar nekako ostanem brez besed, ko gledam tvoje izdelke...ideja za podpis se mi zdi super!

Suzana pravi ...

Kot vedno, si se tudi tokrat čudovito poigrala z rezljanjem, barvanjem in seveda dekoriranjem. Si mi dala idejo, za takšna domača novoletna darilca. Sam mi manjka marmelada :-)

flo pravi ...

prekrasnoprekrasnizanaritdolpast lepi so tile kozarčki, v vsebino v njih pa sploh ne dvomim. I ja bih :-)

Maja pravi ...

Vladka,kapo dol pred tvojimi izdelki. Kozarčki so fenomenalni v vseh kombinacijah. Ampak če bi imela jaz doma takšne marmeldke, bi jih gotovo samo gledala, si jih ne bi upala pojest ;) Pa lepo se imej na dopustu!

Renata pravi ...

Piękne etykietki !

Creatissimo pravi ...

Jp, te marmeladke so pa res samo za gledat. Čudovite (in za pojest) barvne kombinacije si izbrala in če bi imela tako dekorirane kozarce doma, bi jih razstavila kar po celi hiši (ne pa skrivala v shrambi). Vzemi jih na dopust in jih ponudi kakšnemu tip-top 5 zvezdic hotelu, da nadgradijo svojo ponudbo ;). Uživaj!