sobota, 25. september 2010

Poročna čestitka malo drugače

Na prvi pogled ta čestitka res nima nič skupnega s poroko. Vendar, glede na to, da je za dva, ki zelo rada potujeta in sta se odločila še za eno, pomembnejšo skupno pot, je ta čestitka povsem poročna ;)

Rada delam stvari, ki niso tipične in se s tem izvijam iz kolesja tipičnega, normalnega, primernega in stavkov kot so 'tako je', 'tako mora biti', 'tako vsi delajo' ;) Me je ravnokar prijelo, da bi si nadela rdeče ali zelene gumijaste škornje in odšla skakat po lužah, ker se ne spomnim kdaj sem to sploh počela. Verjetno bi mislili, da se mi je totalno pripeljalo, ampak užitek bi pa bil :))) No, pa nimam škornjev in tudi moje naučena etika obnašanja mi to ne dovoli ;). Zato pa imam papir, z njim lahko počnem karkoli in nobeden mi nič ne more. :)))
Tako, dosti filozofiranja. Nazaj h poroki. Saj veste kako pravijo, da mora biti nekaj novega, nekaj starega, nekaj modrega in nekaj sposojenega. No, na tej čestitki je uporabljena ena nova štampiljka, nekaj starih in ena sposojena (hvala Moi) in avto ima nekaj modrega :) Za srečo! Pa lep vikend!

P.S. Če je avto komu znan, potem naj povem, da mi je služil za model pri izrisu moje velike šablone iz prejšnje objave. Tudi s štampiljkami se da pomagat :)

24 komentarjev:

Alenka pravi ...

Res malo drugačna poročna, a čisto "tvoja"!Zelo všeč mi je postaran videz in zemljevid.Ali je to štempiljka?Kako pa je velika?To bi mela:):):):):)Pa še staro izročilo si upoštevala: nekaj novega,.....
To bo srečen zakon!

Kate pravi ...

Nadvse fantastična ideja za poročno čestitko!
Tisto s škornji bi se ti pa kar pridružila - ampak tudi jaz nimam škornjev :)

Sonja pravi ...

Če bi kdaj objavila kakšno klasično čestitko, bi najprej pomislila, da ni tvoja, da si jo prejela :))))) Točno take kot delaš, so samo tvoje in imajo tvoj podpis, čeprav bi ga pozabila odtisnit.
Tudi ta je super, zgleda bolj kot slika, kot zgolj čestitka.

Andreja pravi ...

Res je povsem drugačna in netipična za poroko, ampak zelo zelo prijetna, z namenom. Avtomobilček je fantastičen :-))

Helena pravi ...

Ja, čestitka je čisto tvoja in zato tudi primerna za poroko. Ponavadi pač damo na poročno simbole, ki nas spominjajo, kaj poroka pomeni. No, ti si dodala avto kot simbol skupne poti v življenju. Kar mi je zelo všeč.

Teja pravi ...

Čudovita voščilnica. Zanimiva, ker ni čisto vsakdanja.

Vladuška pravi ...

Alenka, veš da sem iskala te štampiljke, pa trgovino sem odkrila, štampiljk pa nimajo več izgleda. To je bil komplet, ki vsebuje še nek tloris cerkve, 2 neka spomenika in posebno staro pisavo. Če te zanima, mi piši na mail, pa ti lahko fotografiram, dejansko pa iz lista ne vem kaj je za ena firma. Jih pa nisme videla nikoli prej in ne kasneje v kakšni trgovini.

Barbi pravi ...

Tvoj stil čestitkanja me vedno znova navdušuje. :) To, da odstopaš od tipičnega, je super, ker je res posebej in samo tvoje.

Za skakanje po lužah pa priporočam nakup živahnih gumijastih škornjev, pa čeprav jih uporabiš samo enkrat ali dvakrat na leto. Koliko stvari imamo doma, ki jih uporabljamo res redko, pa še ne prinesejo toliko veselja kot skakanje po lužah. To aktivnost definitivno priporočam, najbolje nekje, kjer ni preveč ljudi. :)

vesna pravi ...

fina

Mojca pravi ...

saj človek kaj drugega, kot "malo drugače", pri tebi sploh ne more pričakovat... pa sedet mora tudi, ko odpre tvojo objavo... in rjuho za brisanje sline je tud fajn met pri roki:))

Vladka pravi ...

Fenomenalna je! :)

Creatissimo pravi ...

Najboljša! Verjetno zato, ker ni 'običajno poročna', ker obožujem zemljevide, ker je v 'oldtajmerskih' barvah, ker ima fino sporočilo... Škoda, da ni zame ;)

moi pravi ...

Kot sem že napisala mi je všeč tvoje gledanje iz okvirjev, čestitka pa je itak spešl.
Veš, ko bova vlki, pa si bova zihr kupili ene škornje (vsaka svoje seveda, take pikaste) in greva na luže ;) Ampak samo, če nama bo I. še kako pustila ;)-

Hali pravi ...

Meni je ozadje noro všeč in potem še avto da piko na I. Prekrasno, Vladka!

Renata pravi ...

Tipiča ali ne tipična poročna ... predvsem pa prepoznavna v tvojem slogu. Všeč mi je!

HRANDICA pravi ...

Posebno prekrasna čestitka...fantastična!!!
Krasno je, ko si dovoliš in priznaš, da je biti drugačen ena super stvar.

emanuela pravi ...

mislim....te barve....saj sploh nimam besed....pravzaprav jih sploh ne najdem, te pa zato čaka na mojem blogu nagradica....

namo pravi ...

Lepota in izvirnost:)
tudi pri meni.........

VSE DOBRO pravi ...

:o))) Luže pravita z Moi in rdeče škorenjčke z belimi pikami - jaz se ZA ... luž izgleda ne bo zmanjkalo, me je bolj strah, da ne bi naške takih škorenjčkov :o)))

Vladka čist neverjetna si v teh izdelavah čestitk - unikatna in toliko domišljije premoreš - bravo in čestitke :o)))

Tina pravi ...

Krasno. Všeč mi je tvoj način razmišljanja...ustvarjanja pa sploh.

mimoza pravi ...

Prekrasna čestitka! Zelo mi je všeč! Pokukaj malca k meni, te nekaj čaka:)

Nena pravi ...

super ideja in še boljša izvedba...čestitke!!!!

BojaMoja pravi ...

Hja, konec koncev je skupna pot tudi nekakšno potovanje :)

Super ideja!

Jana pravi ...

Všeč mi je, neznasko! Postarana, ker je nekaj poti že prevožene in diši po novih dogodivščinah! Enkratna, nepozabljiva! Bravo Vladka!