ponedeljek, 4. junij 2012

Ko me inspirira...#2/ I'm inspired by...#2

Že je tukaj junij in z njim druga objava rubrike 'Ko me inspirira..' in s tem tudi novost. S Tino sva se odločili, da združiva moči in k sodelovanju povabiva tudi vas. Odslej naprej bo najina inspiracija tudi vaša inspiracija, seveda če se boste čutile nagovorjene in boste imele željo po sodelovanju. 
Kako bo zadeva delovala:
  • vsak mesec izmenično ena izmed naju s Tino izbere inspiracijo (čestitko, tehniko...)
  • obe izdelava svoj izdelek na osnovi izbrane inspiracije in ga predvidoma vsakega tretjega v mesecu objaviva na najinih blogih 
  • tista, ki posamezni mesec izbira inspiracijo, je hkrati tudi gostiteljica izziva za vas. Imele boste 14 dni časa, da se nama pridružite
  • po 14 dneh bo gostiteljica izžrebala eno izmed sodelujočih, ki bo prejela manjšo nagradico
To je to? Se sliši zakomplicirano? Pa ni :)

Last month I started with new monthly post called 'I'm inspired by...' Here is the second one with some new things. First one is, that Tina and I will do this together and each month one of us will be the host of the challenge called 'I'm inspired by..'. You can see Tina's card on the right side of the upper photo or go to her blog. Rules are:
  • each month one of us select the inspiration (card, technique)
  • we both create a card based on this inspiration
  • the one who select the inspiration is the host of the month and you will have 14 day to participate (on the end of the post is button, where you can add link to your project)
  • after 14 days the winner of the small prize will be randomly selected

This month I'm the host in here is my inspiration by Shari Caroll which I admire for a long time. This is her card and here you can find her video.

Prva gostiteljica sem jaz in izbrala sem si izdelek Shari Carroll, ki jo spremljam že od svojih začetkov, saj je naredila kar nekaj zelo dobrih videov, ki so me nagovorili in me česa novega naučili že v preteklosti. To je njena čestitka, najdete pa jo v tej objavi. Shari je dodala tudi video, ki ga najdete na tej strani in ta mi je še dodatno dal zagona:
Takoj sem želela preizkusiti kako si iz lastnih izrezkov narediti šablono za embosiranje in uporabila svojega ljubega metulja:
Tukaj pa je izdelek v celoti. Še eden izmed tistih izdekov, ki sem jih izdelovala z navdušenjem, saj sem preizkušala nekaj novega in se počutila kot mali otrok, ki gradi iz peska in opazuje kaj bo nastalo.
Nasploh se zadnje čase zelo navdušujem nad preizkušanjem risalnih listov različne kakovosti in ta čestitka ni izjema. Odlična se mi zdi struktura kot tudi malo drugačni odtisi. Prav tako sem pri napisu preizkušala Distress markerje in se bom potrudila, da kmalu kaj več napišem o njih tudi na Ustvarjalni skrinji nasvetov, ki že dolgo sameva.
Pokukajte še k Tini, ki je ustvarila krasno čestitko v svojem prepoznavnem stilu. Njene preproste ideje so zakon! :) In če se čutite nagovorjene, hitro v svoj ustvarjalni kotiček in ustvarite kaj za svojo dušo. Hkrati pa se prijavite na spodnji link in dodajte link do vašega bloga ali albuma s slikami, kjer bomo lahko občudovali, kaj ste ustvarile. Fino bo, če boste dopisale, kaj je tisto, kaj vas je nagovorilo. Ja, pa seveda da ne pozabim, to je moja nagradica. Dodam še kakšen ustvarjalni material v obliki izrezkov.
Lep začetek tedna!

25 komentarjev:

Simona pravi ...

Super ideja, punci. Voščilnica mi je všeč - tople rumene barve prav dajajo energijo.

Tina pravi ...

Vladka, tole mi je res v takšno veselje, da se že sedaj veselim naslednjega skupnega izziva. Tvoja vošččilnica mi je izjemno všeč. Tista dva lista, čez katera se razteza motiv sta mi fenomenalna. In ko se zlijeta z ozadjem, je učinek perfekten. res si neverjetna.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

krasna, prekrasna voščilnica. tako krasna, da mi je dan osončila ;)
lepo to,da sta se združili dve prekrasni ustvarjalki. komaj bom čakala, kaj sta naumili, ker sta res obe neverjetni in unikatni ustvarjalki.ta tehnika me je popolnoma navdušila, a časa je bolj malo. saj še zadnji izpit v tem šolskem letu, pa bo malček več časa,vsaj upam,ker meže malček skrbi, da bo moj vrt malček zapostavljen. noja, vse ob svojem času pa bo :)

Hali pravi ...

Uuauua kakšni izzivi in inspiracije. Super ste dekleta, mogoče tudi mene prevzame kakšen navdih in kaj ustvarim :-)

Klara pravi ...

Vse kar lahko rečem je...prečudovita. Všeč mi je kako si uporabila en list čez drugega. Naredi tak 3D efekt... in barve so krasne.
Na žalost mi je tvoja prva inspiracija nekako ušla in sem malo zgubila nit... vseeno mislim, da je tvoja ideja super. In še bolj mega je, da sta dve tako dobri umetnici združili svoja potenciala. Prav vesela sem... pravzaprav sem vesela na kvadrat. :)
Rada bi se vama tudi zahvalila, ker vajine ideje delita z nami. Ste pravi navdih...

moi pravi ...

O, super je ta vajina ideja, če bom utegnila, se vama pridružim. Podobno tehniko sem že uporabila, samo brez štampiljke. Je pa zanimiva in vredna preizkušanja ;)

Krasni čestitki sta nastali (sem morala dobro pogledati, ker se mi je zdelo, da si tudi risalne liste embosirala).

Biljana pravi ...

o, ne vem nad čem sem bolj navdušena, nad voščilnico, idejo ali nagradico....žal imam še naslednja dva tedna preveč zasedeno z različnimi stvarmi..vsekakor se pa bom potrudila, da se vam kdaj pridružim pri izzivih, saj več kot nas je, bolj luštno je!!!

HRANDICA pravi ...

Obe voščilnici sta nadvse čudoviti. Vsaka v svoji zgodbi. Super ideja o združevanju moči in inspiracije.
Lp

Kefa pravi ...

Zelo zelo všečno...mogoče se vam pridružim.

Marika Gabez pravi ...

Zelo lepa izdelka sta ponudili kot inspiracijo. Mogoče pa bo res čas, da se tudi sama poigram.Krasno da sta združili moči.

Andreja pravi ...

ooo kako lepo voščitko si naredila in tale inspiracija ti je krasno uspela. Res, si se lepo poigrala z materiali in tehniko! Zeloooooooooooooo všečnooooooooooooo :-))

Nella pravi ...

Inspiracija super, tehnika zanimiva, voščilnica, motiv in predvsem napis na njej pa WAUUUUU :)

Helena pravi ...

Najprej hvala za oba linka (do Shari in njenega videa) ter povabilo k izzivu. Mislim, da sta me obe s svojima izdelkoma pritegnili in si bom vzela čas.
Tvoja voščilnica je čudovita!
Timovi distress markerji so nadvse uporabni pri napisih, kaj? Lepo pride do izraza različna barva besedila.

Vladuška pravi ...

Ja, ti markerji so vsekakor fini za take fine zadeve, ampak vseeno se mi zdi, da niso tako priročni, kot se mi je zdelo najprej. Je pa tudi res, da jih nisem še dovolj preizkušala.

Creatissimo pravi ...

Odličen izdelek! Vedno mi je všeč, če lahko vidim, kako ena in ista oseba inspirira druge na različne načine. Vajin prikaz kaže prav to, da lahko 'vidimo' in 'delamo' na različne načine. Me prav zanima, kaj bo še nastalo.
Sveže barve si izbrala, lep napis, voščilnico pa lepo popestrila z več 3D učinki.

Metuljčica pravi ...

Čudovita dela, pa tudi vajina skupna ideja o izzivu mi je všeč. Sigurno se vama kdaj pridružim.

Mojca pravi ...

ooooooooooooojoj tele tvoje barve me čisto ubijajo ... ker je zunaj tako turobno, tvoja voščilnica pa popolnom izžareva poletje ... super da sta si izmislili takšen izzi, če se kaj pametnega domislim se vama pridružim. LP

Janja pravi ...

Voščilnica je zelo lepa in ideja o skupnem sodelovanju super. Lp

Maja pravi ...

Zelo lepa voščilnica. Mogoče se vam kdaj pridružim tudi pri izzivu, trenutno pa žal ni časa.

Ana K. pravi ...

Vladuška, voščilnica je prreekkrrasna!

Kristina pravi ...

Čudovito. ZAgotovo se kdaj pridružim. :)

Tanja E. pravi ...

Čestitke obema za zagon novega ustvarjalnega "projekta", ki je nam vsem v navdih. Krasni čestitki sta ustvarili, vsaka v svojem prepoznavnem in lepem stilu. Gotovo se kdaj pridružim - z veseljem. LP:)

moyca pravi ...

Obe čestitki sta krasni in dovršeni!

Andreja pravi ...

Pridružila se verjetno ne bom ker mi čestitkanje ne leži najbolje, vaju pa z veseljem spremljam.

VSE DOBRO pravi ...

Ljubki pomladni čestitki in krasen prstan ... in čudovita kombinacija barv ... prelepo ...

Vse dobro ..