torek, 8. oktober 2013

Prve božično-novoletne čestitke in CottageCutz darilni set

Če sem kaj komaj čakala, ko se vrnem domov, so bile nove šablone od Scrapping Cottage. Znova sem začutila vznemirjenje, kot ga začutim vsako leto, preden začnem izdelovati božično-novoletne čestitke. In ta CottageCutz darilni set združuje kar 21 šablon in 7 prozornih štampiljk in trenutno ga lahko dobite po resnično ugodni ceni. Kar preverite v trgovini. Jaz sem bila kot majhen otrok, ko sem ga odprla in razprostrla vse šablone in štampiljke in kombinacije in ideje so kar same po sebi začele poskakovati skozi moje misli. Prva ideja, ki me je prešinila ob veliki pentlji je bila čestitka, ki zgleda kot zavito darilo in tako sem ustvarila ti dve čestitki:

Hi! I couldn't wait to get CottageCutz Homemade Christmas Gift Set. Set is really amazing and contains 21 dies and 7 clear stamps. I was like a child when I get it. I put out all the dies and stamps in immediately ideas were flowing through my head. First idea, when I saw all bows was, to create card like wrap gift and I created two:
Pri obeh sem uporabila dve največji pentlji in ju položila eno na drugo. Na prvi sem pentlji pobarvala rdeče in sicer s Fired Brick in Aged Mahogany Distress Inkoma. Prav tako sem z istima blazinicama pobarvala tudi dva trakova, ročno izrezana. Dodala sem še izrez smreko kot tag na darilu in izrezan napis. Vse iz istega seta šablon.

On both cards I used the two biggest bows and put them one on another. On the first one the bows are red, coloured with Fired Brick and Aged Mahogany Distress Inks. I also cut out two stripes and coloured them red. I also added Christmas Tree Tag and one of the Greetings Phrase.
Pri drugi sem samo obrnila barve in pentlji ter trakova pobarvala z Peeled Paint Distress Inkom. Dodala in pobarvala sem še izrezano rokavico ter napis. Vse je izrezano iz naravnega kartona, edino rokavico sem še enkrat izrezala iz belega šeleshamerja in uporabila za zgornji del rokavice. Na tej čestitki, ki je pravokotne oblike, sem podlago poštempljala še s štampiljko pisava in z zvezdicami ob robu.

On the second card, bows and stripes are coloured with Peeled Paint Distress Ink and I cut out and coloured also the Glove Tag. Also here I added Greetings Phrase.
Še več idej, kako uporabiti šablone in štampiljke iz seta, pa najdete na CottageCutz blogu, saj so dekleta iz tima predstavila že kar nekaj izdelkov.

You can find a lot more projects on CottageCutz blog. The other DT girls were really creative with this set. Have a great day!

Pa vas? Vas je že prevzelo božično-novoletno ustvarjalno vznemirjenje?

25 komentarjev:

Simona pravi ...

Sicer upam, da bo še malo lepega jesenskega vremena, me pa tale objava in današnji siv dan res popelje v čas priprav na praznik. Kot bi bil tu že december.
Voščilnici pa sta prelepi.

Helena pravi ...

Kot pravi Simona, še uživamo v jesenskih barvah in darovih narave. Hkrati se že veselim zimskega časa.
Šablone so enkratne.
Tvoje ideje, kako jih uporabiti, so mi nekaj posebnega. Potem pa še izvedba in čudovite fotografije ... super, Vladka!
Lep dan!

Simko pravi ...

Super ideja, Vladka, kako si uporabila šablone mašnic in naredila voščilnice v stilu zavitih daril. Tudi barve, ki si jih izbrala so čudovite!
Pozdravček,
Simona

Maja pravi ...

Lušni ideji in prepričana sem, da boš našla še mnogo drugi kombinacij, saj je v tem setu resnično veliko šablon

Janja pravi ...

Iiii kako luštna paketka :). Voščilnici sta čudoviti, taki tapravi praznični. Lp

moi pravi ...

Ob pogledu na tvoje čestitke res dobiš lušte po tem setu. Krasne stvari so noter in ti jih znaš tako čudovito sestaviti v celoto.

Hali pravi ...

Čudoviti sta...kako krasna ideja o zapakiranem darilu. Ja dnevi kar letijo, počasi bo res potrebno ideje o voščilnicah spraviti v realnost :-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Tako praznični,
paravljični
krasni
lp Tamara

*Urška* pravi ...

Ko takole gledam tile voščilnici,se mi zazdi,kot da bo zdaj,zdaj prišel praznični čas.Obe sta čudoviti.
Lp Urška

Goga pravi ...

Kakšne bogate mašne, krasno si jih uporabila na obeh voščilnicah. Tudi pri meni so prve božične že v izdelavi, počasi bo trba z njimi na dan :).

oldpunca pravi ...

Mislim, da bi ti še kar ostala na morju, če te ne bi domov vlekle te nove šablonice :-) Čudovito si jih uporabila. Voščinici pa prav "dišita" po praznikih :-)

Mojca pravi ...

ooooo kaj bi dala za tale kompetek :) res prečudoviti voščilnici, pravi zimski. p

leycika pravi ...

Tukaj pa že diši po božiču :) Zelo sta lušni, ter lepo ozadje :)

Danica pravi ...

Vau, te so pa res že čisto blizu praznikom:) Zelo zelo lepe. Očitno so te res šablonce potegnile z morja:)
Lp Danica

Anonimni pravi ...

Predivne. Tvoji radovi me uvijek oduševe.Tako su posebni i uvijek savršeni.
Lp, Sonja.

Andreja pravi ...

Čudoviti sta in te šablone CC so res fantastične. Krasne mašne so nastale :-))

Janja Z. pravi ...

Čudovite voščilnice si naredila. Tele šablonce so res super. Komaj čakam na tvoje nove izdelke.
lp

Metuljčica pravi ...

Čudovite voščilnice, kot vedno znaš tako lepo dodelati izdelek. Tvoje ideje iz mene vedno izvabijo tisti vauuuuuu.....

Tina pravi ...

Vladka, tako lepo si začela to veselo ustvarjalno praznično sezono, da komaj čakam, da sedem za mizo in naredim nekaj rdeče-zelenega. Res imaš izjemne ideje!

Klara pravi ...

Krasne so...super ideja z mašnico. :))

iris-irena pravi ...

ostala sem čisto brez besed... odprtih ust, vladuška, tvoji prvi letošnji sta dih jemajoči!!!!
lp
iris

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

všeč, všeč, všeč, všeč, všeč, všeč...

Biljana pravi ...

WAW, prekrasno!!!

moyca pravi ...

Vau kako sta lepi!! Takoj bi jih imela...in poslala:)

Tanja E. pravi ...

Uau, sta mi pognali tisto nekaj po žilah, da bi kar prijela rdečo, zeleno in belo ter ustvarila kaj za prihajajoči čas. Zelo lepo ti je uspelo!
LP:)