torek, 18. november 2014

Božični mini kuverti/Mini Envelopes for Christmas

Kolikor se da, naredim božično-novoletna darila sama. Predvsem tista za svoje prijateljice. Pa je to vsako leto težje, ker več ne vem kaj bi, da se ne bi ponavljala. Največji problem pa tako ali tako predstavljajo ti naši moški. In za njih je na koncu koncev še najboljša kakšna darilna kartica z naloženim zneskom, pa naj si privoščijo nekaj po svoje. In takšno kartico je super spakirati v mini kuverto:

Lahko pa se mini kuverta prelevi v dodatek za darilo, namesto samega tag-a in vanjo damo voščilo. Nenazadnje pa je lahko namenjena samo kakšnemu skrivnemu sporočilu, ki ga lahko nastavite tudi komu pod blazino, če vam je volja :)

Objavo boste našle tudi na CottageCutz blogu, saj sem uporabila naslednje njihove šablone: Gift Card Holder, Bells (Petites), Expressions Happy Holidays, Holly Branch w/ Bow, Gift Set (Merry Christmas Expression). Pošteno sem jih pobarvala z Distress Inki, saj pri tem nikoli ne šparam z barvami in veliko bolj pridejo do izraza na eko kartonu, zato skoraj vse izrezujem prav iz le-tega. Iz belega izrezujem samo, če potrebujem kakšen beli kos. Kot vidite, sem dodala rdeča trakova na robu obeh kuvert, ki mi služita kot zapiralo. Kadar sprednji del kuverte ni zataknjen za rdeči trak, pa zgleda takole:

Hello, my dear readers. It is time to think about Christmas gifts and when we don´t know what to buy (special when we are talking about man), it is a perfect solution to buy a gift card. And gift card in such a holder is great, don´t you think? I created both of them with following CottageCutz dies: Gift Card Holder, Bells (Petites), Expressions Happy Holidays, Holly Branch w/ Bow, Gift Set (Merry Christmas Expression). As always I colored them with Distress Inks and added also red stripe to the bottom, which is used to hold the front side of little envelope. I hope I gave you some inspiration. Have a nice week.

Jaz vam želim en nadvse prijeten teden!

28 komentarjev:

vilinke pravi ...

Čudovito si jih okrasila ;) in vedno me navduši tvoja kombinacija eko kartona ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

joj, so lepe. tako tople, tako praznične.

Keti's Projects pravi ...

Joj, kolk so luštne. In res za moške je velik problem. Jaz običajno zaključim pri kakšnem CD-ju ali knjigi ali seveda darilnem bonu ;-)

Komaj čakam, kaj nam boš še pripravila.

iris-irena pravi ...

kako sta lepi! tale tvoj stil je meni tako zelo pri srcu. barve, prava toplina veje iz njih.
lp

Mojca pravi ...

Z eno besedo: ČUDOVITO! lp

Hali pravi ...

Cottage cutz so res super šablone, tvoja uporaba je pa tako ali tkao zmeraj perfektna.Super so!

Helena pravi ...

Ooo, kakšna super šablona za kuverte. Pod tvojimi rokami se seveda vse to še dopolni in nastane nekaj nepozabnega. Svoje dodajo še krasne fotografije.
Mislim, da se ne bi nihče branil teh čudovitih kuvert. Pa če je notri kaj ali ni :)

*Urška* pravi ...

Pravo pašo za oči si zopet pripravila.Krasna šablona za kuverto,ki pa ne bi bila to kar je,če jo ne bi ti tako lepo okrasila.
Mislim,da jih bo vsak prejemnik prav gotovo vesel :))
LP,Urška

Maja pravi ...

Zelo luškane kuvertice!

Hiška iz papirja pravi ...

Zanimivo, nisem vedela, da izreze delaš iz eko kartona in jih pobarvaš - zdaj mi je jasno, zakaj imaš vedno tako "bogate" barve. Čudovito si okrasila kuvertici za darilne kartice!

oldpunca pravi ...

Res znaš narediti pravljico iz papirja. Kuvertici sta zelo lepi in zelo tvoji. Mislim, da lahko izdaš vse "finte", pa tvojega mojstrstva kljub temu ne bo mogoče doseči. :-))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni mini kuvertici
lp Tamara

Ne-Ja pravi ...

Ti in eko karton sta najlepši par - obvladaš tale material, ni kaj :)! čudovite kuvdertice in hvala za idejo za darilce pod blazino ;)

SaraS pravi ...

Čudoviti sta! Vladka, vedno znova me navdušuješ, vedno je vse izdelano tako lično, natančno... prav toplina veje iz tvojih izdelkov.
Se vidi, da imaš rada eko karton in najbrž je tudi to en delček zaradi česar so mi tvoji izdelki tako zelo všeč. Tudi sama namreč najraje posežem po eko kartonu, ampak imam težavo, ker ga v trgovini, kjer sem ga kupovala, nimajo več oziroma sedaj dobivajo malo bolj sivkastega, ki mi pa ni tako zelo všeč... manjka mu toplina in mehkoba.
Če ni skrivnost, kje kupuješ eko karton?

Čarobna hišica pravi ...

Res fajn uporabna ideja za vsesorte pisane torte, ko ne veš kaj bi in bi po možnosti rabil nekaj zelo na hitro ... in takrat se res lahko poslužiš uporabne kuveritce v katero skriješ drobno pozornost ali presenečenje ;o)

moi pravi ...

Kako super so te mini kuvertice in ti jih tako lepo okrasiš.

Zvonka pravi ...

Prekrasni sta obe že sami po sebi, potem pa še ta lepa okrasitev - popolnost. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pogled na današnjo objavo je pravi balzam za dušo. Take kuvertice (sploh iz tvojih rok) so krasno darilce (tudi če so prazne). čao

Danica pravi ...

Se kar strinjam s teboj, kuvertica je primerna prav za vse kar si naštela.
Če jo pa okrasijo še tvoje roke, pa ni bojazni, da ne bi dosegla svojega namena. Prečudovito delo si zopet opravila. Hvala a to super idejo.
Lp Danica

Martina pravi ...

Tvoje kombinacije boja i papira i sama kombinacija detalja me oduševljava. Tvoj rad prepoznajem na prvu.Jako lijepo.
LP, Martina

Suzy pravi ...

Kako simpatične mini kuvertice. In uporabne tudi :)

Simona pravi ...

Prelepi sta. Prava mojstrica si.

Metuljčica pravi ...

Motiv zvončka in pentlje je več kot primeren za božični čas in preprosto se podata čudovitim kuverticam, ki si ju dodelala kot vedno.

Klara pravi ...

Zelo lepo si jih okrasila...ravno dovolj vsega. Tale kuvertica od cottage cutz je res praktična. :))

Janja pravi ...

Vau kako lepo si okrasila kuvertici. Lp

iris-irena pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Adrijana Knez pravi ...

Kuvertici sta me s svojo posebno obliko zelo očarali. Super idejo si naredila z rdečim trakcem, ki služi kot "zapiralo". Ja, barvanje na belem in eko papirju je zelo zanimivo....sem poskusila tudi sama. In učinek je neverjeten, saj na eku papirju barve pridejo bolj do izraza...so bolj "polne". Vlada hvala, ker z nami deliš vse nasvete - zelo dobra učiteljica si!

Tamara pravi ...

Zelo všečne!