sreda, 31. december 2014

Leto, ki prihaja

Tokrat se mi je najtežje obrniti nazaj in narediti rezime letošnjega leta. Ne bom rekla, da je bilo leto samo slabo, ker ni bilo. Vsekakor pa ni bilo dobro. Prej bi rekla, čudno. Bilo je ogromno preizkušenj in težkih dni. Vendar so bili tudi zelo lepi dnevi, polni smeha in veselja. Želim si iz njega izvleči kar največ dobrega, ampak kljub temu je izguba prevelika. Zato letos ne bom dajala na tehnico dobrega in slabega. Potihem se bom zahvalila za vse, kar je bilo na moji poti in v srcu poiskala hvaležnost. 
Z upanjem, da nam bo leto 2015 prineslo več dobrega, vam želim veliko lepih, nasmejanih in zdravih dni.
Naj bo prihajajoče leto prijazno z vami vsemi. Naj se iskrijo nove ideje, ki se bodo udejanjale v vaših življenjih in na vaših izdelkih. Bodite veseli in nasmejani. Naj bo vaš korak skozi dneve lahkoten in naj se v vaših očeh vedno lesketa otroška radost.
Naj res bo SREČNO to 2015!

23 komentarjev:

Goga pravi ...

Draga Vladka, naj bo Novo leto , ki je pred vrati prijazno s tabo, naj omili slab okus letošnjega, ki se izteka.
Želim ti vse dobro, tebi tvojim nabljižjim in najdražjim.
Zame si prav poseben navdih, vsaka tvoja objava je kakor obisk prijatelja na domu. Rada kukam v tvojo Ustvarjalno skrinjo :).
SREČNO !
Lili

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Vladka, hvala, ker si. S temi svojimi lepimi mislimi in čarobnimi idejami, zlatimi rokami, toplim srcem, navdihujočimi izdelki. Naj bo tako kot praviš, res srečno 2015!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tako je življenje....polno lepega, slabega,žalostnega, polno preizkušenj, ki nas bogatijo in naredijo še bolj močne.
Tudi leto 2015 bo podobno. Predvsem bo tako, kot ga bomo naredili sami. Optimizem velja, veselje veliko šteje, poštenost največ, sreča pa....
Se pridružujem tvoji misli in poudarjam besede NAJ RES BO.
Tale lepotička, ki pa si jo danes objavila krasi mojo dnevno sobo. V živo je še lepša. Hvala ti. Ostani taka kot si, mi je v čast, da se "poznamo". Lepo praznuj.

Adrijana Knez pravi ...

Draga Vladka. Čeprav sem ti ze včeraj voščila, pa bom ti tudi danes: iz srca ti zelim vse dobro v letu, ki prihaja! Zelim ti še veliko kreativnih idej in da nas boš tudi v prihodnje razveseljevala in navduševala s svojimi - z ljubeznijo "stkanimi" izdelki ;)))
Pošiljam ti en veeeelik objem, Jana

kristina pravi ...

Hvala za dobre zelje in cudovite izdelke s katerimi nam lepsas vsakdan. Naj ti bo novo leto prijazno, mirno, veselo, da ublazi bolecino preteklega.

Helena pravi ...

Draga Vladka, hvala za lepe želje in želim, da se uresničijo tudi v tvojem življenju in v življenju tistih, ki jih imaš rada.
Hvala, ker prihajaš v naše domove s svojimi toplimi besedami in izdelki, ki nas napolnjujejo z lepoto.
Tudi ta voščilnica je med njimi. Topla, spokojna ...

Maja pravi ...

Tako kot praviš, iz leta je potrebno potegniti lepe občutke, tiste slabe potisniti daleč v pozabo. Naj bo novo leto polno radosti, veselja in zdravja ter veliko ustvarjalnega užitka!

Renata pravi ...

Življenje je tako, da je vse slabo za nekaj dobro. Čeprav nam je včasih preveč težko. Vladka, hvala ti za prelepe želje. Naj se vse uresničijo tudi tebi. V novo leto, si nas pospremila z še eno prekrasno voščilnico.
Želim ti lepo praznovanje.

Renata

Suzy pravi ...

Naj ti bo novo leto bolj srečno od prejšnjega.
Tvojih čudovitih izdelkov se vedno znova veselim in jih občudujem.

Andreja pravi ...

Draga Vladka,
želim ti eno veselja polno leto 2015 in da bi nas še tako lepo razveseljevala s svojimi čudovitimi objavami in fantastičnimi izdelki! Tvoja današnja čestitka je zopet prelepa, čisto v tvojem stilu.
Hvala, ker si :-))

oldpunca pravi ...

Draga Vladka, hvala za prelepo voščilo in za tole lepotičko, ki krasi mojo "steno slavnih". :-)) Želim ti, da bo novo leto prijazno s teboj in da v tvoji ustvarjalni skrinji še naprej nastajajo čudoviti izdelki, s katerimi navdušuješ in razvajaš.

Danica pravi ...

Čudovita je.
Naj ti še enkrat zaželim vse lepo in dobro v letu, ki prihaja.
Lp Danica

vilinke pravi ...

Draga Vladka, želim-a ti veliko prijetnih trenutkov v letu 2015 ;) veliko zdravja in spretnih prstkov ;)Hvala za vse te prekrasne umetnije, si velika inspiracija zame ;)

Ne-Ja pravi ...

Vsaka izkušnja, ki nam jo življenje postavi na pot je samo korak bižje naši sreči. Naj ti v prihajajočem letu usoda nameni čim manj ovir, nasmeh na obrazu in pogum za pot naprej. Hvala ti, ker z nami deliš tako čudovite izdelke, da skozi njih vidimo bistvo tebe :). Srečno 2015!

Zvonka pravi ...

Hvala za tvoje lepo voščilo. Tudi jaz ti želim v novem letu vse dobro, še veliko tako lepega ustvarjanja, nasmejanih dni in veselih iskric v očeh.

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Vladka, hvala za lepe želje. V polni meri ti jih vračam in si želim zate in zase, da nas še naprej razveseljuješ s svojimi lepimi objavami. Srečno 2015, Andreja V.

Simona pravi ...

Vladka, hvala. In naj 2015 prinese samo dobro!

Sonja pravi ...

Minulo leto je bilo tudi meni čudno.. tako sem objavljala manj, brala manj in tudi komentirala manj. Upam, da nam novo leto prinese kako preizkušnjo manj.
Najpomembnejši pa je tako odnos..do življenja, sebe in ljudi okoli nas.
Želim ti, da bo novo leto prijazno do tebe in tebi ljubih.

Tanja E. pravi ...

Draga Vladka,lepo si zapisala... tudi jaz pod leto 2014 podpisujem podobne pridevnike in opise.
Hvala ti za vse komentarje na mojem blogu, vedno sem jih zelo vesela.
In tale voščilnica je čudovita, ponovno:)))
Naj ti novo leto prinese to, kar si sama zase in za svoje najdražje želiš, naj bo srčno, zdravo in ustvarjalno.
Prijazen pozdrav, Tanja.

Mojca pravi ...

Še ena tako lepa voščilnica izpod tvojih rok ... vedno znova se rada vračam k tebi in sem vesela vseh tvojih komentarjev na moje blogu. Želim ti uspešno, ljubezni in kreativnosti polno leto, ki prihaja. Lp! M.

NinaS pravi ...

Draga Vladka, vse dobro ti želim v novem letu, naj ti bo naklonjeno, naj bo zdravo, srečno in ustvarjalno. Hvala ti tudi za vse tvoje lepe komentarje na mojem blogu.

Hiška iz papirja pravi ...

Kako lepo si zapisala, Vladka! Voščilnica je čudovita, krasen zimski prizor si ustvarila v bunkici. Ta tvoj napis mi je tako všeč, res škoda, da se ga ne da več dobiti :)

SaraS pravi ...

Vladka, ponovno čudovita voščilnica, ampak tokrat sem se za spremembo bolj ustavila pri besedah kot fotografijah...
Vsekakor ti želim, da bi bilo leto 2015 lepše, boljše, spodbudnejše, da bi te razveseljevalo z Drobnimi stvarmi, Velikimi ljudmi in Navdušujočimi trenutki.
In tukaj bi se ti tudi rada zahvalila za vsak komentar, ki si mi ga v letošnjem letu pustila na blogu. Ne znam ti povedati kako veliko mi pomenijo. Resnično veliko, saj od ustvarjalke, ki jo tako cenim, je vsaka spodbudna beseda ali beseda pohvale veliko darilo.
Vse dobro!