ponedeljek, 18. maj 2015

Woman Silhouette in Victorian Frame

Ko sem za objavo s pregledom mojih šestih let pregledovala vse moje izdelke, sem se med drugim spomnila tudi na voščilnico s cameo in z novimi šablonami različnih okvirjev iz zadnje, Victorian izdaje SC šablon, sem jo želela poustvariti na malo drugačen način in tako je nastal ta profil v okvirju:
Tudi tokrat sem okvir prevlekla Enamel Accent črno barvo, prav tako pa sem storila tudi z žensko silhueto. Notranjost samega okvirja sem pobarvala s Chalky Finish barvo in ko se je le-ta posušila, sem površino na rahlo pobrusila z brusnim papirjem, da je črni šeleshamer na nekaterih mestih znova pokukal na plano. Ozadje sem poštempljala s tekstom in napis odtisnila na paus papir, ki sem ga nato zalepila na osnovo. Vendar samo na hrbtni strani, da se na sprednji ne vidi lepilo. Na robove sem dodala perle in delo na tem mestu zaključila.
Hi all. This time I've combined one new and one old die. New one is taken from Victorian release and it is this gorgeous Fancy Victorian Frame. Older die was used just partly. I've used just silhouette from Hand Mirror and Cameo die. Frame and Cameo were colored with Enamel Accent Black and inside part of the frame is colored with white paint and sanded with emery paper. Background was stamped with text stamp and sentiment was stamped on vellum paper. This is it for today, I wish you good start in new week.
Dobro je biti tudi sam sebi kdaj izziv in se znova na podoben način lotiti nečesa iz preteklosti. Želim vam prijeten začetek tedna in izzovite se tako ali drugače. Obiščite pa nas kaj tudi na CottageCutz blogu.

15 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo mi je všeč, ta tvoja kovinsko črna naredi res prav poseben učinek.

Helena pravi ...

Čista eleganca! Če ne bi opisala, sploh ne bi vedela, kaj vse si naredila, da je nastala tako čudovita voščilnica. Všeč mi je postaran videz. Paše k temu motivu.

helena pravi ...

Prav paše ji črno bela kombinacija in zdi se mi, da si obe barvi prav lepo uravnotežila. Iz nje veje eleganca in pridih starinskega. Čudovito!

Goga pravi ...

Wauu, popolna je. Tako elegnanta. Zelo lepo mi je tudi kako si dodala napis na paus papir. Tole prav gotovo uporabim tudi jaz.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

S to čudovito romantično voščilnico, kot bi jo potegnila iz nekega drugega časa si res ustvarila krasno delo.
Se vidi, da uživaš :)

Tina Z. pravi ...

tale kovinsko črna postaja že legendarna, vsakič znova me očara. pa citati jane austin tudi.

oldpunca pravi ...

Čudovita romantika. Okvir je fantastično pobarvan, štampiljka na pausu pa pika na i. Zelo mi je všeč.

Martina pravi ...

Jeino sto mogu rec, divno. Opet ti je uspijelo napraviti predivan rad.
Lp, Martina

Janja pravi ...

Lepa, elegantna in dodelana voščilnica. Lp

Marija pravi ...

Zelo je lepa. Lp

Ne-Ja pravi ...

Tole ja pa vintage posebne sorte :)! Dama v ovirju z malo rustikalnim ozadjem čudovito izstopa na tiskanem papriju - čista eleganca :).

Hali pravi ...

Čisto nekaj posebnega in nadvse romantičnega...prekrasno!

Tina pravi ...

Kako zelo mi je všeč veliko črne in dodatek vijolične. Krasno si tole skombinirala.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tvoji izzivi so nam navadnim smrtnikom kar nedosegljivi. Se pa spomnim tvoje "stare" voščilnice s silhueto ženske. Je pa najbolj zanimivo to, da SSSJ še vedno ni nadgradil pridevnika prečudovito. Je potrebno še kaj dodati. čao

Mojca pravi ...

Zelo je elegantna! lp