sobota, 28. november 2015

Košara z sladkimi dobrotami/Christmas Treat Holder

Izdelala sem še eno mini košarico, ki pa je nekoliko bolj preprosta kot tista piknik košara. Uporabila sem ta template, ki pa sem ga na obeh daljših stranicah odrezala ravno in ne valovito v obliko dežnika ter ga božično okrasila. Na eno stran sem dodala to nadvse prikupno skodelico vročega kakava:
Na drugo stran pa ljubo božično zvezdo. V samo košaro sem nato nadevala nekaj sladkih dobrot, med drugim tudi mini marshmallow. Za boljši efekt pri fotografiranju pa sem vse skupaj posula z nekaj umetnega snega. Tako zabavno mi je letos fotografirati božično-novoletne izdelke. Čeprav bolj kot ne uporabljam iste dodatke, se mi zdi, da vseeno različne postavitve in izdelki dodajo vsaki svoj čar. Je pa definitivno fotografiranje v zimskem času kampanjsko, saj čez teden ne ulovim dovolj svetlobe in tako se izdelki čez vikend lepo postavijo v vrsto in drug za drugim na "fotoshooting" :)
Hi all! Another post for CottageCutz blog is here and also today I have Holiday Treat Holder for you, but this time for Christmas. I created another basket and decorated it with Holiday Cocoa and Christmas Greetings on one side and with Poinsettia and Mistletoe on the other. Basket was cut out of the kraft cardstock and distressed with Walnut Stain and Vintage Photo Distress Inks. All die cuts are also colored with different Distress Inks. Basket was fulfilled with some treats and ready for photo shooting :)
I wish you all great weekend and good start in new week!

Uživajte v vikendu in naberite si moči za novi teden, ki je pred vami. In obiščite nas tudi na CottageCutz blogu, kjer boste našli tudi današnjo objavo.


21 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

koliko lepega odkar sem bila zadnjič naokrog! Ti kampanjsko fotkaš, jaz pa obiskujem bloge :) večkrat mislim na tvoje fotografije in v mislih vidim tvojo ustvarjalno sobico, ki si jo enkrat predstavila. Imaš veliko okno, najbrž nikdar ne uporabiš fleša? Res so vsakič drugačne, kljub istim dodatkom, vedno pa zelo lepe in k temu veliko maredijo tudi čudoviti izdelki, ki so na njih :)) Ta košarica je srčkana in ljubka za pojest :)

leycika pravi ...

Super ideja! Zelo lepo izgleda :)

Valerija pravi ...

Zelo je lepa, stran z božično zvezdo mi je še posebej všeč.

moi pravi ...

Ta bo moja, ta bo moja, lepo se postavim v vrsto. Saj bom pridna, bom, BOM!
:))))))

Čudovita je, kot prva. In spet si samo sebe prekosila v fotoshootingu.
Res narediš čudovito zimsko sceno, tvoji izdelki pridejo tako še bolj do izraza.

Cvetoči travnik pravi ...

Lepo in sladko:), narediš tako precizno in lično, da se ne morem nagledat. Lep pozdrav, Andreja V.

Helena pravi ...

Že tako ali tako so tvoji izdelki fenomenalni, ampak svoj zlati lesk dobijo, ko jih predstaviš na fotografijah.
Krasna košarica in hvala, ker si z nami delila link do predloge.
Všeč mi je, ker na koncu s programčkom Inlinkz lepo predstaviš uporabljeni material.

Hali pravi ...

Jaz bi se kar pod Helenin komentar podpisala..ravno vse te stavri sem hotela napisati... Vladka prekrasno <3

N-Eva pravi ...

Krasna košarica polna sladkih dobrot

Keti's Projects pravi ...

Čudovito se podajo tile tvoji zimski izdelki v tvoj stil ustvarjanja. In te tvoje čudovite in profesionalno dodelane fotografije dodajo še piko na i. Hvala za inspiracijo.

helena pravi ...

Mislim, da sem že v prejšnjih komentarjih uporabila vse superlative za tvoje ustvarjarije in mi jih že pošteno zmanjkuje. Tako kot vedno, fantastično. Fotografija ti gre res odlično od rok in super, da se tako potrudiš s celotno "postavitvijo", ker izdelki na ta način resnično zažarijo v vsej svoji lepoti.

Damjana pravi ...

Oh, le kako človek ne bi zavzdihnil ob tako čudovitem izdelku. Prekrasno si izdelala tole košarico in res si profesionalka tudi pri postavitvi in fotografiji.

oldpunca pravi ...

Uf, tudi meni primanjkuje presežnikov, da bi lahko pokomentirala tole košarico tako, kot jo doživljam. :-) Sanjsko lepa je. To, kako znaš svoje izdelke predstaviti na fotografiji, pa je vredno vsega občudovanja.

Tina Z. pravi ...

res, obvladaš čisto vse, te košarice v nulo, tako prikupna je s tem kakavom, seveda pa tudi fotkanje in vse te postavitve - zažarijo tvoje stvaritve.

Dusi pravi ...

O, kakšna pravljica v eni majhni prisrčni košarici...
Tokrat so me pa resno zasrbeli prsti, da se tudi sama lotim podobnih darilc...
Tvoje fotografiranje je pa itak nad vsemi.
Mi je zanimivo, ko pogooglam za kakšno uporabo CC šablone. In med vsemi fotografijami na googlu tvoje daleč odstopajo po privlačnosti.
Super si!

Marna pravi ...

Mmmm, slastna košarica in čist si me navdušila ... košarice sicer verjetno ne bom delal, bom si pa privoščila te dni eno vročo čokolado. :)
Fotke pa so itak tvoja specialiteta.

Metuljčica pravi ...

Joj, ko pogledam tvoje fotografije, si želim samo to, da bi imela vsaj malo fotografske žilice. Košarica je čudovita, zdaj grem pa še v malo šolo, sem med vikendom špricala..........

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Najprej hvala lepa za odgovor pri Moi....če sem prav razumela, pri tvojih štampiljkah zamujam "samo" dve oz. tri leta in to pomeni, da bom ostala z zelo dolgim nosom...fino fejst. ha ha ha ...prijeten občutek, ni kaj.
Sedaj pa košarica....tudi če ne bi bilo nje, bi bila zimska slika ozadja fantastična...s košarico pa pravi bum . Tale papirnat modelček imam že kar nekaj časa spravljen v fasciklu in samo čakam, da bodo pozabile punce na tvojo čudovito košarico, potem se lotim pa svoje, ker ta moment konkurirat ne bi bilo preveč "zdravo". Res je čudovita, ta božična zvezda, pa vroč kakao....ni da ni. čao

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita košarica s sladkimi pregrehicami
lp Tamara

iris-irena pravi ...

Enostavno, sem pozabila zapret usta! - p r e č u d o v i t o !!!!

Goga pravi ...

Ojoj, kako lepa košarica <3. Pa fotka, ko bi le znala tudi jaz kaj takega .

Andreja L. pravi ...

ooo kako lepo košarico si izdelala in vanjo položila sladke dobrote :-))