petek, 27. november 2015

Venček z zvezdami - še enkrat gostja Male šole prazničnega ustvarjanja

Drage moje, hvala lepa ker ste me tako lepo posvojile v Malo šole prazničnega ustvarjanja in jaz se z največjim veseljem pridružim še enkrat. Sem se pretekle dni tako zavzeto pripravljala na zagovor pri naši ravnateljici Tini, pa je bilo vse zastonj, ker me je velikodušno sprejela. :)
Tudi danes bom malo stiskala in mučila barve, ampak tokrat na malo drugačen način kot prejšnjič in pokažem vam kako lahko pridete do takšnega izgleda venčka:
Ozdaje sem tokrat namenoma pustila brez posebnega senčenja in tudi taka voščilnica je lahko masovno izdelana, sploh če se lotimo izdelave po etapah. Če se vam torej izdelek dopade in vas že zanima kako je nastal, si lahko video ogledate tukaj (za večjo sliko kliknite na Youtube znak na orodni vrstici videa, da vas bo poneslo direktno na Youtube)
Velik hvala tudi tokrat Tini, da me je vzela pod okrilje, vam pa za ogled!


Pa še ostali pripomočki:

Papir: eko karton in akvarelni papir
Distress Inks: Peeled paint, Forest Moss, Twisted Citron
Ostalo: sizzix, rezalnik, škarje, pinceta, plastični nastavek za lepilo za fino nanašanje, držalo in pena za senčenje, bela tempera  

13 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Je že konec???? Ko čakam 10 minut (če imam seveda blazno srečo) na zobarja se mi zdi cela večnost, tule pa gre hitro kot blisk....najprej moram pohvalit tvojo sexy pinceto!!!! To mi je najprej padlo v oči. Potem pa....ja vsakič je res nekaj novega in tole packarijo s prej pripravljenim papirjem je zelo uporabna in belo tempero, ki je sigurno ne bi nikoli uporabila, če ne bi pri tebi videla kako naredi dober starinski efekt . Upam, da se ne poslavljaš iz male šole za vedno, prijetno je poslušati tvoje koristne nasvete... Hvala lepa. čao

Valerija pravi ...

Krasen venček, tudi meni je všeč tale tvoj način barvanja papirja, potem res deluje tako realistično, zaradi več plasti pa tudi razkošno in bogato.
Super! Hvala za ideje.
Lp

moi pravi ...

Ti tvoji venčki in packanje s tempero, pri tebi zgleda vse ajfoh, pol pa človek poskusi in ... ni čisto tako.
Ma, saj vem, vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. ;)
Bo treba poskusit še kak venček nardit, ker si me spet izzvala s tem videom ;)
Lušno te je gledat pri delu.
Hvala vama obema s Tino, sta krasen (ustvarjalen) par ;)

leycika pravi ...

čudovit venček si ustvarila :) tudi jaz sem se letos navdušila nad njimi ter komaj čakam, da še kaj pokažem :)

Goga pravi ...

Huh, krasno. Pa imam delo za današnje popoldne :). Letos me pa res navdihujeta :).

Hali pravi ...

Čudovito, kmalu sporbam, upam, da uspem. Hvala vama, da naju obe takole razvajata!

Dusi pravi ...

Zelo všeč.
Pa še kar enostavno zgleda.
Super!

Tina pravi ...

Vladka...jaz že pridno packam :-))) Hvala za toliko super nasvetov in za tvojo prisotnost v mali šoli...si jo tako lepo polepšala :-))))

Tina Z. pravi ...

krasne ideje poigravanja z distresi, obožujem to "packanje", ki da na koncu takšen magičen izgled. tempero sem tudi jaz ponovno pri tebi odkrila. venček je praznično bogat in krasnih barv, mojstrica teh si!

oldpunca pravi ...

Vidve s Tino sta najboljši par.:-) Z velikim navdušenjem sem pogledala filmček. Občudujem tvojo spretnost. Hvala ti za male skrivnosti velikih mojstrov. :-))

Helena pravi ...

Učiteljica Vladka, res si super tršica! Všeč mi je videz listkov, ki si ga dobila s tvojim načinom barvanja. Tako gre hitreje in še zanimivo izpade. Primerno za kakšno masovno proizvodnjo. Čudovita voščilnica.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasen venček,
ko bo čas začnem z vajami
lp Tamara

Tanja E. pravi ...

Draga Vladka, tale tvoja lepotička me je povsem osvojila. Prelepa je in ko sem se že odločila, da na glavnini mojih letošnjih ne bo venček kot osrednji motiv, sem začela premišljevati, mogoče pa le:))) Skratka prelepo, hvala za vse tvoje nazorne nasvete, odlična si! LP: