sreda, 10. oktober 2018

Jesenski venček in listje

Tetka jesen že pošteno meša paleto svojih barv in meni so prav te kombinacije najlepše. Pa sem se odločila, da si sama izdelam nekaj dekoracije. Najprej sem pripravila ves potreben material: nekaj šablon za izdelavo rož od Cottage Cutz, šablono lista, stiroporni venček, različne barve filca, nepogrešljive Vallejo spreje (zelenega, oranžnega, rumenega, rjavega, rdečega) ter ostanke belega blaga, ki sem ga našla doma. Uporabite lahko stare rjuhe ali kaj podobnega, ki jih raztrgate na trakove.


Iz filca in belega foto kartona sem izrezala liste in cvetove:


Venček sem obdala s trakovi iz blaga in konec pričvrstila na hrbtni strani venčka kar z bucikami.


Bele liste sem posprejala po povsem istem postopku, kot sem jo opisala v tej objavi. Edino, da sem tokrat uporabila še oranžni, rdeči in rjavi sprej. Prav neverjetno kako realistično so izpadli. Pri sprejanju sem pustila, da so se barve premešale.


Posprejala sem tudi venček in pustila, da se posuši. Nato pa sem nanj, prav tako s pomočjo bucik, pričvrstila liste iz filca in papirja, ter cvetove, ki sem jih sestavila.


Ker mi je nekaj listja ostalo, sem ga uporabila za okrasitev sveč. Bodisi sem jih zavezala na sveče s pomočjo naravne vrvice, ali pa sem jih uporabila kot podstavek:


Tukaj pa sta še dve fotografiji venčka in listja od blizu.Uživajte v jeseni in pričarajte si jo tudi v stanovanju. Je zelo preprosto in poigravanje s spreji je nadvse zabavno. 
En barvit pozdrav do naslednjič!

P.S.
Najdete me tudi na Beadsi blogu. In če šablon lista še ni na zalogi, vedite da so na poti in bodo kmalu na voljo v trgovini.
6 komentarjev:

Helena pravi ...

Barvita jesen je že pokukala v tvoj dom in ga obarvala s svojimi zlatimi barvami. Pravzaprav si ji kar ti pomagala :)
Krasen venček in lepo okrašene sveče za jesensko dekoracijo.

moi pravi ...

Čudovita dekoracija.
Lepo si pobarvala liste, si prava konkurenca tetki jeseni ;)

oldpunca pravi ...

Vau, kako zelo lepa dekoracija! Videti je, da res uživaš v jesenskih barvnih kombinacijah. :-) Venček je ena sama inspiracija. Hvala.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Neskončno se poigravaš z jesenskimi barvami...sam venček mi je všeč da si ga pobarvala v enakih barvah .

Majda pravi ...

Na današnji s sončkom in žarečimi jesenskimi barvami vse naokrog nimam potrebe po hoji po tvojih poteh, a vem, da kmalu sledijo turobni, sivi, megleni dnevi, za takrat pa bi bilo dobro jesen pričarati tudi v naših domovih.
Imenitna ideja in izvedba. Čisto sem navdušena.
Uživaj v sončku in barvah še naprej, Majda

شركة رواد الحرمين pravi ...


شركه عزل فوم بخميس مشيط عزل السطح العزل هو عملية يتم
فيها استخدام مواد خاصة بهدف حماية المباني والأسطح أو التخفيف من آثار العوامل الخارجية أو الداخلية التي قد تؤثر على راحة الساكنين لهذه المباني، والعزل ثلاثة أنواع رئيسة، وهي كالتالي. أنواع عزل السطح العزل المائي:
يقصد به استخدام مواد معينة تعمل كحاجز يعمل على منع تسرب المياه والرطوبة من وإلى أجزاء البناء، ويستخدم هذا النوع من العزل على أجزاء المبنى التي تحتوي على ما يعرف
بالمسطحات الداخلية مثل: (الحمامات، المراحيض، ...)، والمسطحات الخارجية مثل: (الأسطح، الشرفات، برك السباحة، ...) العزلشركه عزل اسطح باابها

شركه عزل فوم بالباحة


شركه عزل فوم بالطائف


شركه عزل فوم بالقصيم


شركه عزل اسطح بالقصيم