ponedeljek, 7. januar 2019

Ko me inspirira #68 - ZIMSKI VENČEK


Prav lepo vas pozdravljam v svoji prvi objavi v novem letu. Čerprav z malo zamude, pa vendar uspešno, je tukaj Ko me inspirira izziv za mesec januar. Inspiracijo sem tokrat izbrala jaz in ga našla pri Sapfini (Barbari) in njenih venčkih. Tako se tokratni izziv glasi: ZIMSKI VENČEK. Sama sem skombinirala barve in izreze iz njenih obeh vrst izdelkov in ustvarila naslednjo voščilnico:Ozadje sem najprej suho embosirala s pomočjo plastične šablone v imitaciji lesa, da sem dobila nekaj dimenzije. Nato pa sem vse skupaj pobarvala s sivim distress oxide inkom. Nato pa s pomočjo gobice "malomarno" razmazala belo tempero.Sam venec sem izdelala tako, da sem izrezala različne vejice, ki sem jih pobarvala z akvarelnimi barvicami. Nekatere zeleno, druge bolj turkizno. Da sem lažje vse skupaj sestavila v venec, sem si ga izrezala in nanj nato lepila. Za zaključek sem dodala še izrezan napis in pentljo ter nekaj drobnih zvezd in pik. 


Eno izmed vas bo Tina znova razveselila z bonom v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para.Svoje izdelke lahko tokrat prijavite pod mojo objavo. Ker izziv zamuja, bo sorazmerno podaljšan tudi datum za prijavo do 21.1.2019

Želim vam dober začetek leta in ustvarjalno naprej!
Zdaj pa še skupaj skočimo na obisk k Tini.
14 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Krasen zimski venček. Ker sem si decembra vzela malo bolj prosto, me je zdaj ravno zopet zagrabila ustvarjalna vnema in bom z veseljem sodelovala tudi s kakšnim venčkom.

oldpunca pravi ...

Tina je napisala, da naj pogledamo k mojstrici venčkov. :-) Tole je res mojstrovina. Globok poklon. <3

Sapfina (Barbara) pravi ...

Vladka, kar topim se ob tvoji kreaciji, ceprav je zimski vencek. :) In srcna hvala, da si me opazila. <3

Tina pravi ...

Jooooj, kako je vse lepo...že ozadje bi bilo čisto dovolj lepo samo...nato pa krasno plasteni venček z zvezdicami (so obe navdušile :-)))).

AndrejaM pravi ...

Čudovit venček in vse, kar ga obdaja!

*Urška* pravi ...

To pa je venček in pol.Res si mojstrica v njih.

Ne-Ja pravi ...

super inspiracijo si izbrala :). Tina ti je dala uprevičeno naziv mojstrica vnečkov - fenomenalno si uporabila inspiracijski izdelek in mu vdahnila svoj pečat :). Vse dobro v 2019 malo z zamudo ;)

Helena pravi ...

Za navdih sta imeli res krasne voščilnice z venčki.
Tvoj je zelo bogat, posut z zvezdicami in položen na zanimivo podlago.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni venčki
lep pozdravček Tamara

helena pravi ...

Super navdih in super tvoja varianta. Ozadje je splo fensi šmensi :)

Tina Z. pravi ...

res, mojstrica na delu, kako čudovito ozadje in tvoj venček vsakič znova očara.
se dobro spomnim, kako si pred leti z venčki navdušila tudi mene, prej jih nisem niti uporabljala niti delala, hvala ti.

Lightwithin pravi ...

Čudovit izziv me je pritegnil k ustvarjanju, hvala vama. Zelo lepi izdelki za motivacijo... Topel pozdrav vsem, Tanja.

Manish pravi ...

uper inspiration and super variant.

HighinDigital pravi ...

Start Driving traffic to your website through Free Dofollow Backlink List 2021 and Rank your Webiste in Google 1st Page | HighinDigital