ponedeljek, 4. maj 2020

Ko me inspirira #77 - Preprosta voščilnica z osrednjim motivom v zgornjem delu

Mesec maj je začel odstirati svoje dneve in zato bo čas tudi za novi Ko me inspirira izziv, ki z moje strani tokrat zgleda takole:


Inspiracijo sva s Tino našli pri Ireni - Glenna's carft in njeni zahvalnici. Navdihnilo me je predvsem to, da so orhideje kot osrednji motivi postavljene v zgornji del voščilnice. Poleg tega pa me je očarala preprostost in svežina Ireninega izdelka. 


Tako se tokratni izziv glasi: 
PREPROSTA VOŠČILNICA Z OSREDNJIM MOTIVOM V ZGORNJEM DELU 


Namesto orhidej sem kot osrednji motiv uporabila kar napis "Vse najboljše", ki sem ga izrezala 3x in zalepila enega na drugega. Okrasila sem ga s pikastimi zastavicami ter drobnim metuljem, ki za seboj pušča sled s pikastimi srci. Tako kot Irena, sem tudi sama deloma osenčila ozadje in sicer s Tumbled glass distress oxide inkom.


Kot je sedaj že v navadi, se lahko na izziv prijavite na Tininem blogu vse do 18.3.2020. Poleg tega pa bo Tina tudi tokrat eni izmed vas na koncu podarila bon v vrednosti 10€, za nakup izdelkov Najlepšega para.


Želim vam lep preostanek nedelje in dober začetek novega tedna in se že veselim vaših izdelkov.

6 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Čudovit ispiracijski izdelek sta našli za nas. Tvoja preprosta voščilnica pa je tako lepa, kot mesec maj. :-)

Helena pravi ...

Dober in hiter izziv za dneve, ko bomo več zunaj. Lepa Irenina voščilnica te je navdihnila za tvojo - zelo zanimivo in prikupno.

Valerija pravi ...

Čudovita je!

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa inspiracija, tvoja izvedba pa nežna in kot vedno, me očaraš z belino in rahlim barvnim pridihom- to res narediš prefinjeno. Lep pozdrav k tebi, Andreja

AndrejaM pravi ...

Zanimiv izziv in prečudovita voščilnica.

Klara pravi ...

Preprosto čudovita. 😍