četrtek, 5. november 2020

Mala šola prazničnega ustvarjanja: interaktivna s pingvinoma

Tina vam je že pokazala en način, kako izdelati interaktivno voščilnico, jaz pa vam v današnji učni uri Male šole prazničnega ustvarjanja pokažem še drugi način. Tako zgleda voščilnica, ko jo primemo v roke - na njej vidimo enega pingvina:

Ko pa potegnemo vzvod, pa se pokaže še drugi:


Izdelava je sicer malo bolj kompleksna oz. zahteva več plasti in tako bo najbolje, da si potek izdelava kar pogledate v videu. Za lažji ogled v večjem formatu, kliknite na Youtube ikono, da vam odpre video direktno na samem Youtube. Ali pa kliknite tukaj:


Zdaj pa k domači nalogi, ki se glasi:
izdelaj INTERAKTIVNO VOŠČILNICO

Tokrat bo zagotovo malo lažje, saj je v bistvu enaka naloga kot jo je dala že Tina in da vas ne bova preveč mučili, bo dovolj, če izdelate vsaj eno: bodisi na Tinin ali pa na moj način.


Svoje izdelke lahko prijavite tukaj, kjer boste našli tudi vsa podrobnejša navodila za sodelovanje!

Na koncu pa bo Tina izžrebala kar 8 sodelujočih in vsak bo prejel bon v vrednosti 20 za nakup dobrot Najlepšega para

Jaz se z današnjo učno uro v vlogi učiteljice poslavljam od Male šole za letos, definitivno pa vam pokažem še nekaj izdelkov, ki sem jih oz. jih še bom izdelala s pomočjo pripomočkov Najlepšega para.

Iz srca hvala za vse vaše prispevke. Se mi zdi, da letos še posebej odsevajo vašo kreativnost in tako zelo sem vesela, da se tako rade odzovete na najino Malo šolo.

Želim vam en čudovit dan!

4 komentarji:

moi pravi ...

Kako ljubka voščilnica, pa še interaktivna je. Hvala za nazoren prikaz v videu in hvala, da vedno znova z nami deliš svoje trike in ti lahko gledamo pod prste 😘💕💕💕

Cvetoči travnik pravi ...

Vladka hvala za luštno voščilnico in lep prikaz izdelave. Hvala, ker si tudi to leto še na naši "šoli" in nam skupaj s Tino v naše glave vlivata novo znanje😉. Lepo te je bilo videti in slišati, pozdravček in objem Andreja

Lemoni´s pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
MOJCA BOŽIČ pravi ...

Lepa hvala še za ta tvoj zadnji res zelo nazoren letošnji video....tako jedrnato si nam vse pojasnila, da lahko napišem samo še....ko se jo lotim, bo šlo na easy....Veliko novega smo se naučile tudi od tebe, zato res zahvala in ...drugo leto se spet vidimo v razredu...me vse pridemo!!!!