ponedeljek, 17. junij 2024

Poigravanje s črkami - napis VSE NAJBOLJŠE

Če ste ljubitelj(ica) črk tako kot jaz, potem so nove šablone iz zadnje kolekcije Najlepši par kot naročene za vas. Skombinirala sem jih z manjšimi črkami iz ene izmed prejšnjih izdaj in iz njih sestavila zabaven napis "vse najboljše".

Črke so različnih debelin (nekatere imajo samo eno plast, druge dve, tretje pa tri plasti)), ki dodatno naredijo voščilnico zanimivo. In ker sem izrezala napis iz različnih barvnih papirjev, sem z lahkoto izdelala kar dve voščilnici in še mi je ostalo črk za kakšno.

Barvna kombinacija morda ni tipična zame, sem pa se prvič poslužila barvne kartice in uporabila prav vse barve iz palete. Te kartice so zadnje čase vse bolj popularne v ustvarjalnem svetu. Lahko si jiih izbirate naključno, se pravi povlecete eno iz škatle in iz nje poskušate izdelati voščilnico. Ali pa si izberete eno kombinacijo in jo uporabite. Jaz sem dobila te kartice v dar in sicer 2 škatli in je prav zabavno, saj te spodbudi k uporabi barvnih kombinacij, ki se jih drugače ne bi lotil. Pa zase vem, da ponavadi uporabim 3 barve, tokrat pa sem jih več. 

Pripravila sem vam tudi malo drugačni in krajši video, kjer lahko vidite, kako sem jo izdelala in kako izgleda škatla  s temi barvnimi karticami. 


Želim vam lep začetek tedna!

Pa še uporabljeni izdelki Najlepšega para:




ponedeljek, 3. junij 2024

Za birmo s knjigo

Ni še bilo veliko časa za preizkušanje Tininih novosti. Mi je pa kot naročeno prišla prav nova šablona knjige, saj me je prijateljica prosila, da za nečaka izdelam čestitko za birmo. Pa je nastalo tole:

Ker je za fanta, nisem želela pretiravat v barvah in cvetju. Dodala sem jih malo za okras. Tudi glede barv sem bila precej konzervativna ;) Tako kot mi je ljubo :)

Pa seveda golob ne sme manjkat na tovrstni voščilnici. Mimogrede, velikost je A5.

Tako, prsti so segreti in čas, da se poigram še z drugimi šablonami iz zadnje kolekcije Najlepši par. Tudi kakšen krajši video upam, da nastane. 

Do naslednjič pa bodite lepo.