sobota, 11. avgust 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - MISLI

V neizmerno veselje mi je raziskovati in odkrivati po vaših blogih načine kako uporabite bodisi poročne štampiljke, bodisi štampiljke za rojstvo. MojcaTina in Helena so krasno prikazale kako je napis praktično dovolj, da ni potrebnih veliko dodatkov ali motivov. Kot sem napisala v enemu izmed komentarjev: 'Tudi mene navdušuje prav to, da pri pravih napisih ne potrebuješ veliko motivov in dodatkov in to ti odpira čisto nove možnosti ustvarjanja na eni strani in ti prihrani veliko časa na drugi strani. Res si ne moreš pomagat, da se ne bi kar naprej vračal v ustvarjalnico in na hitro kaj sprobal :)' Andreja je prav tako dopolnila svojo krasno čestitko z napisom, tako mi je všeč ta ideja z moškim ovratnikom na zgornjem robu. Marini pa hvala še za dodaten nasvet, kaj lahko še narediš s štampiljko, če jo razrežeš. Pa še ne nasvet sem dobila od Maje in sicer ta, da kar kakšen del besede ne želimo odtisniti, ta del enostavno pokrijemo s kakšnim lepilnim trakom in tako preprečimo, da se barva nanese na del, ki ga ne želimo odtisniti, pa še toliko pazljivosti ni potrebno. To moram vsekakor poskusiti. Hvala vam za vaše navdušenje in vse lepe besede in tudi nasvete.Jaz pa vam že predstavljam še en, zame čisto poseben set, in osebno mi je naljubši. Tako zgleda:
Še enkrat se držim tega, da prave besede ne potrebujejo veliko. Zato sem dve misli ponesla med oblake. Prva leti po zraku na balonu, druga pa se dviguje na repu papirnatega zmaja.
Pri balonu nisem odtisnila besede srce, ampak sem jo nadomestila s samim srcem, ki je prav tako del kompleta. Pobarvala sem ga z rdečim in črnim Copicom in že zalepljenega polepšala še s svetlečim lepilom, tako kot tudi papirnatega zmaja:
Uživajte v vikendu. Če pa želite imeti štampiljke pa saj veste, pišite na moj mail: vladka.stampiljke@gmail.com in set je za 14,99€ + poštnina lahko vaš. 

12 komentarjev:

Helena pravi ...

Navdušena! Pri obeh si motiv in misel uskladila in delujeta kot krasna celota. Pri teh štampiljkah res ni potrebno dosti drugih dodatkov, ker same zase govorijo. Le nekaj malega in nastane nekaj enkratnega, navdihujočega.
Krasen set in misli, ki so nekaj posebnega. Čestitam in hvala, ker si jih "ustvarila"!
Lep preostanek sobote in krasno nedeljo!

Ana K. pravi ...

OOO, še jih imaš na zalogi...super si. Morda bom začela čestitkat :)
Voščilnici, obe, vsaka po svoje, enkratni!

Simko pravi ...

Krasne misli za štampiljke... Vsaka ročno izdelana voščilnica je nekaj posebnega, če ji dodaš kak napis..., še toliko boljše, če je to v slovenščini... Všeč so mi voščilnice in štampiljke. Lp

Tina pravi ...

najlepša hvala za prijazne besede, Vladka! Tudi ta set je izjemen. Že vidim neskončno možnosti uporabe...in se ga že zelo veselim. Naredila si dva prekrasna primera in poleg napisov izbrala super motive.

Hali pravi ...

Prekrasne čestitke in seveda napisi!Lepe si ustvarila!

Sonja pravi ...

Ko sem še čestitkala, sem prav to pogrešala.. napise v domačem jeziku. Enostavno se mi zdi bolj osebno, kot angleščina. Super si, da si se lotila podviga in pomagala ustvarjalkam priti do res posebnih napisov. Že vsebina je lepa, potem pa so še postavitve in uporabljeni fonti taki, da vse skupaj izpade kot lepa celota. Mi je skoraj žal, da ne čestitkam več. :)

Alenka pravi ...

Lepo je tole! Lepe čestitke, super napisi . Res si carica!!!!!Hvala ti za tvoj trud, da nam priskrbiš napise v slovenščini. Zlata si!!!!!!!!

Mojca pravi ...

Oh kako lepo si uporabila tele napise na voščilnicah in ja res je hvala ti za tele prelepe štampiljke. Brez njih bi bilo veliko težje. LP

Biljana pravi ...

Čudoviti voščilnici, in zelo dobre štampiljke.

Marika Gabez pravi ...

Neverjetna si Vladka!!!
Spet čudovita izdelka in hvala za napise.

VSE DOBRO pravi ...

Koliko domiselnih štampiljk je nastalo ... vse skupaj je naravnost čudovito in ta zadnji set, ki si ga predstavila res na čisto svoj način sede v srce ... in čutiti je načelo "manj je več" ... vsaj v mojih očeh se tako zrcali ... res si neverjetna VV, edinstvena in neponovljiva ...

Vse dobro ...

Klara pravi ...

Joj Vladka kar omamljaš s tvojimi idejami in prečudovitimi seti štampiljk... Komaj čakam, da bodo te krasne misli krasile tudi moje voščilnice. Upam, da prav kmalu... ;))