petek, 7. februar 2014

Pikasto je zmeraj in/Polkadot Tea Cups

Vzorci s pikami so zmeraj zabavni in če mene vprašate, zmeraj dodajo igrivost končnemu izdelku. Če si nadaneš kaj pikastega, posebej v rdeče-beli kombinaciji, se počutiš veselo in razigrano. Iz podobnega razloga obožujem ta vzorec tudi na čestitkah in hkrati nadaljujem svojo serijo pikastih voščilnic, ki jih lahko najdete pod to oznako :)
Za tokratno preprosto voščilnico sem uporabila novo Scrapping Cottage šablono Teacup Trio die, izrezala čajne skodelice iz belega šeleshamerja in jih poštempljala s štampiljko, ki ima pikasti vzorec. Dodala sem samo še napis in odtis čajne vrečke in CAS čestitka je tu. To pa še ni vse, kajti že jutri se vam tukaj in na CottageCutz blogu javim z novo čestitko z enakim vzorcem :) Ja, pri meni so bile ta vikend pike zelo popularne :)
Polkadot is always funny, specially in red-white combination don´t you think? I use it again and again. This time I cut out tea cups from the white cardstock, for which I used Teacup Trio die and stamped on it with my polkadot stamp. White borders, also cut out with the same die, give them such a cute look. For the finish look, I added sentiment and this teabag stamp and card was finished. Clean and simple, perfect when you don´t have a lot of time to create the card. And this is not all, I will be back also tomorrow with another polkadot idea here and on CottageCutz blog. See you soon!

18 komentarjev:

*Urška* pravi ...

Preprosta,pa vendar tako lepa.Všeč mi je,kako si dodala tagec zraven skodelic.In tele pikice naravnost poživijo skodelice.Super voščilnica!!!
Pozdrav,Urška

VSE DOBRO pravi ...

Oh kako je ljubka ... se podpišem pod vsako tvojo besedo za bele pikice na rdeči podlagi :o)

Skodelice so prelepe ... jaz bi jih kar v prave začarala :o) s točno takšno obrobo :o)

Vse dobro ...

Hali pravi ...

iIII ja sam res, obožujem pike in pikaste obleke in izdelke.Enostavno cart so :-)

Karmen pravi ...

Prekrasna je.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pikice so res super stvar. Pašejo mladim in starim. Malenkostni dodatek s pikicami pa je vse bolje za videti. Rdeče bela kombinacija pa je sploh dobra (pri meni vžge še črno-bela, črno-rumena, potem se pa počasih neha s kombinacijo pikic.)Si mi pa dala kar nekaj idej s pikicami.Velika HVALA . čao

Sonja pravi ...

Luštne pikice ♥

Mojca pravi ...

ooooo kako so krasne tele tvoje skodelice. jaz imam ravno take za jutranji kornfleks, samo da so večje :)))) čudovito! lp

vilinke pravi ...

Super ;) všeč mi je kako vedno ustvariš perfektno fotografijo ;) bom morala k tebi na tečaj ;)
Lp, Vilinke

Klara pravi ...

Pika, pika, pikica...kakšna krasna slikica. Zelo mi je všeč kako si zložila skodelice in 3D efekt, ki si ga naredila. Pikčast vzorec pa je itak top. :)

Danica pravi ...

Te bele pikice na rdeči podlagi so res fenomenalne. Rob skodelice mi je pa sploh všeč.
Zelo lepa!
Lp Danica

Helena pravi ...

Mislim, da me boš okužila s pikicami oz. spodbudila, da si bom nabavila vsaj nekaj s pikicami :) Te skodelice so tako romantične in čipka na vrhu doda pikico na i.

moi pravi ...

Te pikice so res tako igrive .
Prav lušbno bi bilo piti čaj iz take skodelice.

Tanja E. pravi ...

Povsem prvi naslov si dala objavi, res pikice sploh bele na rdeči, temno modri ali zeleni podlagi mene vedno očarajo. Tudi te na tvoji ljubki voščilnici. LP:)

Keti's Projects pravi ...

Ful luštnaaa. Pikice so res vedno prikupne in in.

oldpunca pravi ...

Zelo lepo je to tvoje razmišljanje o pikah. Se popolnoma strinjam. Tvoja voščilnica je ponovno čisti presežek. Napis pa zmaga :-)

Simko pravi ...

Še ena lepotička! Res ZELO lepa voščilnica Vladka!
Pozdravček,
Simona

iris-irena pravi ...

kako čudovita voščilnica! pohvale še za vse ostale kar s tega mesta!
lp

McCrafty /Klavdija pravi ...

Še kar se ne morem načuditi, kako so tvoje čestitke tako krasne in hkrati vedno oddete v belo...krasna je!