ponedeljek, 24. februar 2014

Prijatelji/Friends

Kot pravi misel na tejle čestitki, dobri prijatelji so vedno bili in bodo in ne glede na spremembe v našem življenju, bo to ostalo nespremenjeno. So bili časi šolskih klopi, ko smo ves svoj prosti čas preživljali s prijatelji in to se je dokaj grobo spremenilo z zaposlitvijo, partnerjem, družino … Ampak že misel, da so prijatelji tam nekje, nas pomirja in dela naše življenje lažje. Ni pomembno kolikrat v letu se vidimo, kajti ko se znova srečamo se nam zdi, da smo se nazadnje videli včeraj. Celo pogovor bi lahko skoraj začeli tam, kjer smo ga prejšnjič končali. Toliko stvari si je treba povedati, toliko spominov je za obujat, da se pri naših srečanjih včasih zgodi, da govorimo kar vse poprek. Da še ena prav ne konča, pa že druga nadaljuje. In v tem duhu je nastala tudi ta čestitka.

We all know how important friends are, but in the craziness of life we sometimes forget about them because we don´t have enough time, but we know that best friends are always there. We can always count on them and this feeling is something what makes our life much easier. It doesn´t matter how long we don´t see each other, but when we do, it is like it was yesterday. There is always so much to talk about, so much common memories to remember and it is always fun to hang out with friends. And the most important they are always there when we need them. So, this card is perfect way to tell your best friend how important is he/she to you. And you have to admit, it is also a cute way to do it.
Kot je že v navadi, kadar predstavljam izdelek tudi na CottageCutz blogu, je napis na voščilnici v angleškem jeziku, čeprav drugače zelo rada uporabljam domači jezik. Našla sem ga ne netu in je v bistvu iz knjige Medveda Pu-ja ter ga oblikovala v Wordu in sprintala. Zelo rada s čestitkami spletam zgodbe in s tokratno kombinacijo Scrapping Cottage šablon je nastala prava jesenska gozdna pravljica o prijateljstvu. Ta lušna ježa predstavljata dobra prijatelja in sceno dopolnjuje jesensko listje in drobna mušnica ter želodi:

I combined following Scrapping Cottage dies together to create this card with fall look: Spring Hedgehogs, Build a grapevine wreath and Mushrooms miniIt is always fun to use different dies and combined them together. You will find this card also on CottageCutz blog. I wish you all one funny day!
To je moj prispevek za dober začetek tedna. Imejte se lepo in naj vam delovni dnevi hitro minejo, da bo tukaj znova petek!
  

30 komentarjev:

Hali pravi ...

Kako sta simpatična tale ježka , nekje na gozdnem robo klepetata in sanjata o poletju in hruškah :-). In ja res je, najlepša so srečanja s prijatelji...

Hiška iz papirja pravi ...

iiijoj Vladka, kako je pa tole cort voščilnica!! Čudovita jesenska gozdna pravljica, enkratno si sestavila skupaj oba ježka, listje, želodke in mušnico, pa vidim, da je tudi tebe premamil Mama Elephant okvir :) Ne morem se je nagledat, prav polepšala si mi tale ponedeljek, hvala! :)

Simko pravi ...

ČUDOVITA voščilnica, Vladka! Ježka sta tako srčkana in tako dobro si ponovno skombinirala in uporabila različne CottageCutz šablone. Zelo so mi všeč barve in misel. Odlična voščinica za prijatelje.
Pozdravček,
Simona

VSE DOBRO pravi ...

Jaz sem se ob tej tvoji objavi čisto stopila in raznežila ... Čudovit dotik besed in čestitka najlepšejša :o)s pridihom pravljice ... prelepo res ...

Vse dobro ...

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Oda prijateljstvu bi lahko rekla tvojemu današnjemu postu-toliko resnice je v tvojem zapisu, da sem se našla v njem.
Voščilnica pa je enkratna
sončen pozdravček Tamara

*Urška* pravi ...

Saj si napisala celo zgodbo.Zgodbo o prijateljstvu.Voščilnica je pa prav corti.Občudujem tvoje kreacije in zamisli znova in znova.Prav neverjetna si :)
Pozdravček,Urška

Adrijana Knez pravi ...

S tole objavo pa si tudi mene čisto raznežila. Res je....ko imamo prave prijatelje, je treba prijateljstvo negovati. In moj najboljši prijatelj je moj mož....že celih 18 let...hvala Vladka za to objavo, saj si marsikomu polepšala dan. Voščilnica je pa itak....ZAKON :)...Tudi jaz ti želim en krasen teden...začel se je že s sončkom, Jana

Renata pravi ...

Krasen zapis o prijateljstvu. Včasih se še premalo zavedamo, koliko nam pomenijo. Voščilnica je pa itak zakon. Prav prisrčna ježka, mušnica, lepo zelo.

Mojca pravi ...

joj kako je pa tole simpatično Vladka! ježka sta tako srčkana in prave lepe jesenske barve si nam pričarala. lp

vilinke pravi ...

Tvoje čestitke me vedno spravijo v dobro voljo ;) ta dva ježka pa imata tako izrazit obraz, da se ju ne morem nagledati ;) čudovito ;)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čudovite jesenske barve, še mušnica izgleda kot prava, da o ježkih sploh ne govorim. To o prijateljstvu pa drži kot pribito. čao

mihaela pravi ...

Kar ne morem je nehat gledat! Kako lepo pobarvano in sestavljano in ravno prav vsega ... In vidim, da se nisi mogla upreti nakupu! :)

Klara pravi ...

Oooo...pravljična in super sestavljena. Ne morem pogruntat, kako si oblikovala to krasno misel... v kakšni pisavi je? ; )

Ne-Ja pravi ...

Misel še kako drži, ježka sta pa tak tako luštna da glava peče :). Super voščilnica!

Andreja pravi ...

Pa še kako drži tole o prijateljih.. Lepa čestitka.

Helena pravi ...

Rolam gor in dol. Berem zapis in vzdihujem ob voščilnici. Dotaknila si še me!!!

oldpunca pravi ...

Kako topla in prijazna čestitka! Ježka sta super simpatična, napis mi je pa zelo všeč. Obožujem tvojo natančno izdelavo in čudovito sceno, ki jo vsakič pričaraš za fotografiranje :-)

Anonimni pravi ...

Krasna v vseh pogledih! Tokrat naj se ustavim pri besedah, ki si jih dodala voščilnici ... Lepo si povedala, da se z leti mnogo vsega spremeni in da prijatelji ostajajo nekje v ozadju. Dobro se je tega zavedati in tako svoje srce ohranjati toplo za tiste redke trenutke, ko se znova uspemo srečati.

Pozdravček, B.

Mojca pravi ...

Čudovita voščilnica! In tole o prijateljstvu vse pošteno drži... čeprav se ne vidimo velikokrat se čutimo :)

Daša pravi ...

Najlepša!!!

Tanja E. pravi ...

Iiii, Vladka tale simpatična simpatična ježka si tako lepo umestila med jesenske listke, gobice,štor, iz njiju izžareva prav to, o čemer govori tudi napis. Sem mislila, da imaš štampiljko. Zelo zelo lepo, sporočilno. LP:)

Metuljčica pravi ...

Tako lepo si zapisala, da sem besedilo kar nekajkrat prebrala, voščilnica pa je enkratna, domiselna, lepo dodelana, skratka "Vladkina".

Danica pravi ...

Ustvarila si pravo prvljico. Zopet si supr sestavila več šablon skupaj. Ježka sta tako simpatična, da človeka kar raznežnita:)
Misel pa je sploh lepa.
Lp Danica

Simona pravi ...

Ljubka prijatelja. Prav oživita v tejle tvoji postavitvi. Kar čutiti je, koliko si morata povedati in kako rada se imata.

Unknown pravi ...

Kako sta prisrčna, kar slišim njun pogovor po dolgem času... Še ena čudovita voščilnica v tvoji zbirki :)

Nena pravi ...

kakšna kjutka klepetava :)

moi pravi ...

Ta dva sta res tako prisrčna in lepo si ju postavila v jesenski gozd.
Glede prijateljev pa ti samo prikimavam.
Pa še pohvala, da najdeš vedno tapravi napis zrave tvoje zgodbe na čestitkah.

Biljana pravi ...

Dva mala navihana ježka...super voščilnica!

Janja pravi ...

Tako je luštna. Kot iz pravljice. Lp

Andreja pravi ...

iiijoj Vladka
kako prikupno voščilnico si naredial! Jezka sta tako zelo kjut ... Lepo si vse skupaj združila v celoto :-))