petek, 28. februar 2014

Springtime friends

Po štirih dneh intenzivnega seminarja in to v tujem jeziku in s končnim testom je bila res težka in predvsem izčrpajoča izkušnja zame. Zato bom danes bolj kratka, kajti v mojih celicah je res samo še minimalno energije in hvala Bogu je tu petek, da si lahko med vikendom znova naberem moči. Verjamem, da si jo bom nabrala tudi s pomočjo prijateljev, saj se danes že zelo zelo veselim druženja z meni dragimi soustvarjalkami. Ta srečanja me vedno napolnijo z energijo in zato ima ta čestitka danes povsem pravo mesto:

Hi! I will be short today, because exhausted week is behind me and I'm really happy that weekend is coming and time to relax with it. I have another friend card for you, this time with this little chicken friends. They are so funny and cute, don't you think? I used Springtime Friends die. One motive and this quote was enough to create clean, simple and funny card.
Prijatelji so tisti, ki iz nas potegnejo najboljše in večkrat tudi najbolj norčavo, kar je v nas. Z njimi se je najlažje zabavati in ti piščančki kar pokajo od veselja. Še ena čestitka narejena s pomočjo Scrapping Cottage šablone in ki kaže na to, da en motiv povsem zadostuje, sploh če najdemo temu primeren napis, kot je tale. Znova oblikovan Wordu in sprintan. Klara me je spraševala, katero pisavo sem uporabila na prejšnji čestitki in uporabila sem 2: Vivaldi (ta je tudi na današnji) in pa Adobe Caslon Pro. Oblikovala pa se ju s pomočjo fukcije WordArt. In ja, Maja, tudi jaz se nisem mogla upreti tema dvema šablonama :) Povsem si nas očarala z njuno uporabo :)
Jaz se za danes poslavljam in vam želim en čudovit, pustno norčav vikend. Hkrati pa vas povabim tudi na CottageCutz blog, saj vas skoraj vsaki dan razveseljujemo z novimi izdelki.
I wish you all great weekend and don't forget to visit as also on CottageCutz blog.

29 komentarjev:

Klara pravi ...

Kako so krasni tej prijatelčki piščančki. In šablone so tudi nekaj posebnega. Lepo si se poigrala v wordu (hvala za smernice). Še en dokaz, da so majhne stvari lahko velike. Čudovito narejeno. :)

Ne-Ja pravi ...

Fenomenalno je izpadla uporaba šablone in napisa - ostalo res ni več potrebno. Vedno znova presenečaš z idejami,sploh ker praviš, da si tole postavila z zadnjimi atomi moči - pohvalno :)

VSE DOBRO pravi ...

:o) ej je krasna v dotiku besed in izgledu ... Takšne ljubkosti čaraš izpod srca in rok ... prelepa je ...

Nadvse si odpočij ... super, da je vse že za teboj ...

Lepo druženje ...

Vse dobro ..

NinaS pravi ...

Ravno pravi napis, k tem veselim in nagajivim piščančkom.

Janja pravi ...

Super je :)). Naj bo tako tudi vaše druženje. Lp

Simko pravi ...

Tile igrivi piščančki tako dobro pašejo k tej misli, Vladka! Zelo lepo! Med prijatelji si boš zagotovo hitro napolnila "baterije"... :). Uživaj čez viken!
Pozdravček,
Simona

helena pravi ...

Simpatično norčava, mapis je pikica na i.

Helena pravi ...

Joj, kako ljubka voščilnica in napis še kako paše zraven. Kako sem se nasmejala :)
Glede na današnji dan in srečanje, bi bilo fajn, če bi namesto piščančkov bile kure :)

Kefa pravi ...

o kok je huda....to čist velja za mene in moje prijateljice.

:)

Lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Fantastična
lp Tamara

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Hudo dobra - zabavna - fantastična - voščilnica. Danes se pa fajn imejte - verjamem, da si na ta način polniš prazne baterije , tako se jih jaz na delavnicah (kjer so itak ene in iste ustvarjalke in se imamo poleg tega, da se nekaj naučimo še prav fino zabavno(3x smeš ugibat, kdo je tisti klovn, ki zabava)). čao

Metuljčica pravi ...

Po vseh teh izčrpajočih dnevih si naredila prelep zapis in čudovito voščilnico. Tudi sama se vedno znova veselim srečanja prijateljic.

Mojca pravi ...

oooo kako je luštna! tile piškoti so pa res srčkani. lp

Hiška iz papirja pravi ...

O Vladka, s tole čestitko si me spravila v smeh in mi polepšala dan :) Saj so luštni ti piščančki, ampak napis je tisti, ki "naredi" voščilnico :) Pa okvir tudi lepo paše zraven ;)

moi pravi ...

Res vedno znaš najti primeren napis, ki šele naredi čestitko popolno. In to, da nanjo daš samo en motiv, je umetnost, ki jo odlično obvladaš.
Tisto s kurami pa je res ;)

Tanja E. pravi ...

Kombinacija motiva in napisa je popolna, prav tako voščilnica kot celota s tem priljubljenim šivani robom. LP:)

oldpunca pravi ...

Od srca sem se nasmejala ob tem napisu in norčavih piščančkih :-) Fantastična čestitka je nastala.
Želim vam nočavo in nepozabno druženje :-)

Trenutki kreativnosti pravi ...

Všeč mi je napis in piščančki so tako simpatični.

iris-irena pravi ...

nekaj posebnega!
lp

Danica pravi ...

Super si jo naredila teli piščančli so res simpatični. Želim ti lepo druženje!
Lp Danica

Keti's Projects pravi ...

Luštnaaa! Druženje s prijatelji pa ti bo gotovo pomagalo sčistiti glavo za nove podvige. Včasih je trea res "malo". Lp,K

Adrijana Knez pravi ...

Hhhhhaaahaaaa....tudi mene si nasmejala in popeljala v otroštvo. Škoda, da tako hitro odrastemo!!! Bo treba v sebi spet poiskati tistega norčavega otroka, ki razveseljuje vse okoli sebe... Kaj naj rečem: da se moram naučiti razmišljati minimalistično, ker z enim stavkom poveš vse! Tale šablonica je kjut in zajček mi je dal idejo! Hvala Vladka in uživaj v vikendu, pozdravček Jana

Simona pravi ...

Prijateljska simpatičnost. Napolni si baterije. Ti privoščim en tak odklopljen, sproščujoč vikend v dobri družbi.

AndrejaM pravi ...

Vladka, tvoji izdelki so mi pogosto navdih, hvala. Tale napis je prav nekaj posebnega!

*Urška* pravi ...

Ja,prijatelji so nekaj,kar nas naredijo srečnejše in polnejše.Želim ti lepo druženje.Voščilnica pa je tako simpatična,da se je nisem mogla nagledati.Prav cortkana.
LP,Urška

Hali pravi ...

Kkao uživajo tile mali piščančki.Kot mi, ane? Lepa je!

Marna pravi ...

Super luštna kombinacija motiva in napisa! :)

Andreja pravi ...

Tile piščeti so fantastični :-))
Super si jih uporabila na voščilnici!

Tamara pravi ...

Odlična!
Kar ne morem se nagledati tvojih voščilnic in hkrati pomisliti, kje daleč zadaj sem jaz ....
Lp, t.