četrtek, 18. december 2014

Božični dnevnik (Christmas Journal) in izžrebanka izziva

Kot ponavadi mi tale december mineva nekje med ustvarjalnico in ostalim dogajanjem. Nekaj daril za prijateljice je že nastalo, nekaj jih še čaka, da jih dokončam. Pokažem pa vam jih po novem letu, drugače bi lahko nekatere že v naprej videle, kaj lahko pričakujejo v zavitem paketu. Vsako leto težje si je izmisliti nekaj novega, da je še vedno uporabno in ne ravno za nabiranje prahu. In pri vseh opravilih, ki jih imamo v zadnjem mesecu v letu, bi zelo prav prišel takšen dnevnik, kjer bi si zapisali vse ideje, plane in naloge. Kaj pravite?

Hi, all! Maybe you saw my Camping Journal, but actually I created it after this one, which I want to show you today. This one is Christmas Journal and it is my special piece of work. Here is the front page, where I used  Whimsical Holiday Wreath, Double Bow and Splish Splash! Alphabet dies.

Ta dnevnik je nastal pred tistim za kampiranje, vendar je potrpežljivo čakal, da vam ga pokažem. Združila sem res veliko SC šablon iz dveh zadnjih božičnih izdaj in še kakšno zraven. Na sami platnici sem uporabila Whimsical Holiday Wreath, Double Bow in Splish Splash! Alphabet. Takšni pa sta prvi dve strani, kjer sem si pomagala s temi tremi šablonami: Trio Choir, Candle in Fancy Insert Card.

I combined a lot of SC dies, specially from last two Christmas releases. And without Distress Inks, white tempera and kraft cardstock I can't create anymore. :) Here are first two pages where I used  Trio Choir, Candle and Fancy Insert Card dies.

Ne morem iz svoje klasične uporabe Distress Inkov, tempere in eko kartona in všeč mi je, da kljub enakim ozadjem z drugimi šablonami vse skupaj deluje nekoliko drugače. Tako zgledata naslednji dve strani z uporabo Gift Card Holder, Holly Branch in Little Angel šablon:

Next two pages are decorated with Gift Card Holder, Holly Branch and Little Angel:

Simpatičen snežak in zasnežena vasica doponjujeta naslednji dve strani. Šabloni pa sta Holiday Village in Woodland Snowlady:

I tried to add a little bit more winter atmosphere with Holiday Village and Woodland Snowlady die cuts to the next two pages:

In še zadnja, kjer si mesto delita angel in Božiček, ki je že napolnil svojo vrečo z darili. Na teh dveh straneh sem uporabila nekaj več šablon: Santa hat, Library Pocket, Santa and Friends, Angel with Harp, Stocking in Magnolia Doily.

And here are last two with little more Christmas spirit. Angel is playing on his harp and Santa has all gifts already in his bag. Here I used all these dies: Santa hat, Library Pocket, Santa and Friends, Angel with Harp, Stocking and Magnolia Doily.
Tako, drage moji in dragi moji, prispeli smo do cilja današnje objave. Če vas zanimajo šablone, ki sem jih uporabila, so tukaj še v sliki. Še več inspiracije pa najdete na CottageCutz blogu. Pa lep pozdrav.

I wish you all great day and here is the list of all used dies again:



P.S.
Objavljam še zmagovalko zadnjega izziva Ko me inspirira. Hvala vam vsem za krasne izdelke. Najbolje da jih prikažem kar na kupu na sliki:

Izžrebanka pa je Nina pod številko 16:
Nina, oglasi se prosim na mail Tini (tina@najlepsi-par.si), da ti pošlje nagradico. 

25 komentarjev:

*Urška* pravi ...

Vladka,tvoj stil ustvarjanja mi je že od nekdaj všeč.In česarkoli dobiš pod prste,nastane enkraten izdelek.Tako kot tale blokec,ki je prava paša za oči.Toliko lepih in zanimivih detajlov,da se človeku kar oči zaiskrijo.
LP,Urška

vilinke pravi ...

Čudovit dnevnik ;) vedno me presenetiš kaj vse ti uspe iz navadnega belega in eko papirja ;) kdo zna pač zna ;)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Najprej Nini vse čestitke, potem pa....ženska ti si čist spuljena s temi šablonicami. Uf...kaj je to lepo. Dnevnik za kaj napisat????? To je za sliko v okvir, steklo pa zadihtano z vseh strani, da se ne bi umazalo, ne pa da bi čečkal po teh listih.
Vsak je za nekaj rojen,...ti in te šablone ste ustvarjene ena za drugo. Kapo dol.Pa daj ustvari enkrat nekaj takega, da se nam ne bo treba slinit po tem ekranu!!!! čao

iris-irena pravi ...

čestitke zmagovalki! tvoje ustvarjanje je pa tako in tako nekaj posebnega. tale dnevnik je tako lep, da se ga nihče ne bi branil!
lp

Hali pravi ...

Čudovito, jaz bi dnevnik držala v rokah in ga občudovala in občudovala... res toliko detajlov in luštnih dodatkov...

Maja pravi ...

Čestitke zmagovalki izziva.
Kar se pa tiče dnevnika, pa mislim, da je Mojca več kot dobro napisala, se lahko samo podpišem pod njene besede.

NinaS pravi ...

V nulo narejen dnevnik. Bi ga bilo kar škoda popisati. Hvala za nagradico.

BojaMoja pravi ...

:)) kako nagajiv Božiček :)))
Pa koliko različnih šablonic si smiselno uporabila ♥♥♥ jaz bi ga sicer s tresočo roko, vendar z veseljem zapolnila ♥

Goga pravi ...

Krasen dnevnik, jaz ga zagotovo ne bi popisala, bi bil le za gledanje :).

Tina pravi ...

Tvoj dnevnik mi je čudovit! Vse je tako ljubko in praznično! Pa čestitke Nini :-)!

Zvonka pravi ...

Takoj ko sem preslinila tvoj dnevnik sem si rekla, da vanj bi bilo pa škoda pisati. Fantastičen je.

Andreja pravi ...

ooo kaj si ti ena frajerka :-))
Tole je čist v tvojem stilu ... res si ga lepo naredila! Pa koliko šablon si uporabila .-)

Keti's Projects pravi ...

Vauu, super je izpadlo in res bi bilo skoraj škoda čečkati po tem albumu.

oldpunca pravi ...

Vedno znova me presenečaš in razveseljuješ s tvojimi čudovitimi izdelki. :-) Tale dnevnik je tako zelo lep, da samo zdihujem, ko ga občudujem.

oldpunca pravi ...

Tako sem bila navdušena nad tvojim dnevnikom, da sem pozabila čestitati zmagovalki izziva...
Nina, čestitke za srečo pri žrebu! :-)

Helena pravi ...

Vladka, božični dnevnik je prava zakladnica praznične simbolike, ki poudarijo, kako pomembno je, da se na praznike pripravimo in jih potem tako bolj globoko doživimo.
Neverjetno (no, pri tebi to ni :)), kako uspeš uskladiti barve, dodatke, postavitev ...
Saj ne vem, katera stran mi je najbolj všeč, ker bi potem delala krivico ostalim. ♥ ♥ ♥ ČUDOVITO ♥ ♥ ♥

Janja Z. pravi ...

Vladka, prečudovit božični dnevnik si ustvarila. Tudi meni je tvoj način ustvarjanja zelo zelo všeč, zato se zelo rada vračam na tvoj blog.
Pa še čestitke zmagovalki zadnjega izziva.

Nena pravi ...

prekrasen dnevnik. sigurno te je božiček omenil v njem ;)

Renata pravi ...

Prekrasno, dodelan dnevnik.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

wiiiii, kar predstavljam si kako si uživala, ko si spletela tale božični dnevnik. Prekrasen je!!! še večkrat bom prišla, da si ga ogledam :)
Vesele praznike & vse dobro <3

Danica pravi ...

Res si naredila čudovit blokec. Sem se morala kar parkrat sprehoditi gor in dol, da sem vse videla. No, sem težko odtrgala pogled od vseh teh detajlov, skladnosti...Skratka prečudovit izdelek.
Lp Danica

Metuljčica pravi ...

Ob pogledu na tvoj dnevnik se človeku preprosto začne pisati. Prav uživala sem ob vsaki sliki in se veselila tvojih dobrih prazničnih domislic. Vsaka stran je več kot izvirna.

Sapfina pravi ...

Draga Vladka, to je znova oh in sploh uau! Krasna ideja in tako lepo izdelano pa seveda tudi čisto "tvoje"! Naj pohvalim tudi vse čudovite kreacije za nazaj, ki jih nisem uspela pokomentirati, želim pa ti tudi umirjen in topline poln prihajajoč praznični čas! Barbara

Adrijana Knez pravi ...

Srce zaigra na krasno izdelan božični dnevnik. Prav vsaka stran je zgodba zase. Zelo mi je všeč!

Hiška iz papirja pravi ...

Hmm niti pod razno ne bi mogla ničesar zapisat v takle dnevnik, ker bi ga uničila s svojo pisavo :))) Imela bi ga izključno zato, da bi ga gledala in občudovala vse detajle - noro lepo!