ponedeljek, 29. marec 2021

Pomladni šopek na amerikanki

Tokrat sem se znova lotila amerikanke in se poigrala s šablonami iz seta šablon Najlepšega para Amerikanka. In sicer sem si velikost osnove priredila tako, da sem lahko izrezanemu pravokotniku z valovitim robom odrezala spodnji in zgornji valoviti del. Tako ima pikast papir valoviti rob samo na desni in levi strani.

Nato pa sem uporabila še šablono tag-a in ga najprej izrezala delno tako, da se na zgornjem robu ni odrezal (plošča za izrezovanje je bila postavljena pod rob). Šablono sem v naslednjem koraku previdno poravnala z že izrezanim delom in jo postavila nekoliko višjo. Sedaj sem ploščo postavila čez tag vse do valovitega spodnjega roba. Le-tega nisem prekrila s ploščo in znova izrezala. Tako sem dobila podaljšan tag, ki pa sem mu naknadno z rezalnikom odrezala zgornji del. Upam, da je kolikor toliko razumljivo napisano :) Če ne, mi povejte in pofotografiram postopek.


Nato pa sem si izrezala vse potrebno za šopek iz zvončkov in drobnih cvetov. Škrnicelj sem malo poštempljala s štampilko pisave in ga posenčila. Na trak sem odtisnila napis in si izrezala še dve drobni kuverti (ena je od deklice, druga pa od ptic). 

Želim vam lep začetek tedna.

4 komentarji:

Glenna's craft pravi ...

Ooooo, čudovita! Krasna ideja za izrezovanje s tagom

Valerija pravi ...

Čudovit šopek. Krasno si se poigrala s šablonami.

moi pravi ...

Krasen šopek.

Metuljčica pravi ...

Hvala ti za lepe želje in drobne misli, ki si jih poslala preko voščilnice s čudovitim šopkom, ki me je res navdušil.