četrtek, 23. november 2023

Mala šola prazničnega ustvarjanja (11) - AVTO IN PRIKOLICA NA POVLEK

Tako lepo je bilo, a žal smo prispeli do konca 11. Male šole prazničnega ustvarjanja. Toliko lepega je znova nastalo izpod vaših rok in toliko novih ustvarjalnih idej je ugledalo luč sveta, da se človeku kar smeji od navdušenja. En velik HVALA vam za vse to. 

Jaz končujem svoje učne ure še z eno interaktivno in sicer se tokrat premikata kar dva elementa - avto in prikolica.

Ko ju dejansko pomaknemo naprej se razkrijeta dve darili, ki sta padli iz prikoliice in pa voščilo:

Video si lahko, kot vedno, ogledate tukaj ali pa direktno na mojem Youtube kanalu: 

Današanja domača naloga se glasi ponovno takole:

KOMENTIRAJ DANAŠNJO OBJAVO "AVTO IN PRIKOLICA NA POVLEK" NA FACEBOOK STRANI NAJLEPŠI PAR

Tina bo med vsemi komentarji izžrebala nekoga, ki bo prejel darilni bon v vrednostii 10€ za nakup izdelkov Najlepši par.

Vse svoje naloge iz prejšnjih učnih ur pa lahko oddate v tej objavi, kjer najdete tudi vsa pravila o sodelovanju.

V četrtek, 6.12., pa bo Tina izžrebala 4 nagrajenke/nagrajence in jim podarila naslednje nagrade: 

Pravila za sodelovanje pa so naslednja:

  • prijavite lahko izdelke, ki bodo nastali na podlagi ‘domačih nalog’ in na katerih bo izdelek Najlepši par GLAVNI motiv na voščilnici,
  • sodelujete lahko z vašimi javno objavljenimi izdelki, povezavo nanje pa prilepite s pomočjo InLinkz gumba, ki se nahaja na dnu objave te objave,
  • v svoji objavi omenite, da sodelujete v Najlepši par Mali šoli prazničnega ustvarjanja,
  • prijavljene izdelke lahko prijavite tudi v mesečno galerijo Najlepši par oz. druge ustvarjalne izzive,
  • izdelke lahko prijavljate do 6. 12. do polnoči, 7. 12. pa bo Tina s pomočjo Random.org izžrebala štiri nagrajenke in jih objavila na blogu.
Hvala za vaš obisk in želim vam, da kar najlepše preživite praznike. Se beremo naslednji ponedeljek. 

Današnji uporabljeni izdelki Najlepši par:


3 komentarji:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Kako lep zaključek te naše šole!!!!....prazničen z goro daril...in potem se avto in tršice odpeljejo ...Srčno upam , da jih ta avtek spet pripelje nazaj v prihodnjem letu z goro novih ustvarjalnih idej. Lepa hvala za tvoje ideje, čas, zelo dobre in razumljive filmčke, po katerih res na easy naredimo izdelek ....Brez vaju s Tino prednovoletnega vzdušja ne bi bilo...vsaj za nas ustvarjalke. Pa ni to kar ena pocukrana izjava....daleč od tega....Spet mislim, da govorim v imenu mnogih...komaj vaju čakamo!!!!! Punci HVALAAAAA!!!!

Helena pravi ...

Saj ne vem, če še znam kaj dodati na Mojčin zapis :) Res sem prejela ogromna, predvsem spodbude za ustvarjanje, ki je bilo bolj ali manj na mrtvi točki. Vajini posnetki z natančnimi navodili so me spravili iz cone udobja, da sem ponovno ustvarjala malo bolj razgibane voščilnice. Krasen zaključek MŠPU, hvala obema za vse in se vidimo prihodnje leto. Vmes pa seveda ne pozabita na nas in še pripravita kaj spodbudnega. Vse dobro!

oldpunca pravi ...

Veliko lepega je bilo povedanega in veliko lepega pokazanega. Hvala vama. <3 Tale avtek s prikolico je pa tako ljubek, da mi kotičke ustnic samo od sebe vleče proti ušesom. :-)