sreda, 8. avgust 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - ROJSTVO - drugič

Preproste stvari lahko velikokrat dopuščajo nešteto možnosti. Vedno znova me navduši, ko lahko z manj naredim več. In vesela sem, ko se zavem, da me je nekaj povsem preprostega povsem prevzelo, me razveselilo bolj, kot bi me razveselilo bogato darilo. Saj vem, da se bo slišalo že klišejsko, da se prav od drugačnih učim veseliti se povsem vsakdanjih preprostih stvari. To mi je neštetokrat bilo pokazano prav na taboru, kjer so se znali naši varovanci tako veseliti drobnih stvari, kot se mi le redkokdaj znamo. Ampak vedno znova me preseneti, ko zagledam takšen žar veselja v očeh samo za to, ker si nekomu namenil 5 minut ali pa zato, ker je lahko zaplesal na terasi hotela ob živi glasbi itd. 
Včeraj pa sem razveselila samo sebe s tema dvema preprostima čestitkama. Tako lušni sta se mi zdeli na koncu, da se mi je v trenutku izrisal nasmešek na obraz, ko sem ju končala. Kar čestitala bi si :))) Že dolgo nisem bila tako navdušena nad svojim delom, pa čeprav se bo marsikdo začudil ob teh mojih besedah. Verjetno sem bila še toliko bolj vesela, ker sem bila vesela ;)))
Skratka, vse kar sem naredila je bilo to, da sem privlekla na plano že skoraj zaprašene štampiljke, ki pa jih v resnici prej še sploh uporabila nisem. Tako žalostno so slonele v škatli manj pomembnih štampiljk, da so na koncu zasijale v svoji popolnosti. 
Samo srce in zvezdo sem pobarvala in premazala z svetlečim lepilom ter ob robovoh odtisnila zvezdo in kompleta Rojstvo in srca iz kompleta Poroka in to je bilo, poleg odtisov napisov 'Fant je!' in 'Deklica je!', to.
Še vedno velja cena 14,99€ za komplet in še vedno velja, da jih lahko naročite na vladka.stampiljke@gmail.com!

17 komentarjev:

moi pravi ...

Poznam ta občutek, ko se zalotiš, da si srečen. Obdrži ga čimdlje.
Ti 2 čestitki pa sta res posrečeni, tako minimalistično preprosti in tako učinkoviti, da ti jaz čestitam (če si že sama nisi ;)

Bonbonček pravi ...

Res preprosti in ravno zato tudi tako simpatični čestitki.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Hja, ja Vladka- res je lepo začutiti tisto srečo rojeno iz skromnosti,nekje iz tiste izvirnosti odkoder smo pravzaprav prišli. res poseben občutek. Zelo sem vesela, da si ga spet občutila in kot pravi moi obdrži ga čimdlje. hkrati sem ti hvaležna, da si tudi nas spomnila, da se lahko tudi mi veselimo te sreče.
voščilnici sta pa res posrečeni in zelo simpatični, pa čeprav sta tako skromni in enostavni.

Simona pravi ...

Res si lahko čestitaš, ker sta prelepi.

Klara pravi ...

Zelo lepi čestitki...kar predstavljam si kako si bila zadovoljna ob tej preprostosti... tak občutek doživljam skoraj vsak dan z mojo hčerkico, ki blesti od sreče ob vsaki novi stvari, ki ji uspe. Ima pa zelo podoben stil risanja kot sta tvoji štampiljki... :))

Helena pravi ...

Danes popoldan sem bila tam v tvoji bližini :) in sem se vprašala, kdaj bomo videli drugi del tega seta štampiljk. Me je kar mikalo, da bi te poklicala in jih vzela. Pa kdaj drugič.
Res je, preprosto je velikokrat tisto, kar gane naše srce. Droben nasmeh, objem, izraz hvaležnosti ... Samo videti je potrebno.
Tudi ti dve preprosti čestitki sta takšni, ki ti zvabila nasmeh na obraz. Krasni sta!

Janja pravi ...

Joj koliko čudovitih voščilnic si pokazala, med mojo odsotnostjo. Ta set štampiljk mi je izredno všeč ♥. Lp

helena pravi ...

Ti si od sile; enkrat bogate in zahtevne , drugič enostavne in skromne, vedno pa dosežeš tisti "tapravi" učinek. Čudovito!

Mojca pravi ...

Čudovite in tako preproste!!! Hrati pa tako učinkovite. Prelepi napisi so. Komaj čakam, da jih preizkusim. LP

Andreja pravi ...

Krasno krasno krasno in res so fantastične, ker je na njih zelo malo :-))
Prav je da se pohvališ tudi takole javno, ker si to zalužiš!!!

Karmen pravi ...

Prekrasne!!!

Cardarian pravi ...

Po poročnih zdaj še rojstvo - čudovite štampiljke - zelo domislna besedila, zdaj pa je že čas da jih naročim, bom pisala email, da se dogovorive! Res lepo!
Lep pozdravček,
Cardarian

Anonimni pravi ...

Super lepi čestitki. Me pa pri štempiljki rahlo moti to da piše fant je. To mi zveni tako odraslo, boljše bi se slišalo fantek je :) Drugače pa vsaka čast ti, ideja o slovenskih napisih je res super

Creatissimo pravi ...

Manj je velikokrat več in najbolj sem vesela, če v nečem 'majhnem' najdem veliko, ki seže globoko v srce. Veseli me, da si bila vesela in še bolj, da si bila vesela sama nad seboj! Čim več takih trenutkov ti želim!

Tanja E. pravi ...

Čudovite so tudi te, štampiljki sta po krivici tako dolgo samevali v škatli, ker sta prav posrečeni in ti si jima dala pravi izraz še s svojimi napisi ter s tem, da si pobarvala le osrednje sporočilo, srček in zvezdico. LP:)

Ana K. pravi ...

Cudovito preprosti...navdusila si tudi mene!!

Mojca pravi ...

Kadar nimaš "nič v roke vzet", nastanejo najboljše stvari, zato preprosto tako inspirira... in vedno pusti najboljši vtis.
Bravo za slovenske napise, tako za nazaj, kot (še bolj :) ) za naprej.