ponedeljek, 6. avgust 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - ROJSTVO - prvič

Moja ustvarjalna miza je zadnje čase neprestano v neredu in moj ustaljen ritem, da jo vsakič, ko končam z delom, pospravim, je že zdavnaj izven ritma. ;) Malo sem dala na stran poročne zadeve in to zato, da vam predstavim novi set štampiljk, ki bo morda še bolj zanimiv za vse vas, saj vem, da veliko ustvarjate za drobna bitjeca, ki so privekala na ta svet. Tako celoten set zgleda:
Jaz sem se znova poslužila te ideje z ladjico, ker mi je tako simpatična in fantovski varianti dodala še punčkasto, v roza, kot se spodobi :)
Med tem, ko sem na modri odtisnila napis enobarvno, sem ga ne roza varianti odtisnila dvobarvno in teh dvobarvnih odtisov se kar ne morem naveličati. 
V moji glavi se že kujejo nove ideje in med tem, ko jih grem uresničevati, da vam pokažem še kakšno drugo možno uporabo, mi ve lahko pišete na vladka.stampiljke@gmail.com in jih naročite po isti ceni kot poročne, to je 14,99€. Na zalogi je še nekaj malega tudi poročnih, tako da če pohitite, lahko tudi te še dobite. Pa še rima se. ;)

Poletje se je vrnilo, zato ga užijte s polno žlico!

P.S. Še vedno pa se nama s Tino lahko pridružite v novem izzivu 'Ko me inspirira #4'. Tukaj najdete več.

17 komentarjev:

Klara pravi ...

Kratko in jedrnato...čestitki krasni + fotografije enkratne + štampiljke unikatne in prečudovite = fenomenalna Vladka. ;))

Kefa pravi ...

Cudovite so... tako stampiljke kot cestitke. :)

Mojca pravi ...

ooooooooooo tole je pa super Vladka, ... in zelo priročno, se ti sigurno javim ;) Drugače pa upam, da se boš podala še mogoče v kakšne rojstnodnevne ... :) LP Mojca

moi pravi ...

Res krasna ideja z jadrnico, ki pluje. Lušni čestitki in spet super napisi.

Andreja pravi ...

Super ti je uspel tudi ta set napisov!
Čestitki sta zelo prisrčni :-))

Sabina D. pravi ...

Čudoviti čestitki. Komaj čakam nadaljevanje iz kompleta :) Štempli že naročeni :)

Gourmet forever pravi ...

Pa kje jemlješ ti te odlične ideje? Res jih stresaš iz rokava in jim ni videti konca - hvala bogu;-)

Helena pravi ...

Krasno, Vladka! Čestitke tudi za ta komplet štampiljk. Zelo uporabne ...
Voščilnici pa sta seveda enkratni.

Tanja E. pravi ...

Zelo lepi čestitki tudi tokrat in tudi jaz komaj čakam nadaljevanje:))) Pa čestitke za kreacijo štampiljk, zelo zelo so lepe, LP:)

Sonja pravi ...

Prav simpatičen kompletek napisov. Angleški mi nikoli niso potegnili, po domače pa je res lepo povedano. In verjamem, da tako čestitke še dobijo na vrednosti.
Dvobarven odtis prav lepo izpade ,moram kdaj poskusit. Ko pridem v kako čestitkarsko obdobje :) Trenutno me nič ne mika, kljub bogati zalogi materiala in pripomočkov. Bo že.
Čestitki pa nosita tako izrazit tvoj pečat, da bi te verjeto prepoznala kot avtorico tudi brez podpisa ♥

Hali pravi ...

Prekrasni napisi in čestitke, ladjica res krasno sede na te čestitke:-)

Janja Z. pravi ...

Vladka, tvoja ustvarjalnost nima meja. Vedno z veseljem pogledam na tvoj blog. Všeč mi je tvoj način ustvarjanja, in kot je že napisala Sonja, bi te najbrž tudi jaz že prepoznala brez podpisa. Čudoviti voščilnici in kot vedno lepo in natančno izdelani. Štampiljke pa pašejo kot ulite.

Tina pravi ...

Napisi so izjemni. Najbolj všeč mi je, ko lahko z njimi uporabiš čisto običajne motive in nastane krasna voščilnica za rojstvo. Na ta način lahko uporabimo praktično skoraj vsak motiv. SUPER!

Kristina pravi ...

Lepo, lepo. Kot vse pri tebi.

Suzy pravi ...

Zelo lepo. Tako štampiljke, kot čestitke :)

Marika Gabez pravi ...

Vladka.... ti pa si od HUDI.....!!!!
Tako lepo, samo tvoje ustvarjanje drobnih predmetov, vsakič znova čudovite fotografije in potem še štampiljke.

BRAVO!
Se še odločam za nakup. Malo me moti to, da bomo potem kar vsi to imeli ali pa na drugi strani, da jih ne bi imela, če bi jih slučajno potrebovala. Jao meni. Moram premislit.

Biljana pravi ...

Kako sta lepiiiii!!!!