sreda, 27. januar 2021

Zaljubljeni ptici

Tako kot sem se jaz že na prvi pogled zaljubila v novosti Najlepšega para, tako sta tudi ti dve ptici zaljubljeni druga v drugo. Le kdo se lahko upre šablonam ptic? Jaz ne.

Navdušena sem tudi nad šablono pravokotnika za amerikanko, saj sem ugotovila, da je zabavno izdelovati takšno velikost voščilnice. Vendar pa sem tokrat to isto šablono uporabila kar za klasično velikost voščilnice. Zgoraj in spodaj sem namreč pustila ravno izrezan papir in je valovit rob le na levi in desni strani papirja. 

Izrezala sem še odprtino srca, ki sem mu dodala modro ozadje. Isti barvni papir sem uporabila tudi za večjo ptico. Za manjšo pa roza odtenek, ki je uporabljen tudi za cvetove, izposojene pri venčku za štikanje. Barvne izreze sem malo posenčila z belo blazinico. Na koncu sem dodala še novi izrezan napis in čestitka lahko roma kakšnima mladoporočencema.

Vse novosti pomladne kolekcije Najlepšega para najdete tukaj

Jaz pa vas za danes lepo pozdravljam z obljubo, da se kmalu javim z objavo amerikanke, da vidite kako pravokotnik z odprtinami izpade tam.

5 komentarjev:

Cvetoči travnik pravi ...

Čudovita poročna je nastala, upam da jo boš lahko kmalu oddala. Ptička sta hudo cortna in prav tako vse, kar nam spet prinaša nova kolekcija. Se že veselim tvojih novih namigov za ustvarjanje. Pozdravček Andreja

Helena pravi ...

Vladka, čisto raznežila sem se ob tej voščilnici. Čudovita je.

Valerija pravi ...

Kako lepa voščilnica. Tako romantična in nežna.

Renata pravi ...

Čudovita je. Prava za poroko.

moi pravi ...

Tako nežne barve si uporabila in ptici tako lepo pašeta na ta šopek cvetja.